son bölümleri evde net kesik olduğundan izleyememiştim T_T ama bugün 10 ve 11. bölümleri izledim *-*
özellikle 11. bölümde çizimler çok kötü olmuş ya -_- arada bir karakterlerin ağzı burnu kayıyor, Zero'nun kafası düzleşiyor gözleri bi acayip oluyor falan o.O sonra bi de 10. bölümde Zero'nun koşuşunu çok komik yapmışlar o neydi öyle ya o.O
Spoiler:
sonunda istediğim bölümlere yaklaştık *-* Yuuki Kaname'nin aldığı ebisenin içinde mangadakinden daha hoş duruyordu Zero'ya da bi an için acıdım gözlerinin önünde sevdiği kızın bir başkasıyla dans etmesi... kötüydü ya T_T bu arada Zero'ya dans teklif eden kız bi türlü umduğunu bulamadı yani anlıyoruz Zero aşıksın ama bu kadar da çektirilmez ki
sonunda animede Maria Kurenai'deki gizemin ne olduğunu öğrendik... açıkçası Hiou Shizuka mangadaki kadar büyüleyici olmamış, Maria Kurenai halini tercih ederim
Ichiru alçağı da tam anlamıyla yüzünü gösterdi artık Zero ne çekiyosa sevdikleri yüzünden çekiyo ya derler ya yazıklar olsun içimdeki insan sevgisine, aynen o
11. bölümün başlangıcında değişen biryer vardı ya, orası gene değişmiş T_T önce Zero o kristal parçanın üzerine basıyor sonra Ichiru dalıyor filan o kristal neyi simgeiyor anlayamadım ki -_-
12. Bölümde İchiru kustu tüm içindekileri, aslında bazen ona acıyorum; yalnızlık, yalnız hissetmek, insanı olduğundan daha farklı kılıyor...Hiou'nun da mangada örendiğimiz kadarıyla içindeki keder yüzünden böyle-Kaname'yi öldürmek istemesi- ....
Zero-İchiru kavgasında o hareketlerin yapmacık animasyonuna gıcık kaptım, neden kendilerini bu kadar ucuz gösteriyorlar ki
Yuuki zavallımın içi gitti Zero'ya bi'şey olacak diye Zero ağlatma Yuukimi aaa
İlk kez bir ölüm sahnesini zilerken bir tuhaf oldumo.O Kaname'nin ölüm fantezisio.O Tüm safkan vampirler mi öyle yoksa sadece Hiou mu bu kadar ihtiyatlıo.O
Heycanlı hareket dolu bir bölümdü.
Bazı yerleri olayların gidişatı mangayla aynı değil; İchiru'nun ölümü nasıl olacak
Ichiru'ya ben de acıyorum... o kadar çok şey yaşamış ve Zero'nun gölgesinde o kadar kalmış ki... sonuçta o bunları yaşarken daha küçük bir çocuktu... ama Zero her zaman onu anlamış ve yanında olmak istemişti, Ichiru'ysa gerçek sevgiyi sevgilisi öldürülmüş bir vampirde bulacağını sandı, çok ama çok yazık...
kavga sahnesi cidden komikti XD bi ara Ichiru elinde kılıçla horon ediyormuş gibiydi XD hani böyle oyuncak bebekleri savaş yaptırırsın ya zıplayıp zıplayıp dururlar ama kol bacak hareket etmez aynen öyle XD o sahnede katıla katıla gülmüştüm XDDD
Kaname'nin ısırışı hiç hoş olmadı mangada acayip bir büyüsü vardı o sahnenin böyle iliklerme işlemişti ama animede Zero Yuuki'yi ısırırken daha çok ses çıkmıştı bu arada Kaname de artık süper güçlü bir safkan
az önce youtubedan izledim ben de daha önceden mangasını okumadığım için profesyonel bir yorum yapamam açıkçası ama ilk kez bu yapımla karşılaşmış biri olarak ben çok beğendim kesinlikle sonunu getireceğim
bu arada o Zero ne öyle ya *.* hastası oldum *.* ayrıca diğer vampirler de çok karizma görsel bi şölen maşallah mangasını da okumıycam madem animesini izliyorum süprizi kalsın
aynen sana katılıyorum merkürcüğüm.ilk başlarda kanlıdır şimdi korkarım dedim ama izlemeye başlıyınca hastası oldum _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
uzun zamandır buraya yorum gelmiyor bayağı önce izlememe rağmen son bölümün yorumunu yapayım hadi=P
oldukça karanlık bir bölümdü o.O
Spoiler:
bölümün hemen başında geçmişe adım atılıyor ve Ichiru'nun Shizuka'nın bedeninden kan içişi gösteriliyor ve hemen ardından...
