merhaba arkadaşlar,
burada güzel anime sohbetleri oluyor gördüğüm kadarıyla
ben de katılabilir miyim?
anime ve manga sevmek genellikle çevreden garip karşılanıyor. "çocuk musun çizgi film izliyorsun" tepkileriyle hepiniz karşılaşmışsınızdır. neyse yaww bunlara girmenin yeri değil sanırım.
Ouran High School Host Club yeni keşfettim ve animesini bir solukta izledim. son zamanlarda en çok güldüğüm animelerden biri oldu. bu yoğun çalışma dönemimde de bana iyi bir deşarj kaynağı oldu. ne yazık ki 2. sezon devam etmeyecekmiş ama en azından mangasını bitirmek isterim. nasıl olacak derken sizi keşfettim
ingilizcem fena sayılmaz ama mangalarda herşey birbirine karışıyor. öncelikle NANA ya çok teşekkür ederim sanırım çevirilerini yapıyorsun. yalnız çevirileri nerede bulabilirim? bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.....
27 Mar 2008 01:29
jocelyn
Beni Görmeye Alışın
Konu: (Belirtilmedi)
Hatori Bisco'nun tarzını TYOS'ta sevmiştim bayağı ^^ Okurum yakında bunu da. _________________ ∞
sedai arkadaşım öncelikle kusura bakma anca bu aya yayınlayabildim. (mesajımı görebilecekmisin onuda bilmiyorum XD.) İlk 2 bölümünü siteme ekledim, indirmek isterseniz ilk sayfaya bakmanız yeterli =) _________________
20 Ağu 2008 16:40
USAGİ
Sevgi'nin Koruyucusu
Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
Konu: Yanıt: Ouran High School Host Club (Manga)
TEk bişey sormak istiyorum
Spoiler:
animede Tamaki Haruhiye sevdiğini söylemedi ve öpemedi öyle bitti mangada öptümü sevdiğini söyledimi *-* bunu bilmek istiyorum.
Birde animede Ootori-kunun babası Haruhi ile evlenmesini istediğini söylemişti mangada inşallah böyle birşey olmamıştır
Sitede her ne kadar banlasanda burda bile musallat oluyoum
Buraya ban kontrolü yapmaya mı geldin yoksa kızın emek verdiği mangayı mı indirmeye geldin? _________________
İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi
04 Eyl 2008 23:35
dowaa
Master Otaku
Ayy bune sinir ben şakasını demiştim ama ben zaten bunları indirip okudum çok saolsun teşşekkür ediyorum.. Hemen niye kızıyosunuz özür dilerim ben öyle demek istememiştim tekrar özür diliyorumm... _________________
umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Ayy bune sinir ben şakasını demiştim ama ben zaten bunları indirip okudum çok saolsun teşşekkür ediyorum.. Hemen niye kızıyosunuz özür dilerim ben öyle demek istememiştim tekrar özür diliyorumm...
Açıkçası benden özür dilemene gerek yok.Yani özür dilenecek kişi BEN değilim.Ben sadece uyarımı vermiştim. _________________
İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi
05 Eyl 2008 11:46
dowaa
Master Otaku
Ben onu kötü niyetle söylememiştim... Özür diliyorum.. Bu kadar büyüyeceğini bilseydim yazmazdım da zaten.. _________________
umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Yahu artık anlasın dedik naptın hatori ya bu kadar basit bi yöntem seçilemezdi T___T Ouranım sıradan bir shoujo değildi!
Tamakim bi kızı kurtardı at tam çifte atacakken.. Kız fecih derecede haruhiye benziyor daha kötüsü Tamakime yavşıyor T___T
Hele o son yokmuydu ya.. benimle çıkarmısın ne ya Naptı bu kadın bu mangayı! T__T Of of! T_T Haruhim kıyamam ben sana Nasılda kıskanıyo T__T Öf resmen koukou debut faciası oldu bu T__T Böhüeeee Tamakiiiim T___T Yar etmem seni ellere öhm :H
Gebertirim o kızı ben T_T
Sıradaki bölümü dahada iğrençleştirirsen hatori.. ölümlerden ölüm beğen! -_________-" _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız