| |
| Yazar |
Mesaj |
princess mercury

Süper Üye

|
Konu: Yanıt: Power Rangers |
|
|
|
| tweety yazmış: |
bende çok severdim onLarı fiLminede bayıLıyordum... ama araLarında bazıLarının renkLeri deqişiyordu sanırım çünkü siyah ve beyaz da vardı bir ara öyLe hatırLıyorum ben  |
evt ya bnde renkler deişio die hatırlıom.siyahı bilemicemde beyaz kesin deişiodu.  _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
usagimaniaa

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
yaa ben çok severdim ama çizgi filmini izlemedim eski günlerim geldi aklıma ahh ahh ne güzeldi  _________________
michiru'm bu harika hediye için cook tesekkürler*-*
GAZEROCK IS NOT DEAD
kyo ve usagimania'nın yarışıXD
|
|
 |
|
 |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
ben de ben de... hatta hatırlıyorum benim küçük bi mavi ranger figürüm vardı. artık oyuncak mı figür mü orası biraz karışık tabi ki çok seviyodum. sonra bi de onları taklit eden bi dizi çıkmıştı. onlar da ranger gibi bişeye dönüşüyodu ama farklıydı biraz. neyse onu da gayet sıkı takip ederek izlemiştim ^^ çacukken insanın işi gücü olmuyo naaparsın  _________________
(bunu da kendim yaptım ^^)
 |
|
 |
|
 |
!..@yShA..!

Üye

|
|
|
|
Power Rangers yayınlanırken ben çok küçüktüm. Ablam hayranıydı bu çizgifilmin. Ben de hayranıyım yaa. Çok güzel. Yine çıkarsalar da izlesem..  |
|
 |
|
05 Eyl 2008 13:09 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
bende pembe ranger ı seviyordum ablamla kuzenim de sarı ranger ı paylaşamıyorlardı ehehehe hey gidi günler be  _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
|
|
|