Sailor Moon Forum
BLUE
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Yabancı Müzik Grupları

Yazar Mesaj
noxious_dru

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

BLUE Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

bir aralar deli gibi hayranı olduğum şimdi ise seslerini duymaya bile dayanamdığım bir grup Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Eyl 2007 23:51
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

eheeh bence o aşırı takılınca olur ..her şeyin fazlası zarar derler ya Şaşırmış Durumda

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Eyl 2007 23:55
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

bilgiler için sagol her sarkıları güzel yaaa bayılıyorum DUNCAN hastasıyımm fly by , all rise , curtain falls harika ama favorim Breathe easy Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Şub 2008 21:35
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

anaaam benim grubum Düşünce eskiler aklıma geldi dünde şarkılarını dinliodum Üzgün ya da Ağlıyor best of blue albümü var bende*-* ortaokulda kızlarla az mı lee yi çekiştirirdik xD ama dağılmasalardı ii olurdu Madde amaan zaten lee yi bıraktım Dil Çıkartıyor Allaha filan inanmıomuş kendisisin kızılderililer in getirdiğini düşünüomuş Çıldırmış Durumda
neyse en sevdiğim şarkıları bubblin' ve breathe easy ama yinede genel olarak bütün şarkıları süper*-*

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Şub 2008 21:40
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

yaa eskiden dinlerdim hoş sesleri vardı en çok duncan hayranıydım.

Spoiler:

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Şub 2008 20:09
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

BLUE Konu: Yanıt: BLUE Alıntıyla Cevap Gönder

benim sevdiqim tek boyband Ler arasındaLar sound ritm ve ses bakımından bence hepsi cok yetenekLi bütün sarkıLarını haLa dinLerim unutuLmaz hitLer yaptıLar... Grup oLarak devam etmeyi tam istedikLeri yerde bıraktıkLarını söyLediLer artık birLikte caLısmaLarının zevk vermediqini böyLe oLunca da devam etmeLeri ne kadar mantıkLı oLurdu biLemem... hmmm evet bir zamanLar onLara uLasıLabiLecek bir adres ve numara vardı hatta ben aramıstım Şaşırmış Durumda meraktan ve karsıma sekreter cıkmıs suan orda oLmadıkLarını söyLemisti Madde deLi oLmustum kadına Madde Kötülük Düşünmekte!

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Eyl 2008 10:47
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

Yaa bunlar nasıl ayrıldı yaa Üzgün ya da Ağlıyor Lee bi bağırır Hayranlık Besliyor diğerleride şarkılarını söylerdi. Ayrıldılar kimse albüm çıkarmıyo bi lee ile duncan çıkardı öbürküleri hiç göremedim Çıldırmış Durumda aman tanrım bayılıyorum bunlara Hayranlık Besliyor

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 12:01
sailor maron

Üye
Üye

Ablam Duncan'ı ben de lee'yi çok sewerdim ayrılmalarına o kadar üzüldüm ii bi gruptu yaa Duncan'ın çocuğu filan olmuştu, Antony dışında pek bir bilgim yok ama hepsi albüm yapmaya çalıştı tutmadı dağılmaları hiç hayırlarına olmadı kısaca Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2008 14:13
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

sailor maron yazmış:
Ablam Duncan'ı ben de lee'yi çok sewerdim ayrılmalarına o kadar üzüldüm ii bi gruptu yaa Duncan'ın çocuğu filan olmuştu, Antony dışında pek bir bilgim yok ama hepsi albüm yapmaya çalıştı tutmadı dağılmaları hiç hayırlarına olmadı kısaca Şaşırmış Durumda

Ne kadar doğru söyledin^^ Bütün demek istediklerimi toparlamışsın yeew Çok Keyifli

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 16:00
dArk JeaNNe

Anime Fan
Anime Fan

Bayılırdım Çok Mutlu bu gruba ayrıldılar Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor hiç iyi olmadı Salya Sümük Ağlıyor aralarında en çook sevdiğim Lee di Hayranlık Besliyor

canım bitanem Gold_Heart chanımHayranlık Besliyor çok teşekkür ederim;Tek kelime ile Harika...Çok Mutlu Hayranlık Besliyor
(Çizimimle Gold_Heart chanımın yetenekli ellerinin buluşmasıÇok Mutlu Hayranlık Besliyor)

ÇOK GÜZEL OLMUŞ SÜPERR
Sağol chibi_chibi_tr:DÇok MutluÇok MutluÇok Mutlu
ellerine sağlıkHayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2008 16:05
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Yabancı Müzik Grupları Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız