Sailor Moon Forum
Vampire Knight (Anime.)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

Vampire Knight (Anime.) Konu: Yanıt: Vampire Knight (Anime.) Alıntıyla Cevap Gönder

Mangasını okudugum için ne olucagını biliyorum =)

ama gerçekden Maira çok güzel olmuş artık Anime daha güzelleşecek Gülücük Dağıtıyor

cııyykkk !!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Hzr 2008 17:34
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

Vampire Knight (Anime.) Konu: Yanıt: Vampire Knight (Anime.) Alıntıyla Cevap Gönder

son bölümleri evde net kesik olduğundan izleyememiştim T_T ama bugün 10 ve 11. bölümleri izledim *-*

özellikle 11. bölümde çizimler çok kötü olmuş ya -_- arada bir karakterlerin ağzı burnu kayıyor, Zero'nun kafası düzleşiyor gözleri bi acayip oluyor falan o.O sonra bi de 10. bölümde Zero'nun koşuşunu çok komik yapmışlar o neydi öyle ya o.O

Spoiler:
sonunda istediğim bölümlere yaklaştık *-* Yuuki Kaname'nin aldığı ebisenin içinde mangadakinden daha hoş duruyordu Hayranlık Besliyor Zero'ya da bi an için acıdım gözlerinin önünde sevdiği kızın bir başkasıyla dans etmesi... kötüydü ya T_T bu arada Zero'ya dans teklif eden kız bi türlü umduğunu bulamadı yani anlıyoruz Zero aşıksın ama bu kadar da çektirilmez ki Dil Çıkartıyor

sonunda animede Maria Kurenai'deki gizemin ne olduğunu öğrendik... açıkçası Hiou Shizuka mangadaki kadar büyüleyici olmamış, Maria Kurenai halini tercih ederim Çıldırmış Durumda

Ichiru alçağı da tam anlamıyla yüzünü gösterdi artık Madde Zero ne çekiyosa sevdikleri yüzünden çekiyo ya Çıldırmış Durumda derler ya yazıklar olsun içimdeki insan sevgisine, aynen o Dil Çıkartıyor

11. bölümün başlangıcında değişen biryer vardı ya, orası gene değişmiş T_T önce Zero o kristal parçanın üzerine basıyor sonra Ichiru dalıyor filan Çıldırmış Durumda o kristal neyi simgeiyor anlayamadım ki -_-

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Hzr 2008 09:37
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

nediyeceğimi bilemiyorum yani
Spoiler:
zeroya çok feci acıyorum içim parçalanıyo ya o yuki varya Kötülük Düşünmekte! pis git kanamene rahat bırak zeromu ya Üzgün ya da Ağlıyor

ne kadar acıklı bir parti oldu Üzgün ya da Ağlıyor yukinin kıyafetini hiç beğenmedim yani kaname safkansın falanda daha düzgün birşey alır insan ya pardon vampir ya Kahkaha Atıyor

herneyse o maria diğer adıyla Hiou ya beni sinirden patlatıyo Kötülük Düşünmekte! pislikk Kötülük Düşünmekte!

a evt bide ichiru var tabi o ayrıbi alem eski günleri gösterdiğinde nerdeyse ağlıyodum yani zavallı zerom Üzgün ya da Ağlıyor

ayrıca bu çocuğun kan içmesinede hayranım yani bu kadar karizmatik mi olunur yani ya Çıldırmış Durumda

şimdilik bu kadar Şaşırmış Durumda

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Hzr 2008 15:03
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Spoiler:
12. Bölümde İchiru kustu tüm içindekileri, aslında bazen ona acıyorum; yalnızlık, yalnız hissetmek, insanı olduğundan daha farklı kılıyor...Hiou'nun da mangada örendiğimiz kadarıyla içindeki keder yüzünden böyle-Kaname'yi öldürmek istemesi- ....

