Sailor Moon Forum
Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Film, Çizgi Roman ve Diğerleri

Yazar Mesaj
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Konu: Yanıt: Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Alıntıyla Cevap Gönder

maron nagoya yazmış:
bi arkadaş photo shopda winx giysilerini marona giydrimiş
ben o resimlerin winxin çizimin ne kadar kötü olduğunu gösterdiğini düşünüorum
o belleri var ya tel gibi kırıvericem bi gün Kötülük Düşünmekte!

evt cnm hatta bir azbuz sitesinde bununla ilgili foto albümü açmış bi de diolar ayy süper falan ama ben beğenmiyorum Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Ağu 2008 18:58
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Konu: Yanıt: Winx Club, Sailor Moon için bir tehdit mi? XD Alıntıyla Cevap Gönder

winx neymiss be smnin yerini kimse tutamaz!!

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Ağu 2008 13:30
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

deli_kiz yazmış:
miharu sachiko yazmış:
evet winxlerin bacakları bellerinden kalın duruyo o ne ya öyle insanın göz zevkini bozuyolar

göz zevki ne demek winxin çizimleri korkunç bence çocuklar şimdi gördükleri izledikleri şeylerin gerçekliğine daha bi çok inanıo herşeyin normal hayatta olduğna inanıolar düşünsenize onlar kafasında beli ip gibi kalçaları kocceman bacaklarıda belinden kalın insanlar hayal ediolar kendi dünyalarında bide siz hayal etsenize ne kadar korkunç bişe bence ama sm un çizimleri normal insanlar gibi karşılaştıralım

minakoyla stellayı neden seçtiğimi düşünürseniz ikiside güzelliği ve sevgiyi
işaret ediyo ikisininde çok güzel olması gerekir bu yüzden...

şimdi bi minakonun bacaklarıyla stellanın bacaklarını karşılaştıralım hengisi daha çok benziyo gerçek yaşama???

Arkadaşlar biraz abartmıyo musunuz? Yanlış anlamayın bende sailormoon u seviyorum ama bence sailormoon ile winx'in bi benzerliği yok.Sailormoon bizim ülkemizde google da en çok arananlar arasına giremedi diye unutuldu sayılmaz ki,demek ki diğer ülkelerde yeni yeni yayınlanmaya başlamış ve en çok arananlara yerleşmiş.Hem sadece stella ile minako'nun güçleri aynı şeyi temsil ediyo diye ikiside aynı diyemeyiz bence.Winx Club'ın belli bir hayran kitlesi var Sailormoon'un belli bir hayran kitlesi var sonuçta...Hem çocuklar eğer winx'i izleyip kafasında beli ip gibi kalçaları kocaman bacaklarıda belinden kalın insanlar hayal edebiliyorlarsa Sailormoon'u izledikten sonra da gerçek hayatta kötülüklere karşı savaşan doğaüstü güçleri olan insanların olduğunu hayal edebilirler.Sonuç olarak siz Sailormoon'u çok sevdiğiniz için size winx Sailormoon'a rakipmiş gibi geliyor.
(siz dediğime bakmayın sailormoon'u bende çok seviyorum. Hayranlık Besliyor )

venüs prensesi teşekkür ederim^^

Siteme Bekliyorum^^
Spoiler:

Teşekkürler nekoYoYo

İlk usebar çalışmam

"Emre(m)"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Ağu 2008 19:28
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Sailormoon_ami yazmış:
deli_kiz yazmış:
miharu sachiko yazmış:
evet winxlerin bacakları bellerinden kalın duruyo o ne ya öyle insanın göz zevkini bozuyolar

göz zevki ne demek winxin çizimleri korkunç bence çocuklar şimdi gördükleri izledikleri şeylerin gerçekliğine daha bi çok inanıo herşeyin normal hayatta olduğna inanıolar düşünsenize onlar kafasında beli ip gibi kalçaları kocceman bacaklarıda belinden kalın insanlar hayal ediolar kendi dünyalarında bide siz hayal etsenize ne kadar korkunç bişe bence ama sm un çizimleri normal insanlar gibi karşılaştıralım

minakoyla stellayı neden seçtiğimi düşünürseniz ikiside güzelliği ve sevgiyi
işaret ediyo ikisininde çok güzel olması gerekir bu yüzden...

