Sailor Moon Forum

GİTME

Sailor Moon Forum -> Dream Land

Yazar Mesaj
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

GİTME Konu: GİTME Alıntıyla Cevap Gönder

Spoiler:

Spoiler:

Grup Logomuz ^^
Resmi haruka* buldu ben tasarımını yaptım^^
Grup ismine gelince oda benden çıktı nasıl çıktı hiç bilmiyorum.Heralde 100küsür tane sıralamışızdır hepbirlikte.Aslında DEL GEÇ demiştik bizim kızlar sebo hayranı sonra vazcaydık.Pıtır Mıtır 5 Çıtıra karar kıldık ^^

veeeeeeeeeee kapaklarrr *-*
kapak resim ve tasarımlarıda bana ait

birde gold_heart bu kapaklara gif yaptı onlarıda görün ^^
Spoiler:

ve ÖNSÖZ ( 4sayfalık olanı değiştirdim diğer 4 sayfayı grup tanıtımı olarak ekliyoruz
Spoiler:

Grup Tanıtımı:
Spoiler:
****Merhaba arkadaşlar ben gold. Bu hikâyeyi hazırlarken çok uğraştık ve eğlendik! Umarım hikâyemizi beğenirsiniz...
Şahsen ben çok beğendim mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum... Grup arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır^^
(*Gold_Heart*)

****merhaba arkadaşlar ben namı değer haruka*XD hikâyeyi yazarken baya yorulduk acı çektik, süründük yataklara düştük kafamızda yolunmadık saç kalmadı... gider bu.
Gel gelelim nasıl eğlendiğimize;
usama bi çocuk buldum benim yüzümden aşık oldu öpüp öpüp duruo bizim çocukta sırıtıp el sallıo, ne çocuk bulmuşum beee o.O XD çeviri işinde de görevliydi ama yılmadı boyunları tutuldu arada telde lak lak yaptı
ama genede ne işler çıkardı XD siz onu bilmezsiniz o ne gizemlidir o adını bile söylemedi böyle gizemli oluyormuş -_- ama öğrenecem haruka * dan kim kurtulmuş ki nihahaaXD onu aslında elinde süpürgeli bir cadı olarak düşünüyordum geceleri rüyalarıma giriyordu süpürgeyi kafama vurup vurup haruka* haruka* beni dinleyeceksin bir daha sözümden çıkmayacaksın dedi ve kahkahalarıyla nayır nolamaz diye bağırıyordum ama sesimi duyamıyordum neden mi rüyamda NOS yazıyordu ne anlama geldiğini düşünüyordum düşüyordum bulamıyordum anam yazıyı ters çevirmemle bi de ne göreyim SON anında kulaklarımda çınladı usamın sesi noktaaa bittiii. XD

gold kankim canım oda tatilden zar zor vakit buldu internet kafelerde harap oldu bidenem. Anasına babasına direndi oda vazgeçmedi XD elinde 1 ytlsiyle o sıcakta yerde sürünerekten internet kafenin önüne gelmişti
abi birazcık girim nolur bi bakıp çıkacağım diyerekten, bizlerle irtibata geçerekten bizi yalnız bırakmadı XD

michim oda kotayı zorladı sinirleri harap oldu ağladı sürekli sandalyeden(internetten:P)düşüp düşüp durdu ;ama yıkılmadım ayaktayım diyerekten bizde ona gazı vererekten ehem ühüm; yani kısaca şöyle bir sonuca varmış bulunuyorum oda bizi bırakmadı XD
Bırakabilir miydi bırakabilirdi; ama bıraktıttırırmıyım bıraktıttırmam XD
Anladınız siz onu. michim benim pıtırcığım*-*

jupim derslerle kitap arasında gitti geldi biz dürttük o uyandı XD
Pek sesi çıkmazdı aramızda bir hayalet gibiydi O.o Her ne yapsak haberi oluyordu wuwww acaba aramıza bir köstebek mi sızdırmıştı çok garip biri olduğu kesindi kısaca gizemli bir bireydi ama elinden bir şey kurtulmazdı hikâye yazmıştı, çizimlere bile el atmıştı çok kararlı biriydi korkuyorduk ama kaçacak bir delik bulamıyorduk ee kolay değil dört kız bir deliğe sığamıyoruz.
Ama bu böyle bitmeyecekti bizi daha neler bekliyordu başımıza daha neler gelecekti bilmiyorduk...
Hepsi bir sır perdesiydi. Yani, o entrikalı günleri 4X2=8 gözle bekliyorduk *-* XD

İşte bizim grup böyle oluştu bunda usa-ko ve buki'nin de payı büyüktü bizi onlar yarattı puah XD Bu PITIR MITIR 5 ÇITIR ismini bulana kadar anamız ağladı o ayrı bir mesele XD
Neyse gene çok konuştum^^yapımda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz saygılar sunar ellerinden öperiz XD
Bu grupta olmaktan çok mutluyum süpppperrrr eğlendim savulun heyt biz geliok XD
(haruka*)

