| |
| Yazar |
Mesaj |
WiIrTaCoHa

Yeni Üye

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
| fiyonkK188 yazmış: |
çok güsl andy ya
ama Jetixde ingilizce genelde hep ingilizce oluo türkçe çevirmnlik yapmıolar galiba  |
yok cnm jetix full türkçe sabah yediden akşam sekize kadar hep yanii ingilizce değil ki |
|
 |
|
05 Eyl 2007 23:34 |
|
 |
Enma Ai

Anime Fan

|
|
|
|
ay bizde jetix vardı babam bilerek yayınını bozdu 24 saat kalkmıyordum başından andy nin soyunda var şaka yapmak çocuğun babası ve dedeside o kasabaya baya çektşrmiş  _________________
.::Devil May Cry::.
Don't look back don't regret.
Times falling out of these hands.
i'll let you leave me.
Call when you're back home cause i'll wait.
İndise his near.
Wherever you go whatever you see.
i'll give up life and i'll be your home. |
|
 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1029 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
| Enma Ai yazmış: |
ay bizde jetix vardı babam bilerek yayınını bozdu 24 saat kalkmıyordum başından andy nin soyunda var şaka yapmak çocuğun babası ve dedeside o kasabaya baya çektşrmiş  |
evet hatta bi bölümde dedesiyle şaka üzerine kapışıyolardı  _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =) |
|
 |
|
 |
sailor maron

Üye

|
Konu: Yanıt: andy'nin nesi var? |
|
|
|
Ben Andyninn nesii olduğunuu biliyomm aşırı derecedee eşşekk şakkalarıı olann hayal lalem,inde ya<şayann bişiydi. Aynı şakalarııbana yapsa birisi iwalla sonunu hiçç hayırlıı göremiyorumm  _________________
 |
|
 |
|
03 Hzr 2008 13:54 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 1912 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2805
|
|
|
|
harika bir çizgi filmdi yaa andynin şakalarını gördükçe gülmekten kırılıyordum hala da izliyorum^^ _________________
 |
|
 |
|
22 Hzr 2008 16:49 |
|
 |
küçük-melek

Ay Fedaisi

|
|
|
|
çok güzel ve çok komik bir çizgi flim (jetix kalktığından dolayı artık izleyemiyorum ühü )yazık hep bir aksaklık oluo şaka yaparken ama çok zekice şakalar yapıodu  _________________
inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
|
|
 |
|
 |
dowaa

Master Otaku

|
|
|
|
ayy ben bayılıyorum buna yaa ablamla kitleniyoruz başına rsmen Harika ötesi bişi bu yaa hele "Heap lütfen!" demesine bayılıyorum. Yaa o kimin sesi çok güzel sesi yaa bayılıyorum en sevdiğim çizgi filmlerden biri açılış müziğide çok harika "Andy'nin nesi var Andy'nin nesi var hemen herşeye hazır olmalısın... " Çok severek izlerim hala onun şakalarını beni hiçte sıkmaz onun şakaları
Ablasıyla harika atışıyolar bayılıyorum ablasının en iyi arkadaşı adını hatırlmıyorum aynı falan
köpekleri müdür belediye başkanı yaa hepsi güzel yaa mükemmel bayılıyorum bunaa  _________________
umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
|
|
 |
|
 |
|
|
|