şimdi bi minakonun bacaklarıyla stellanın bacaklarını karşılaştıralım hengisi daha çok benziyo gerçek yaşama???

Arkadaşlar biraz abartmıyo musunuz? Yanlış anlamayın bende sailormoon u seviyorum ama bence sailormoon ile winx'in bi benzerliği yok.Sailormoon bizim ülkemizde google da en çok arananlar arasına giremedi diye unutuldu sayılmaz ki,demek ki diğer ülkelerde yeni yeni yayınlanmaya başlamış ve en çok arananlara yerleşmiş.Hem sadece stella ile minako'nun güçleri aynı şeyi temsil ediyo diye ikiside aynı diyemeyiz bence.Winx Club'ın belli bir hayran kitlesi var Sailormoon'un belli bir hayran kitlesi var sonuçta...Hem çocuklar eğer winx'i izleyip kafasında beli ip gibi kalçaları kocaman bacaklarıda belinden kalın insanlar hayal edebiliyorlarsa Sailormoon'u izledikten sonra da gerçek hayatta kötülüklere karşı savaşan doğaüstü güçleri olan insanların olduğunu hayal edebilirler.Sonuç olarak siz Sailormoon'u çok sevdiğiniz için size winx Sailormoon'a rakipmiş gibi geliyor.
(siz dediğime bakmayın sailormoon'u bende çok seviyorum. Hayranlık Besliyor )

evet çünkü öyle ben resim olarak değil konu olarak karşılştırıyorum SM ve WİNX in konusu tıpatıp aynı bunu inkar etmek yanlış sende haklısın bende

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Ağu 2008 22:00
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Sen de kendine göre haklısın tabi ama "bence" konularıda farklı çünkü en basitinden winx'in düşmanı Trixler ama Sailormoon'un farklı farklı her seferinde daha da güçlenen düşmanları var ama seninde dediğin gibi sende haklısın bende. Göz Kırpıyor Göz Kırpıyor Göz Kırpıyor

Siteme Bekliyorum^^
Spoiler:

Teşekkürler nekoYoYo

İlk usebar çalışmam

"Emre(m)"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 25 Ağu 2008 14:58
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

[quote="Sailormoon_ami"]Sen de kendine göre haklısın tabi ama "bence" konularıda farklı çünkü en basitinden winx'in düşmanı Trixler ama Sailormoon'un farklı farklı her seferinde daha da güçlenen düşmanları var quote]
hiçte bile düşmanlar aynı deil Madde ilk sezonda trixler2.sezonda lord darkar ve 3.sezonda lord valtor var Madde tabi trixle beraber Madde

çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Ağu 2008 15:10
Sailormoon_ami

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

*Gold_Heart* yazmış:
Sailormoon_ami yazmış:
Sen de kendine göre haklısın tabi ama "bence" konularıda farklı çünkü en basitinden winx'in düşmanı Trixler ama Sailormoon'un farklı farklı her seferinde daha da güçlenen düşmanları var

hiçte bile düşmanlar aynı deil Madde ilk sezonda trixler2.sezonda lord darkar ve 3.sezonda lord valtor var Madde tabi trixle beraber Madde

Olsun bu da konuyu aynı yapmaz. Madde Benim anlatmak istediğim Sailormoon bi anime Winx ise bi "anime değil" yani aynı kategori de bile değiller ve bence Winx ile Sailormoon arasında dağlar kadar fark var.

Siteme Bekliyorum^^
Spoiler:

Teşekkürler nekoYoYo

İlk usebar çalışmam

"Emre(m)"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 25 Ağu 2008 15:33
!..@yShA..!

Üye
Üye

Yeni nesil sm'u tanımıyor. TRT yine çıkarsa sm'u sorun çözülecek. Madde
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2008 13:01
Sweet Princess

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ben Winx'i Sailor Moon'a rakip olarak bile görmüyorum...
Spoiler:
Kısa ve öz Çok Mutlu

By Hotaru-chan *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 13:09
css4

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prens

Winx Club bırakın Sailor Moon'la,W.i.t.c.h. ile baş edemez.