Zero-İchiru kavgasında o hareketlerin yapmacık animasyonuna gıcık kaptım, neden kendilerini bu kadar ucuz gösteriyorlar ki Çıldırmış Durumda

Yuuki zavallımın içi gitti Zero'ya bi'şey olacak diye Üzgün ya da Ağlıyor Zero ağlatma Yuukimi aaa Çıldırmış Durumda

İlk kez bir ölüm sahnesini zilerken bir tuhaf oldumo.O Kaname'nin ölüm fantezisio.O Tüm safkan vampirler mi öyle yoksa sadece Hiou mu bu kadar ihtiyatlıo.O

Heycanlı hareket dolu bir bölümdü.
Bazı yerleri olayların gidişatı mangayla aynı değil; İchiru'nun ölümü nasıl olacak Çıldırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Hzr 2008 22:15
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Spoiler:
Ichiru'ya ben de acıyorum... o kadar çok şey yaşamış ve Zero'nun gölgesinde o kadar kalmış ki... sonuçta o bunları yaşarken daha küçük bir çocuktu... ama Zero her zaman onu anlamış ve yanında olmak istemişti, Ichiru'ysa gerçek sevgiyi sevgilisi öldürülmüş bir vampirde bulacağını sandı, çok ama çok yazık...

kavga sahnesi cidden komikti XD bi ara Ichiru elinde kılıçla horon ediyormuş gibiydi XD hani böyle oyuncak bebekleri savaş yaptırırsın ya zıplayıp zıplayıp dururlar ama kol bacak hareket etmez aynen öyle XD o sahnede katıla katıla gülmüştüm XDDD

Kaname'nin ısırışı hiç hoş olmadı Çıldırmış Durumda mangada acayip bir büyüsü vardı o sahnenin böyle iliklerme işlemişti ama animede Çıldırmış Durumda Zero Yuuki'yi ısırırken daha çok ses çıkmıştı Madde bu arada Kaname de artık süper güçlü bir safkan Kayan Gözler

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Hzr 2008 13:11
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

merkür prensesi yazmış:
az önce youtubedan izledim ben de Hayranlık Besliyor daha önceden mangasını okumadığım için profesyonel bir yorum yapamam açıkçası Şaşırmış Durumda ama ilk kez bu yapımla karşılaşmış biri olarak ben çok beğendim Hayranlık Besliyor kesinlikle sonunu getireceğim Hayranlık Besliyor

bu arada o Zero ne öyle ya *.* hastası oldum *.* ayrıca diğer vampirler de çok karizma Çıldırmış Durumda görsel bi şölen maşallah Çıldırmış Durumda mangasını da okumıycam madem animesini izliyorum süprizi kalsın Dil Çıkartıyor

aynen sana katılıyorum merkürcüğüm.ilk başlarda kanlıdır şimdi korkarım dedim ama izlemeye başlıyınca hastası oldum Hayranlık Besliyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Tem 2008 16:04
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

uzun zamandır buraya yorum gelmiyor bayağı önce izlememe rağmen son bölümün yorumunu yapayım hadi=P

oldukça karanlık bir bölümdü o.O

Spoiler:
bölümün hemen başında geçmişe adım atılıyor ve Ichiru'nun Shizuka'nın bedeninden kan içişi gösteriliyor ve hemen ardından... Çıldırmış Durumda

mucuk mucuk Çıldırmış Durumda

Shizuka'nın bi de "ne o yoksa hoşuna gitmedi mi?" demesi filan Çıldırmış Durumda bi an "çüşşş O_O" şeklinde kalmama neden oldu ama devamı gelmedi, o iyi Çıldırmış Durumda

geçmiş sahnesi sona erdiğinde Shizuka ölürken son kanını da Ichiru için veriyor Çıldırmış Durumda onu bu hale getirenin de Kaname olduğunu Aidou'dan başkası bilmiyor Çıldırmış Durumda mangada Kaname ile Aidou arasındaki geçmişe bakılırsa Aidou'nun içinde derin izler bırakabilir bu olay o.O

ayrıca gördüğümüz gibi Zero bu bölümde tamamen coşmuş durumda O_o

bunun sonucunda zincirleniyor ve Kaien ve Eye-Patch'in ( Dil Çıkartıyor ) Zero'nun yanından ayrılmasını fırsat bilen Kaname, Zero'ya kendi kanını takdim ediyor Çıldırmış Durumda

az daha zorlasalar öpüşcekler öhöm O_o

"Sweet Dream has not ended yet..."

daha fazla yorum yok Dil Çıkartıyor

Not: resimler otomatik olarak küçültüldüğü için kalitesizmiş gibi görünüyorlar, üstüne tıklayıp daha iyi bakabilirsiniz, göz zevkiniz için şeyettiriyorum U_U

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Ağu 2008 14:29
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Yorum yazılacak birşey olmadığı için hiç birşey yazmadım. Zaten serinin mangasıda bayağı ünlenmiş T___T Mangaların animeye çevrilmesini sevmediğim en iğrenç yön Üzgün ya da Ağlıyor Son bölümün mangayla yakından uzaktan alakası yoktu. T___T Zeromu nitmişsin adi Hino -___-"
2 elim yakandadır oğlum Kaname O___o" Bu kadar iğrenç karakterleri bir karakter daha göremedim ben hayatımda... Yuukini alda bi git istersen? Pardon, mangada gidiyordun di mi? Ama Yuuki... Öhm sustum :H
Mangayı okurum da animeyi izlemem valla. 2. sezonuda merakla bekleyemiyorum açıkçası, Zero'm olmasa bir saniye durmam ehe =p
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ağu 2008 16:39
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

nedense ikinci sezonda iyiye gidiceklerini düşünüyorum O_o sırf onun için son bi umudum var Neee? o da boşa giderse anime cidden sallamalık derecesine geldi bile -___- (gerçi Code Geass'ten de ne umutlarımız vardı Neee?)

azcık hareketli olan sahnelerde çizim hemen bozuluyordu öff dedirttiler gerçekten -_-

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Ağu 2008 02:34
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

İlk sezonu bitirdim 2.sezon olduğunu bilmiyordum am ilk seon zaten devamı olacakmış gibi bitti öyle bi Final olmuş olsa idi zaten delirebilirdim v.v
Ama çok güzel bi anime çizimlere bittim.İnsanı kana susatıyolar o.O
Ayrıca bu Yuki hem Zeroya hem Kaname'yede yakışıyo v.v ne tezat bir durum...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Eyl 2008 21:13
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

USAGİ yazmış:
Ama çok güzel bi anime çizimlere bittim.İnsanı kana susatıyolar o.O
Eğlenmekte

Vampire Knight güzel anime, 2. sezonu da izlemeyi düşünüyorum. Ama mangası da güzel, ben de önce mangasına başlamıştım.
Zero'yu seviyorum ama ...
Spoiler:
kendini tutamıyo bi türlü, bi de çok çekiyo zavallı.
Kaname'yi seviyorum ama onu da zero ısırınca bi değişik oldu sanki. önceden izin verseydi madem böyle bişi vardı... Bence kaname sonunda kötü çıksın. Bir de yuki'nin neden "özel" olduğunu da bağlamaları lazım diye düşünüyorum...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Eyl 2008 21:09
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

ya oturup izleyeyim dedim içim elvermedi. çizimler o kadar kötü geldi ki!! o matsuri hino nun güzel gözleri zaten hiç yok ama genel olarak da çizimler bir abuk geldi...
o Yuki de adamı kanser eder. İki bishie de peşinde T_T çarpçaksın iki tane aklı başına gelecek.
Zavallı zerom bir şey değil olan hep sana oluyor Üzgün ya da Ağlıyor

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 13:33
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Bence Harika bir anime Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor ben cok beqendim cizimLerinin de cok kötü oLduqunu düsünmüyorum Hayranlık Besliyor

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Ekm 2008 13:12
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız