| |
| Yazar |
Mesaj |
princess mercury

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
Slipknot çağdaş müzik sahnesinin en popüler gruplarından biri olup müzikleri kendi tarzlarındaki diğer gruplarla karşılaştırıldığında oldukça aşırı bir uçta kalırlar. Çıkardıkları üç albümleri ve videoları Grammy' nin "Best Heavy Metal" ve "Best Hard Rock" sınıflamasında Platin satış statüsünü (Platinum sales) hak etmiştir. Son olarak 2006 yılında "Before I Forget" isimli şarkıları ile Grammy Best Metal Performance ödülünü kazandılar ki kanımca gerçekten süper bi şarkı Ayrıca grup üyeleri birbirinin aynısı tulumlar giymektedir ve bunun yanı sıra her bir grup üyesi kendilerine özgü maske takar.Aranızda bu grubu bilen var mı arkadaşlar?bence kesinlikle bi deneyin.(böle bi başlık var mı die baktım göremedim;umarım yanılmamışımdır ) _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
ben pek beğenmiyorum açıkçası, çok gereksiz sertler ^^'
trivium, arch enemy gibi çok iyi metal grupları var, ama slipknot'ın pek kaliteli müzik yaptığını düşünmüyorum açıkçası =P _________________
 |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Slipknot dinlerim ama hayranı değilim. Bence güzel müzikleri var.
Ve ben metal müziklere bayılırım... _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
princess mercury

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
bence kesinlikle süperler.özellikle before i forget çok güzeldi.ben metal pek dinlemezdim ama acaip sarmaya başladı artık  _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
bütün şarkılarını dinlediğim için mutluyum xD çok sevdiğim gruplardan biri..bütün şarkılarını seviyorum xD nedense gürültülü müzikleri daha çok seviyorum *-* _________________
 |
|
 |
|
20 Nis 2008 19:55 |
|
 |
Moonlight
Senshi

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 304 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul
|
|
|
|
| rei yazmış: |
ben pek beğenmiyorum açıkçası, çok gereksiz sertler ^^'
trivium, arch enemy gibi çok iyi metal grupları var, ama slipknot'ın pek kaliteli müzik yaptığını düşünmüyorum açıkçası =P |
+1
slipknot'tan kat kat iyi gruplar var.. günümüzün özentilerinin dinlediği basit bir gruptan başka birşey değil.. _________________
Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Bence eleştiri yapmayın arkadaşlar fanları da var aramızda. Ben fanı değilim ama genede böyle yazmayın.. _________________
|
 |
|
 |
duke_crimson

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 15 Ekm 2007 Mesajlar: 109 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
|
|
sertler kuru gürültüden baska bişey değiller diye düşünenlere vermillion 2 yi tavsiye ederim tam damar şarkı. gercekten duygu yüklü vurucu bir sarkı corey taylora hayran olma nedenlerinden sadece biri vermillion 2. _________________ RAMMS+EIN |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Duke_crimson maden çok iyi bir grup sende vermillion 2 başlığını aç bence  _________________
|
 |
|
 |
duke_crimson

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 15 Ekm 2007 Mesajlar: 109 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
|
|
cok iyi bir grup olduklarını iddia etmedim. ama oldukca profesyonel işler yaptıklarını dusunuyorum. bu grubun sert sarkılar dısında da duygu yuklu parca da yapabildiğine ornek gosterdim hepsi bu. _________________ RAMMS+EIN |
|
 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
Before I Forget adlı parçası iyi fakat grubun sınıflandırılması yalnış olmuş. slipknot nu-metalin önde gelen isimlerinden ve ülkemizde çok seviliyor.
| Moonlight yazmış: |
| slipknot'tan kat kat iyi gruplar var.. günümüzün özentilerinin dinlediği basit bir gruptan başka birşey değil.. |
şunu unutmamalısınız ki renkler ve zevkler tartışılmaz ancak söyledğin açıklama yanlış olmuş . böyle başarılı bir gruba özentilerin dinlediğini söylemen beni üzdü. her insnın yapısı ve kimyası farklıdır. kimisi hevay metal dinler kimsi pop dinler kimiside ajdar dinler sizin için kötü yada iğrenç bir müzik yaptıklarını dşünebilirsiniz fakat bir başkası için o sanatçı yada grup onun için anlam ve önem taşır.herkesin dinlediği müzik yapısına saygı duymalısın müzik insanın kişiliğini belirtir.
 _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1223 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
güzel bir grup açıkçası ama grubun satanist olduğunu duyunca hepten bir soğudum.Ayrıca Moonlight %100 haklı bana göre...  _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
gothic girl

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 21 Ağu 2008 Mesajlar: 12 Ünvan: Prenses Nerden: Mars
|
|
|
|
| kyo_kusanagi yazmış: |
güzel bir grup açıkçası ama grubun satanist olduğunu duyunca hepten bir soğudum.Ayrıca Moonlight %100 haklı bana göre...  |
evet satanist grup...zaten o maskelerden ve müzik aletlerinin üstündeki şeytan yıldızından belli ediyolar...  |
|
 |
|
06 Eyl 2008 15:22 |
|
 |
|
|