Sailor Moon'un kapışacağı rakipler Fullmetal Alchemist,Death Note ve Happy Tree Friends'tir.Yani kısacası Sailor Moon kendi alanında en iyisidir.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Eyl 2008 15:36
MoonLiqhT

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Sailor Moon'u bizim sınıfta,sadece ben biliyorum.900 kişilik okulda sadece %5'lik bir bölümü SM biliyor ama neredeyse hepsi Winx Club'dan haberdar.
Ben de winx severim.Dergileri,kitapları,bebekleri,etiketleri..
Gerçekten çok renkli oluyor ürünleri,ve çok dikkat geçiyor.Çantalarından kitap kaplarına kadar.
Türkiyede Anime seven nadiren kişiler var,bizim gibi ^^
Ben hem SM hem de Winx seviyorum.Ve bu konuyu görene kadar ikisini birbiriyle karşılaştırmamıştım.
Gerçekten de çok saçma..

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Eyl 2008 20:04
Jupiter_Love

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

MoonLiqhT yazmış:
Sailor Moon'u bizim sınıfta,sadece ben biliyorum.900 kişilik okulda sadece %5'lik bir bölümü SM biliyor ama neredeyse hepsi Winx Club'dan haberdar.
Ben de winx severim.Dergileri,kitapları,bebekleri,etiketleri..
Gerçekten çok renkli oluyor ürünleri,ve çok dikkat geçiyor.Çantalarından kitap kaplarına kadar.
Türkiyede Anime seven nadiren kişiler var,bizim gibi ^^
Ben hem SM hem de Winx seviyorum.Ve bu konuyu görene kadar ikisini birbiriyle karşılaştırmamıştım.
Gerçekten de çok saçma..

Tam da söylemek istedikelrimi söyledin Mehtap. Gülücük Dağıtıyor

İmza için canım kankim SHeKeR'ime teşekkürler. =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Eyl 2008 18:07
maron nagoya

Master Otaku
Master Otaku

Prenses Serenetty yazmış:
maron nagoya yazmış:
bi arkadaş photo shopda winx giysilerini marona giydrimiş
ben o resimlerin winxin çizimin ne kadar kötü olduğunu gösterdiğini düşünüorum
o belleri var ya tel gibi kırıvericem bi gün Kötülük Düşünmekte!

evt cnm hatta bir azbuz sitesinde bununla ilgili foto albümü açmış bi de diolar ayy süper falan ama ben beğenmiyorum Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

canım sanırım o bahsettğin albüm benim sitemede ama winxi övmek falan amacıyala açılamdı sen sanırım böyle anlamışsın ya da ben aynlış anladıysam kusura bakma kkj grafik çalışmalarıyla ilgili bir albümdü o

müthişsin Sailor Neptune'm
Spoiler:
muhteşem ötesisin Usaçağla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Ekm 2008 15:31
css4

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Bu soruyu başka forumlara da sorayım bakalım buna ne cevap verecekler?

Umarım bu şey izinsiz reklam kısmına girmez.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Ekm 2008 16:00
css4

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Evet bu konu açıldıktan 1 sene geçmiş.Bu süre zarfından değişeceği için gene Karşılaştırmalı olarak baktım.Bu süre zarfından Sailor Moon atağa kalkmış ve bir fark öne geçmiş.Ancak bu sefer Ay Savaşçısı-Winx Club arasında karşılaştıralım dedik Türkiye'de Winx Club gene Sailor Moon'a fark atıyor.Tabii Sailor Moon'u araştıran az sayıda insanda yok değil ama sailor moon'u araştıran insanlar azınlıkta.

İşte grafikler:

Sailor Moon'u en çok arayan ülkeler:
Meksika
Peru
Şili

Winx Club'ı en çok arayan ülkeler:
Türkiye
Fas(Acaba nasıl izleniliyor.)
Malezya

Sonrada başka forumlarda karşılaştırma yaptım ama nedense ya hiç cevap gelmiyor yada alakasız şeyler yazıyor.Birkaç hafta daha durumunu gözleyeceğim bir değişiklik olursa haber veririm.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Ekm 2008 16:27
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Film, Çizgi Roman ve Diğerleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız