| |
| Yazar |
Mesaj |
hannah montana

Lanetli

|
Konu: Sailor Moon - Princess Hours |
|
|
|
Nedense bazı karakterleri birbirlerine benzetiyorum. Mesela Usagi ve Chae-kyung, Mamoru ile Lee Shin Goon. Benzetme yaparken şunları göz önünde tuttum
*Mesela Usagi gerektiğinde ciddi bazen ise komik şakalar yapan tatlı bir kız. Aynı şey Chae kyungda da var.
*Mamoru, bazen buz gibi ciddi görünse de sıcacık bir kalbi olan birisi. Shin de böyle.
*İlk bölümler de iki çift de ilk bölümlerde aslında birbirlerine aşık olduklarının farkında değiller.
* bir de dikkatimi çeken şu oldu. Usaginin ailesi anne baba ve erkek kardeşinden oluşuyor ayrıca kardeşi ona aptalmış gibi davranıyor. Chae kyung un aileside böyle.
AMA HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ, BİŞEY NE KADAR BENZESEDE BENZESİN ASLA AMA ASLA SAİLOR MOON UN YERİNİ TUTAMAZ. ÇÜNKÜ SAİLOR MOON UN KALPLERİMİZDE AYRI BİR YERİ VAR O YER KALICI VE HİÇBİR ŞEY O YERİ DOLDURAMAZ! |
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 1912 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2805
|
Konu: Yanıt: Sailor Moon - Princess Hours |
|
|
|
evet bu benzerlikleri bende fark ettim... chea usagiye shin mamoruya lee yul seiyaya benziyor  _________________
 |
|
 |
|
30 Ağu 2008 15:55 |
|
 |
hannah montana

Lanetli

|
|
|
|
Doğrusu ben ay savaşçısını izleyene kadar sihirli kız kızların bulunduğu bir çizgi film görmedim. Dikkat ederseniz sm den sonra sm ye çok benzeyen ve sihirli kızların bulunduğu çizgi filmler artmaya başladı. sm artık eskisi kadar çok konuşulmuyor. bence bunun nedenlerinden biriside bu tür şeylerin ortaya çıkışı.  |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
asya dramalarında genellikle -özellikle de romantikse- bu tür benzerliklerin görülmesi çok normal. zaten bence bütün romantik komediler aynı, hepsinde benzer temalar ve benzer karakter tasarımları var. bu kadar garip bulmayın, sadece sailor moon ve goonga özel bir şey değil^^ _________________
 |
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
annem de zaten Usagi ile Chae yi çok benzetiyormuş öyle dedi O.o _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
sailor neptune

Efsane Üye

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1521 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 580 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Jupiter
|
|
|
|
| hannah montana yazmış: |
Nedense bazı karakterleri birbirlerine benzetiyorum. Mesela Usagi ve Chae-kyung, Mamoru ile Lee Shin Goon. Benzetme yaparken şunları göz önünde tuttum
*Mesela Usagi gerektiğinde ciddi bazen ise komik şakalar yapan tatlı bir kız. Aynı şey Chae kyungda da var.
*Mamoru, bazen buz gibi ciddi görünse de sıcacık bir kalbi olan birisi. Shin de böyle.
*İlk bölümler de iki çift de ilk bölümlerde aslında birbirlerine aşık olduklarının farkında değiller.
* bir de dikkatimi çeken şu oldu. Usaginin ailesi anne baba ve erkek kardeşinden oluşuyor ayrıca kardeşi ona aptalmış gibi davranıyor. Chae kyung un aileside böyle.
AMA HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ, BİŞEY NE KADAR BENZESEDE BENZESİN ASLA AMA ASLA SAİLOR MOON UN YERİNİ TUTAMAZ. ÇÜNKÜ SAİLOR MOON UN KALPLERİMİZDE AYRI BİR YERİ VAR O YER KALICI VE HİÇBİR ŞEY O YERİ DOLDURAMAZ! |
evet benziyorlar ama mamuru daha sıcak kanlıydı shin çok aşırı gıcık ilk bölümlerde sonradan biraz mamuruyu çağrıştırıyor.Kardeşim ve bende dizinin sm ye benzediğini farketmiştik  _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
mizu_chan

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 14 Tem 2008 Mesajlar: 234 Ünvan: Prenses Nerden: Mars
|
|
|
|
| prenses20 yazmış: |
| hannah montana yazmış: |
evet benziyorlar ama mamuru daha sıcak kanlıydı shin çok aşırı gıcık ilk bölümlerde sonradan biraz mamuruyu çağrıştırıyor.Kardeşim ve bende dizinin sm ye benzediğini farketmiştik  |
ewt farketmiştik _________________
 |
|
 |
|
18 Ekm 2008 01:27 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1413 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
| rei yazmış: |
| asya dramalarında genellikle -özellikle de romantikse- bu tür benzerliklerin görülmesi çok normal. zaten bence bütün romantik komediler aynı, hepsinde benzer temalar ve benzer karakter tasarımları var. bu kadar garip bulmayın, sadece sailor moon ve goonga özel bir şey değil^^ |
+1
bütün dramalar da konu ortaktır ve konunun ele alınış biçimide hemen hemen aynıdır shoujo manga ve animeleride bu şekildedir genelde dikkat ederseniz.bencede gayet normal^^''' _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
michi-san

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
| venüs prensesi yazmış: |
| rei yazmış: |
| asya dramalarında genellikle -özellikle de romantikse- bu tür benzerliklerin görülmesi çok normal. zaten bence bütün romantik komediler aynı, hepsinde benzer temalar ve benzer karakter tasarımları var. bu kadar garip bulmayın, sadece sailor moon ve goonga özel bir şey değil^^ |
+1
bütün dramalar da konu ortaktır ve konunun ele alınış biçimide hemen hemen aynıdır shoujo manga ve animeleride bu şekildedir genelde dikkat ederseniz.bencede gayet normal^^''' |
katılıorm _________________ http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl
|
|
 |
|
28 Ksm 2008 18:21 |
|
 |
|
|
|