****selam arkadaşlar ben Sırma (michiru_neptün)hikâyeyi yazarken baya baya zorlandık bazı yerlerde. Yani bu hikâyeyi yazana kadar bir sürü tema değiştirdik. Resimler için zaten taramadığımız arama motoru kalmadı.
Sinirlerimiz harab oldu. ''İnternetten çık da biraz test çöz kızım ÖSS ye 2 senen kaldı'' diyen anneme ve aşan kotama rağmen sınırlı internetime sınırsız girdim. Grubumu çok sevdim ^^ grubumuzla birbirimize baya bi bağlandık.
haruka*m ara sıra gerildi dağıldı USAGİ'm de toparladı gold'um sınırları zorladı Jupi'm dersleri zorladı derken el birliğiyle bitirdik hikâyemizi ^^
(michiru_neptün)

****Selam ben JupiChan..aranıza yeni katıldıım için kimseyi tanımıyordum.. Bu etkinlikle 4 değişik arkadaşla tanışmış oldum..Gerçekten
çok çalıştık..Güzel bir şey çıkarmaya çalıştık..Ama gerçekten güzel bişe çıktı diye düşünüyorum..Okurken ben bile ayy çok romantiiik diyorum..*_*
İyi ki katılmışım yarışmaya..Bida olsa bida katılırım o_o"..Usagi sanki biraz başkan gibi geldi bana..Arada beni dövecek die çok korktum.. Neee?
Michiru ile aynı yaşta olduğumuz için çok yakın buldum..haruka* ve *Gold_Heart* ile de baya arkadaş olduk..Sonuç olarak çok zevkli ve güzeldi..Kazanamasak bile önemli olan katılmaktı Dil Çıkartıyor
(Jupi-chan)

****haruka* bu ne kızım ya önsöz bu önsöz kısa kısa özetlicektik sen günlük tutmuşun. Bi çocuk gösterdim aşık oldu demişin millet yanlış anlıcak. Valla anime karakteri.Yani güzeldi XD yakışıklıydı ...Öhmm neyse 1..2..ses deneme..
Efendim bendeniz USAGİ... harukanın değimiyle cadı o__O(demek rüyalarına giriyodum ve ben bunu önsözde öğreniyorum XD )
Kısa ve net... Yemedim, içmedim, kimseyle irtibata geçmedim, sabah demedim akşam demedim bu kitap için gecemi gündüzüme kattım çalıştım(k)XD Bazen çileden çıktık ama direndik sorun oldukça üstüne gittik düzelttik. Neeyse epey bir emek verdik güzel bir aşk hikâyesi yazdık. Grubunda en yaşlısı ve ablasıyım bühüüüüü.
Grubumuzla gurur duyuyorum saçımızı başımızı yolmadan birbirimizin bitirdik kihkih...
(USAGİ)

Evveeet karakter tanıtımlarımıza geçelim *-*
Karakterler sonra eklenicek tabi zamanım olursa

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Ağu 2008 20:08
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

GİTME Konu: Yanıt: GİTME Alıntıyla Cevap Gönder

evet arkadaşlar şimdi de karakter tanıtımları geliyorrr

işte karakterler
Spoiler:
ana karakterler
Yosei

Yosei'nin annesi

Yosei'nin babası

Yosei'nin kız kardeşi

Yukio

Yukio'nun annesi

Yukio'nun babası

diğer karakterler
Haru

Hai

Leiko

Sachiko

Çok teşekkürler usa-chan *-*

bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*

süpersin sweet-chanim *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Ağu 2008 22:54
michiru_neptün

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

selam arkadaşlar
geç olsun da güç olmasın diyerekten koyuyoruz hikayenin ilk 4 partını

imza için teşekkürler hotaru-chan ^^

Spoiler:

tıkla da büyüsün Michu'm
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Ağu 2008 21:29
JupiChan

Yeni Üye
Yeni Üye

İşte hikayemizin devamı

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2008 15:16
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

hikayemizin devamı geldiiiii Çok Mutlu Çok Mutlu

Çok Mutlu Çok Mutlu

Çok teşekkürler usa-chan *-*

bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*

süpersin sweet-chanim *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2008 18:09
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

VE VE FİNALLLLLLLL
valla haruka görse finali keser beni Çok Mutlu ama hemen yetiştirmek için böyle yapmak zorunda kaldım Çok Mutlu iyi okumalar...

Spoiler:

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2008 20:08
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

USAGİİİİİİ kızım sana diyorum su FİNAL yazısını sil ve hikayeyi dewam ettir zaten gitti guselim gariban kız ve oğlan

L~ <3 Ben xD
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Eyl 2008 16:44
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

zaten hikaye devam edecek son bölüm benden habersiz yazıldıgı için böle bi son olmuş ama yakında sizinle 12.ci bölümdan kaldıgımız yerden devam edeceğim yeni bölümlerde görüşmek üzere...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Eyl 2008 19:05
aysavaşçısı

Master Otaku
Master Otaku

yaaaaaaaaaaa nie bende bölümler yaarım gözüküyo,ağlarım ha Üzgün ya da Ağlıyor

teşekkür ederim Sailormoon_ami=)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Eyl 2008 19:48
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

haruka* yazmış:
zaten hikaye devam edecek son bölüm benden habersiz yazıldıgı için böle bi son olmuş ama yakında sizinle 12.ci bölümdan kaldıgımız yerden devam edeceğim yeni bölümlerde görüşmek üzere...

Kimse kimseye haber vermemezlik yapmadı ikide bir haber verilmedi demesen iyi olur.Çünkü haber vermememişiz gibi bir pozisyona sokuyosun bizi.
Biz sana ulaşmak için epey bi uğraştık son 3gün msne gelmedin ayrıca aradık telefonun dışardan aramaya kapalıydı.Finali bekledik gelmedi açıkçası ve hikayeye biz devam ettik ve finalindede kimse itiraz etmedi.
Ve...
Ayrıca grup üyelerine soramadan hikaye ye devam edemezsin ...
Haaa şöyle olur bize sormadan fan ficde hikayenin sana ait olan kısımlarını alır diğerlerini değiştirir yazarsın ama bize ait olanlarla devam edemezsin...
Bunu böyle düşünen sırf ben değilim ayrıca belirtmek isterim...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Eyl 2008 20:57
michiru_neptün

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

diğer grup üyelerinin düşüncelerini bilmiyorum ama bende hemfikirim USAGİ'yle

imza için teşekkürler hotaru-chan ^^

Spoiler:

tıkla da büyüsün Michu'm
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Eyl 2008 21:01
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

USAGİ kuzum siz bi bu konuyu konusun cunku ben ölseler bile hiayenin dewam etmesinden yanayım cnm

L~ <3 Ben xD
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Eyl 2008 21:23
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

3 gün msn ye gelmedim mi bu kadar olur ya son gün gelemedim çünkü net sınırsıza geçeceghi için bazı işlemler dolayısıyla bir gün netim yoktu gece yarısı abim baktı halletti bişiler öyle baglanabildim hem madem sondan kızacagımı bile bile neden böle bişi yazdın sana kaç kez söylemiştim yazmayalım die nedense bi grup olarak hepiniz bana karşısınız hiç bir istediğim olmadı kapaklar grup ismi sayfa düzenleri karakterler bile .sadece hikayeyi yürütüyordum bari onun sonunu benim istediğim gibi bitirebilirdiniz.madsem benim bu grupta isteklerim yerine gelmiyor bende istediğim gibi fanfictye benim yazdıgım yerleri alır tasarlar koyarım zaten çogunu ben yazdım iki bölüm jupinin di onuda koymak isterse razı olursa o kayarım zaten ona da sorarım kimseden habersiz iş yapmam bu konularda merak etme ben başkaları gibi arkadan iş çevirmem çevirmek isteseydim çoktan başlıgı açrdım bazı yerlerde belirttim sizinde haberiniz olsun diye.haber vermeme konusundada onu sölemek istemedim istemediğimi bile bile benden habersiz bu sonu yazmış olman başka şeylerde yazabilirdin.hem o kadar söledim yazarken sizlerdebişi yazın die ama sen benim yazma kabiliyetim yok yazamam dedin ama son bölümde baya döktürmüşün iş gediğe gelince bişiler yapıonuz onca gün bakıuom hala yok bişi son anda oluo olanlar .benim yaptıgım sayfaları begenmediniz o aradada yeni şeyler ekledim sayfalar aklımdan yeni şeyler geldi yazdım begenmediğiniz için sayufalrı worlde geçirmek zorundaydık onu bile biriniz 1 haftaya yakın süredir geçirmediniz ablam yardım etti bizim gruprta olmamasına ragmen kimse bir görevi yerine getirmezken ben nasıl grup olimde kendi grubuma oy verim dogru dürüst bir emek yokken sadece laf söylemesini biliyorsun kendi hatalarını yansıtmıyorsun tek suçlu benmişim gibi bu seferde sen gösteriyorsun herşeyi alttan aldım sizi kırmamak için sizin dediğiniz olsun dedim bu seferde resmen beni anlaşmaz uzlaşmaz kişi bellediniz bu konuma soktunuz bu yazıyı yazdımğım içinde pişman degilim istersem cezalandırılim hiç bişi umrumda değil hani bunun neresinde arkadaşlık dostluk ben anlamadım yarışma boyunca resmen tek başımaydım ya ben buyum kardeşim sözümü söylicem sölemezsem içimde kalacak isterse herkes beni kavgacı biri bilsin ama değilim bunu ben biliyorumya yeter beni tanıyann arkadaşlarımda bilio kimseyede kanıtlamak derdinde değilim sadece tek haksız benmişim gibi benim üstüme bütün suçları atnlara sitemim...!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Eyl 2008 23:43
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008