Sailor Moon Forum
[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
sumis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 10 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

yeni projelerin gelmesi süper Çok Mutlu güncellemelerinizi sabırsızlıkla beklicem Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Ağu 2008 19:50
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 15 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler herkese. ^^

Güncelleme

* Lovely Complex 17. ve 18. bölümler yayınlandı.
* Fruits Basket (manga) 2. cilt yayınlandı.

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Ağu 2008 00:40
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 15 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

torrent eklemenizi tavsiye ederim O__o

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Ağu 2008 00:58
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Lovely complexin yeni bölümleri geçikmesin olurmu Çok Mutlu 18 bölümü 2günde bitirdim çünkü yenileri sabırsızlıkla bekliyorum Çok MutluÇok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Ağu 2008 01:00
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

rei yazmış:
torrent eklemenizi tavsiye ederim O__o

Encoder buraya üye olmadığından onun cevabını alıntı yoluyla iletmek zorunda kalacağım. ^^

encoder / Voodoo Baby yazmış:
Malesef torrent konusuna sıcak bakmıyoruz. Çünkü türkiyede seed olayı mümkün değil. İzleyen belli bir süre sonra siliyor yada cd'ye atıyor. Bu yüzden sadece sitede bulunan linkler geçerli olacak.

Arigatou USAGİ ^^ Bir sorun olmazsa Lovely Complex'i diğer projelerimizle birlikte tam hız size sunmaya devam edeceğiz. Gülücük Dağıtıyor

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Ağu 2008 17:27
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncelleme

* Lovely Complex 19. ve 20. bölümler eklendi.
* Loveless 1. bölüm eklendi. *daa dii daa diii* (Shounen Ai alarmı)

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Ağu 2008 23:50
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 22 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

Alara Shounen Ai mi Çok Mutlu bak biliyorsun hoşuma giderse her türlü animeyi izlerim Dil Çıkartıyor daa dii daa dii Çok Mutlu Tam gaz devam ediyorsunuz çalışmalara hadi bakalım hayırlısı Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Ağu 2008 03:42
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 22 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

Güncellemeler

* Lovely Complex 21-22. bölüm eklenmiştir.
* Loveless 2. bölüm eklenmiştir.

beni 23. bölümün çevirisi bekler >.<"

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 28 Ağu 2008 23:54
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 29 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

İzlemeye başlayalı çok oldu ama tatile çıkınca yarın kaldı gelir gelmez tekrardan indirmeye başladım ki şuan hala inmekte [20. bölüm part 2 =)]

Alıntı:
18. Bölümü unutamayacaksnız =))
gerçektende unutulmazdı =)

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Ağu 2008 01:55
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncellemeler

* Lovely Complex 23-24. bölüm eklenmiştir. (SON)
* Loveless 3. bölüm eklenmiştir.
* ef - a tale of memories 1. bölüm eklenmiştir.
* Junjou Romantica 1. bölüm eklenmiştir. *daa dii daa dii* (shounen ai alarmı)

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 02:05
baris777777

Üye
Üye

Ünvan: Prens

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 5 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

çok tebrik ederim ekipçe harika çalıştınız ve lovely complex'i alnınızın akıyla bitirdiniz helal olsun, ALKIŞLAR SİZE ALUMINIA!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 02:19
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 5 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

Bendende alkışlar valla çok güzel çevirmiştiniz video kalitesi ayrı mükemmel.
Diğer çalışmlarınızdan Bokura Ga Ita ve Aishiteruze Baby 'ide merakla bekliyorum.
Emeklerinize sağlık...Arigatou Gozaimasu ^.^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Eyl 2008 19:36
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Teşekkürler herkese. ^^ Umarım diğer projelerimizde de LC'deki kadar başarılı oluruz.

Güncelleme

* Loveless 4-5. bölüm eklenmiştir.
* ef - a tale of memories 2. bölüm eklenmiştir.

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Eyl 2008 16:30
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 19 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

Güncelleme

* Loveless 6-7. bölüm eklenmiştir.
* ef - a tale of memories 3. bölüm eklenmiştir.
* Junjou Romantica 2. bölüm eklenmiştir.
* Fruits Basket 13. bölüm eklenmiştir. (MANGA)

Fruits Basket mangasını artık bölüm bölüm koyacağız. Cilt tamamlandığında ise cildin tamamını yüklemek için ayrı bir indirme linki oluşturulacak.

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Eyl 2008 00:05
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 19 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

anima olarak hangisine öncelik veriyorsunun ben ef yi baya merak ediyorum da...oyununun videosunu izlemişti müziğini çok sevmiştim

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Eyl 2008 00:52
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız