| |
| Yazar |
Mesaj |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
bir aralar deli gibi hayranı olduğum şimdi ise seslerini duymaya bile dayanamdığım bir grup  _________________ çok şirin ya
 |
|
 |
|
09 Eyl 2007 23:51 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
eheeh bence o aşırı takılınca olur ..her şeyin fazlası zarar derler ya  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
09 Eyl 2007 23:55 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
bilgiler için sagol her sarkıları güzel yaaa bayılıyorum DUNCAN hastasıyımm fly by , all rise , curtain falls harika ama favorim Breathe easy  _________________
 |
|
 |
|
08 Şub 2008 21:35 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2348 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
anaaam benim grubum eskiler aklıma geldi dünde şarkılarını dinliodum best of blue albümü var bende*-* ortaokulda kızlarla az mı lee yi çekiştirirdik xD ama dağılmasalardı ii olurdu amaan zaten lee yi bıraktım Allaha filan inanmıomuş kendisisin kızılderililer in getirdiğini düşünüomuş
neyse en sevdiğim şarkıları bubblin' ve breathe easy ama yinede genel olarak bütün şarkıları süper*-* _________________
İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi  |
|
 |
|
 |
fawn_fairy

Süper Üye

|
|
|
|
yaa eskiden dinlerdim hoş sesleri vardı en çok duncan hayranıydım. _________________
|
|
 |
|
09 Şub 2008 20:09 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
Konu: Yanıt: BLUE |
|
|
|
benim sevdiqim tek boyband Ler arasındaLar sound ritm ve ses bakımından bence hepsi cok yetenekLi bütün sarkıLarını haLa dinLerim unutuLmaz hitLer yaptıLar... Grup oLarak devam etmeyi tam istedikLeri yerde bıraktıkLarını söyLediLer artık birLikte caLısmaLarının zevk vermediqini böyLe oLunca da devam etmeLeri ne kadar mantıkLı oLurdu biLemem... hmmm evet bir zamanLar onLara uLasıLabiLecek bir adres ve numara vardı hatta ben aramıstım meraktan ve karsıma sekreter cıkmıs suan orda oLmadıkLarını söyLemisti deLi oLmustum kadına  _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
dowaa

Master Otaku

|
|
|
|
Yaa bunlar nasıl ayrıldı yaa Lee bi bağırır diğerleride şarkılarını söylerdi. Ayrıldılar kimse albüm çıkarmıyo bi lee ile duncan çıkardı öbürküleri hiç göremedim aman tanrım bayılıyorum bunlara  _________________
umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
|
|
 |
|
 |
sailor maron

Üye

|
|
|
|
Ablam Duncan'ı ben de lee'yi çok sewerdim ayrılmalarına o kadar üzüldüm ii bi gruptu yaa Duncan'ın çocuğu filan olmuştu, Antony dışında pek bir bilgim yok ama hepsi albüm yapmaya çalıştı tutmadı dağılmaları hiç hayırlarına olmadı kısaca  _________________
 |
|
 |
|
05 Eyl 2008 14:13 |
|
 |
dowaa

Master Otaku

|
|
|
|
| sailor maron yazmış: |
Ablam Duncan'ı ben de lee'yi çok sewerdim ayrılmalarına o kadar üzüldüm ii bi gruptu yaa Duncan'ın çocuğu filan olmuştu, Antony dışında pek bir bilgim yok ama hepsi albüm yapmaya çalıştı tutmadı dağılmaları hiç hayırlarına olmadı kısaca  |
Ne kadar doğru söyledin^^ Bütün demek istediklerimi toparlamışsın yeew  _________________
umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
|
|
 |
|
 |
dArk JeaNNe

Anime Fan

|
|
|
|
Bayılırdım bu gruba ayrıldılar hiç iyi olmadı aralarında en çook sevdiğim Lee di  _________________
canım bitanem Gold_Heart chanım çok teşekkür ederim;Tek kelime ile Harika...
(Çizimimle Gold_Heart chanımın yetenekli ellerinin buluşması )
ÇOK GÜZEL OLMUŞ SÜPERR
Sağol chibi_chibi_tr:D 
ellerine sağlık  |
|
 |
|
05 Eyl 2008 16:05 |
|
 |
|
|
|