Dün Elvan'ın kazandığı gümüş madalya çok mutlu etti beni Ama dün çok sinirlendiğim bir konu daha vardı Yarış bittikten sonra sonra kıza bi tane bayrak uzatan olmadı ha Nerdeysdi bu yetkililer Sanki madalya alabileceğine inanmamışlar gibi, ne olursa olsun, sen kap eline bir bayrak bekle orda de mi Kız bekledi buruk buruk nasıl orda çok sinirlendim ya
aynen _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
ah olimpiyatlar ahhhhhhhhh her 4 senede bir olimpiyat zamanları yazlıkta olurduk ki orda da sadece trtler çekerdiki allahtan artık uydumuz var sabahdan akşama kadar olimpiyat izlerdim artık olimpiyat manyağı oldu derlerdi benim için ama bu sene izlemeyi çok çok çok istediğim halde izleyemediim çünkü kardeşim tvyi kırdı evt çok becerikli kardeşim kırdı ve bütün herşeyi kaçırdım ve her sabah büfeye gazete alıp haberleri takip etmeye başladım ve olimpiyatlar bence bu sene TR için berbat ötesi idi pekinin havasından mıdır suyundanmıdır bilmem 68 sporcu ve 8 madalyaki sadece 1 tane altın elin adamı 8 madalya alıo tek başına hepsi altın bizde bir taneki oda yeni türk olmuş biri daha İstiklal Marşımızı bilmiyor rezillik gibi birşey ama olsun genede bizim vatandaşlığımıza geçmiş birde 5.000 metredeki bayrak konusu oda 2. bir rezillik zaten ama olimpiyat olimpiyattır işte bütün sporcularımızı tebrik ediyorum genede =) _________________
Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Bir olimpiyatların daha sonuna geldik işte Ve cidden kötü geçti bizim için. Atina'da 10 madalya almışken, burda çok daha iyisini yapabilmeyi bekledim aslında ama... Ne yazık ki... Bu da ülkemizde spora verilen değeri gösterir, yoksa verilmiyen mi demeliydim
Neyse bu konudaki yetersizlikler saymakla bitmez bana göre
Kapanış töreninde bahsetmek istiyorum biraz. En çok, 3 sporcunun sanki hava alanındaki anlarının temsil edildiği anı sevdim. Kuş Yuvası'da olimpiyatların her biri gününden kareler tek tek gösterildi fln... Harika düşünülmüştü bence Açılıştaki havai fişekler animasyonmuş diye duydum, hepsi olmasa ile en azından bir kısmı yani... Kapanışta tamamen gerçekmiş sanırım Sonra "I Love Beijing" adlı şarkı seslendirildi bu da hoşuma gitti
Evet, öyle ya da böyle bir Olimpiyat daha geride kaldı.
2010'da Kış Olimpiyatlarında, Kanada'nın Vancouver kentinde, 2012'de Yaz Olimpiyatlarında, İngiltere'nin başkenti Londra'da, yeni bir olimpiyat heyecanıyla, ateşiyle görüşmek üzere... _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
biraz geç olacak ama yazım anca görebildim bu başlığı ^^bende diyodum o kadar şey oldu yaz tatilinde niye kimse bişi yapmamış diye.sırf olimpiyatlrdaki bütün herşeyi izlicem diye uykusuz kaldım çoğu gün.açılış ve kapanış zaten söylememe gerek yok.bence süper bir organizasyon olmuş -her ne kadar sözentiler olsada-spora ancak doyabildim hatta midemde bi parça yer kaldı XD çenem düştü yine kısacası anlatılmaz yaşanır gibi bişi sölemek istiyorum.
edit:söylentilere sözentiler yazmışım -benim kafa uçtu yine- _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız