Sailor Moon Forum

slipknot

Sailor Moon Forum -> Yabancı Müzik Grupları

Yazar Mesaj
princess mercury

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

slipknot Konu: slipknot Alıntıyla Cevap Gönder

Slipknot çağdaş müzik sahnesinin en popüler gruplarından biri olup müzikleri kendi tarzlarındaki diğer gruplarla karşılaştırıldığında oldukça aşırı bir uçta kalırlar. Çıkardıkları üç albümleri ve videoları Grammy' nin "Best Heavy Metal" ve "Best Hard Rock" sınıflamasında Platin satış statüsünü (Platinum sales) hak etmiştir. Son olarak 2006 yılında "Before I Forget" isimli şarkıları ile Grammy Best Metal Performance ödülünü kazandılar ki kanımca gerçekten süper bi şarkı Çok Mutlu Ayrıca grup üyeleri birbirinin aynısı tulumlar giymektedir ve bunun yanı sıra her bir grup üyesi kendilerine özgü maske takar.Aranızda bu grubu bilen var mı arkadaşlar?bence kesinlikle bi deneyin.(böle bi başlık var mı die baktım göremedim;umarım yanılmamışımdırŞaşırmış Durumda )

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Nis 2008 18:14
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

slipknot Konu: Yanıt: slipknot Alıntıyla Cevap Gönder

ben pek beğenmiyorum açıkçası, çok gereksiz sertler ^^'

trivium, arch enemy gibi çok iyi metal grupları var, ama slipknot'ın pek kaliteli müzik yaptığını düşünmüyorum açıkçası =P

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Nis 2008 18:22
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Slipknot dinlerim ama hayranı değilim. Bence güzel müzikleri var.
Ve ben metal müziklere bayılırım...

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 Nis 2008 13:44
princess mercury

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

bence kesinlikle süperler.özellikle before i forget çok güzeldi.ben metal pek dinlemezdim ama acaip sarmaya başladı artık Çok Mutlu

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 20 Nis 2008 17:27
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prens

bütün şarkılarını dinlediğim için mutluyum xD çok sevdiğim gruplardan biri..bütün şarkılarını seviyorum xD nedense gürültülü müzikleri daha çok seviyorum Kötülük Düşünmekte! *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Nis 2008 19:55
Moonlight

Senshi
Senshi

rei yazmış:
ben pek beğenmiyorum açıkçası, çok gereksiz sertler ^^'

trivium, arch enemy gibi çok iyi metal grupları var, ama slipknot'ın pek kaliteli müzik yaptığını düşünmüyorum açıkçası =P

+1

slipknot'tan kat kat iyi gruplar var.. günümüzün özentilerinin dinlediği basit bir gruptan başka birşey değil..

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Nis 2008 20:05
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bence eleştiri yapmayın arkadaşlar fanları da var aramızda. Ben fanı değilim ama genede böyle yazmayın..

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Nis 2008 11:32
duke_crimson

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

sertler kuru gürültüden baska bişey değiller diye düşünenlere vermillion 2 yi tavsiye ederim tam damar şarkı. gercekten duygu yüklü vurucu bir sarkı corey taylora hayran olma nedenlerinden sadece biri vermillion 2.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Nis 2008 19:47
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Duke_crimson maden çok iyi bir grup sende vermillion 2 başlığını aç bence Göz Kırpıyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 28 Nis 2008 22:48
duke_crimson

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

cok iyi bir grup olduklarını iddia etmedim. ama oldukca profesyonel işler yaptıklarını dusunuyorum. bu grubun sert sarkılar dısında da duygu yuklu parca da yapabildiğine ornek gosterdim hepsi bu.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Nis 2008 06:55
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

Before I Forget adlı parçası iyi fakat grubun sınıflandırılması yalnış olmuş. slipknot nu-metalin önde gelen isimlerinden ve ülkemizde çok seviliyor.

Moonlight yazmış:
slipknot'tan kat kat iyi gruplar var.. günümüzün özentilerinin dinlediği basit bir gruptan başka birşey değil..
şunu unutmamalısınız ki renkler ve zevkler tartışılmaz ancak söyledğin açıklama yanlış olmuş . böyle başarılı bir gruba özentilerin dinlediğini söylemen beni üzdü. her insnın yapısı ve kimyası farklıdır. kimisi hevay metal dinler kimsi pop dinler kimiside ajdar dinler sizin için kötü yada iğrenç bir müzik yaptıklarını dşünebilirsiniz fakat bir başkası için o sanatçı yada grup onun için anlam ve önem taşır.herkesin dinlediği müzik yapısına saygı duymalısın müzik insanın kişiliğini belirtir.Gülücük Dağıtıyor
Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Nis 2008 12:03
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

güzel bir grup açıkçası ama grubun satanist olduğunu duyunca hepten bir soğudum.Ayrıca Moonlight %100 haklı bana göre... İnanamıyor!

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Hzr 2008 07:54
gothic girl

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

kyo_kusanagi yazmış:
güzel bir grup açıkçası ama grubun satanist olduğunu duyunca hepten bir soğudum.Ayrıca Moonlight %100 haklı bana göre... İnanamıyor!

evet satanist grup...zaten o maskelerden ve müzik aletlerinin üstündeki şeytan yıldızından belli ediyolar... Şaşırmış Durumda
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Eyl 2008 15:22
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008