| |
| Yazar |
Mesaj |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: YEMİN DÜĞÜMÜ(Yeni bölüm) |
|
|
|
Merhaba çok yakında yeni bir hikayem ile sizlerle olacağım.Umarım beğenirsiziniz...
 _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En son SaILoRSuN tarafından 12 Eyl 2008 12:38 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
09 Ağu 2008 21:40 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
Konu: Yanıt: YEMİN DÜĞÜMÜ |
|
|
|
vay be meraklandım şimdi sun-chan konusunu falan yazsaydın xd ama kapak süper olmuş ^^ _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
küçük-melek

Ay Fedaisi

|
|
|
|
evet ismide de dikkat çekici hikayeni dört gözle bekliyorum SaILoRSuN _________________
inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
KONUSU(Normalde direk hikayeye başlarım ama istek üzerine yazmaya karar verdim önden):Bir ülke düşünün içinde temeli asırlar öncesine dayanan büyük bir gizem barındıran...Bir ülke düşünün mührün açılmasıyla artık yeminlerin kaderleri bağladığı...Bir ülke düşünün ruhları henüz gençlik ateşiyle yanan düşlerinden sıyrılamayanlar için özel olarak eğitim merkezi haline getirilmiş...
Tüm bunlar Ebedi Erdem ülkesine eğitim amacıyla gelmiş öğrencilere verilen kampta onlarla birlikte size de anlatılacak.Onlarla buranın sırrının öğrenecek ve düğümü biraz daha çözeceksiniz.Belki de hayatınızdaki sözlerin, yeminlerin sizi nasıl bağladığını fark edeceksiniz... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
15 Ağu 2008 15:58 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1699 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
ayy çok merak ettim güzel olcak galiba  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
İşte hikaye başlıyor...(Gecikme için üzgünüm)Sizi çıkarmayı planladığım -eğer başarabilirsem- bu yeni yolculukta her şeyden bir parça olacak.Komedi, fantastik unsurlar, dram ve daha başkaları.Umarım beğenirsiniz.VEEE İLK BÖLÜM: "YENİYE İLK ADIM"
Eh ilk yorumları bekliyorum:) _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
04 Eyl 2008 23:34 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
vayy gerçekten harika bir ilk bölüm *-* hikaye akışı bozulmadan her türden hitap edilmiş *-* Çok güzel bir ilk bölümle giriş yapmışsın SaILoRSuN ^^ her zamanki gibi harikasın Devamını merakla bekliyorum ^^ _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
05 Eyl 2008 00:06 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
Teşekkürler sailormoonn _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
05 Eyl 2008 11:47 |
|
 |
Alara_usagi

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
ilk bölüm harika dewamını dört gözle bekliyorum*-* _________________ Avril Fan Club
Coqqq saqoll bidanemm Semo$um....(L)
L~ <3
~~ShinigamiShinigamiShinigami~~ |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
millet biraz görsün devamı hazırda  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
05 Eyl 2008 23:03 |
|
 |
sailor neptune

Efsane Üye

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1521 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
devamı pek yakında sizlerle ...ben de yorumlarınızı bekliyorum  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
08 Eyl 2008 17:30 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
Konu: Yanıt: YEMİN DÜĞÜMÜ(Yeni bölüm) |
|
|
|
işte yeni bölüm...
_________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
12 Eyl 2008 12:39 |
|
 |
Alara_usagi

Ay Savaşçısı

|
Konu: Yanıt: YEMİN DÜĞÜMÜ(Yeni bölüm) |
|
|
|
Süpersin =) Bu yeni bölüm harika olmuss dewam dewam  _________________ Avril Fan Club
Coqqq saqoll bidanemm Semo$um....(L)
L~ <3
~~ShinigamiShinigamiShinigami~~ |
|
 |
|
 |
|
|
|