mucuk mucuk
Shizuka'nın bi de "ne o yoksa hoşuna gitmedi mi?" demesi filan bi an "çüşşş O_O" şeklinde kalmama neden oldu ama devamı gelmedi, o iyi
geçmiş sahnesi sona erdiğinde Shizuka ölürken son kanını da Ichiru için veriyor onu bu hale getirenin de Kaname olduğunu Aidou'dan başkası bilmiyor mangada Kaname ile Aidou arasındaki geçmişe bakılırsa Aidou'nun içinde derin izler bırakabilir bu olay o.O
ayrıca gördüğümüz gibi Zero bu bölümde tamamen coşmuş durumda O_o
bunun sonucunda zincirleniyor ve Kaien ve Eye-Patch'in ( ) Zero'nun yanından ayrılmasını fırsat bilen Kaname, Zero'ya kendi kanını takdim ediyor
az daha zorlasalar öpüşcekler öhöm O_o
"Sweet Dream has not ended yet..."
daha fazla yorum yok
Not: resimler otomatik olarak küçültüldüğü için kalitesizmiş gibi görünüyorlar, üstüne tıklayıp daha iyi bakabilirsiniz, göz zevkiniz için şeyettiriyorum U_U _________________
Yorum yazılacak birşey olmadığı için hiç birşey yazmadım. Zaten serinin mangasıda bayağı ünlenmiş T___T Mangaların animeye çevrilmesini sevmediğim en iğrenç yön Son bölümün mangayla yakından uzaktan alakası yoktu. T___T Zeromu nitmişsin adi Hino -___-"
2 elim yakandadır oğlum Kaname O___o" Bu kadar iğrenç karakterleri bir karakter daha göremedim ben hayatımda... Yuukini alda bi git istersen? Pardon, mangada gidiyordun di mi? Ama Yuuki... Öhm sustum :H
Mangayı okurum da animeyi izlemem valla. 2. sezonuda merakla bekleyemiyorum açıkçası, Zero'm olmasa bir saniye durmam ehe =p _________________
nedense ikinci sezonda iyiye gidiceklerini düşünüyorum O_o sırf onun için son bi umudum var o da boşa giderse anime cidden sallamalık derecesine geldi bile -___- (gerçi Code Geass'ten de ne umutlarımız vardı )
azcık hareketli olan sahnelerde çizim hemen bozuluyordu öff dedirttiler gerçekten -_- _________________
Spoiler:
22 Ağu 2008 02:34
USAGİ
Sevgi'nin Koruyucusu
Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
Konu: Yanıt: Vampire Knight (Anime.)
İlk sezonu bitirdim 2.sezon olduğunu bilmiyordum am ilk seon zaten devamı olacakmış gibi bitti öyle bi Final olmuş olsa idi zaten delirebilirdim v.v
Ama çok güzel bi anime çizimlere bittim.İnsanı kana susatıyolar o.O
Ayrıca bu Yuki hem Zeroya hem Kaname'yede yakışıyo v.v ne tezat bir durum... _________________ TIKLA KAZAN
Ama çok güzel bi anime çizimlere bittim.İnsanı kana susatıyolar o.O
Vampire Knight güzel anime, 2. sezonu da izlemeyi düşünüyorum. Ama mangası da güzel, ben de önce mangasına başlamıştım.
Zero'yu seviyorum ama ...
Spoiler:
kendini tutamıyo bi türlü, bi de çok çekiyo zavallı.
Kaname'yi seviyorum ama onu da zero ısırınca bi değişik oldu sanki. önceden izin verseydi madem böyle bişi vardı... Bence kaname sonunda kötü çıksın. Bir de yuki'nin neden "özel" olduğunu da bağlamaları lazım diye düşünüyorum...
ya oturup izleyeyim dedim içim elvermedi. çizimler o kadar kötü geldi ki!! o matsuri hino nun güzel gözleri zaten hiç yok ama genel olarak da çizimler bir abuk geldi...
o Yuki de adamı kanser eder. İki bishie de peşinde T_T çarpçaksın iki tane aklı başına gelecek.
Zavallı zerom bir şey değil olan hep sana oluyor _________________
Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^
05 Eyl 2008 13:33
tweety
Ay Fedaisi
Konu: Yanıt: Vampire Knight (Anime.)
Bence Harika bir anime ben cok beqendim cizimLerinin de cok kötü oLduqunu düsünmüyorum _________________ tweety <3 kyo_kusanagi
Spoiler:
A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız