| |
| Yazar |
Mesaj |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1379 Ünvan: Prenses Puan: 2925
|
|
|
|
Ateşten Doğan Melek
Grup adı: Hüdaverdi'nin Matruşkaları
Grup üyeleri: minako_crazygirl, sungirl, chibi_chibi_tr, black_sakura, prensesmars.
Logolarımız:
Ben Minako_crazygirl. Kısaca mina diyin ^^ 15 yaşındayım. Bu hikayeyi yazarken çok uğraştık umarım beğenirsiniz *-*
Ben sungirl. Adım Emel. Bana Büdü de derler. 14 yaşındayım. Hikayeyi ben resimledim. Çizmek fazla yorucu değildi ama boyaması çok yordu. Arkadaşlarım da hikayeyi yazmak için çok uğraştılar. Umarım beğenirsiniz. =D
Ben Chibi_chibi_tr. Kısaca Zeynep 13 yaşındayım. Walla çok uğraştık *-* beğenmeniz dileğiyle...
Ben Black_sakura. Grupta hep sakura olarak çağırıldım =D 12 yaşındayım. Çok eğlendik hikayeyi yazarken. Umarım sizde eğlenirsiniz ^^
Ben prensesmars.12 yaşındayım. Bu kitabı yazarken gerçekten de çok uğraştık *-* uğraşırken de çok eğlendik.Umarım hikayemizi beğenirsiniz.
Gördüğünüz gibi çok uğraştık ve sonunda başlığımızı açtık ^^ Kitabımızın adı "Ateşten Doğan Melek" *-* Evet biraz garip xD Adı öyle çünkü kitabımızda annesi melek babası şeytan olan bir kızla tanıştıracağız sizi. Bu kızın etrafında 16 yaşındaki doğum gününden sonra garip olaylar gerçekleşmeye başlar. Umarım beğenirsiniz *-* iyi okumalar!
Kitap kapağımız:
Karakterlerimiz:
Dizzy *-*:
Annesi melek, babası şeytan. Normal bir aileye evlatlık olarak verilmiş.Güçlerinden habersiz 16 yaşında bir genç kız *-* ve de safın teki
Yui *.*:
Çok yakışıklı yaww İlk başlarda iyi gözükse de pek de öle değil
Marcus ve Angela :
Dizzy'nin gerçek anne babası. Marcus bir şeytan, Angela ise bir melek. Sanırım Dizzy annesine çekmiş Birbirlerini çok sevseler de ayrı durmak zorundalar *-*
Satsu ve Hiroshi:
Dizzy'nin üvey ailesi. Kızlarını çok seviyorlar *-* Fakat kızlarının güçlerinin farkında bile değiller.
Sanırım bu kadar açıklama yeter birazda okuyun umarım beğenirsiniz..
Not: Resimler ve kapak tasarımı için büdü*müze borçluyuz *-* çok saol büdüüü (:
Önsözümüz
Merhaba. Biz Hüdaverdinin Matruşkaları . Ben Chibi_Chibi_Tr. Size bu önsözde neler yaptıklarımızı anlatacağız *-* (ne kadar düzgün yazdım )
Hikayeyi yazarken çok eğlendik ama bi o kadarda anlaşmazlıklar oldu. Hikayeye başladığımızda birbirimizi tanımadığımız için biraz zorluk çektik ama gün geçtikçe bağlandık ve bağlılığımız hikayeyede yansıdı.
Resimlerimizin çiziminde ve renklendirilmesinde arkadaşımız Sungirl uğraştı, çok zaman harcadı. Ben,mina,prensesmars ve sakura hikayeyi yazdık. Yazarken sık sık ortaya konular attık. Şu anda hikaye ilk halinden çok daha değişik . Sakura ve ben logomuzu yaptık Umarım beğenirsiniz. Ve tabii mina da bize arkaplanlar buldu, arada tartışmayı durdurmayı başardı .
Başlığı bulurken çok zorlandık, ne olursa olsun başlık hikayeye uygun olmalı dedik, sanırsak olduda. Grup ismimizi bulurken (hiç sormayın xD) bir o kadar güldük bi o kadar tartıştık ki.. Ama en sonunda bize yakışan ismi bulduk . Hikayeyi tamamladık ve sizinde "tüh be nasıl bitti" dememenizi istediğimiz bi son yazdık.
Satırlarıma son verirken şunları demek istiyorum; keşke hepimizin arkadaşlığı bizimkiler kadar raslantılar dolu ve güzel olsa.
(Önsöz için kendime ve sakuraya minnettarım )
Hikayemiz bugün başlayacak şimdilik temasını kavramanız için başlığımızı açtık. Şap diye hikayeyi koyucak değiliz. Neyse iyi okumalarr *-* _________________
~Happy New Year!~ |
|
 |
|
 |
sungirl

Otaku

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 356 Ünvan: Prenses Puan: 2225
|
|
|
|
Merhabalarr!!
Artık hikayemizin ilk bölümünü sizlerle paylaşıyoruz. Hikayemizi ve sayfa tasarımını umarız beğenirsiniz.
Önce kitabımızı üç boyutlu olarak görün istedik
Veee işte 'Ateşten Doğan Melek'. İyi okumalar!
PART I:
|
 |
|
 |
black_sakura

Üye

|
|
|
|
PART II
iyi okumalar^^
_________________ geri döndüm
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img |
|
 |
|
14 Ağu 2008 22:30 |
|
 |
minako_crazygirl

Otaku

Kayıt: 10 Tem 2007 Mesajlar: 374 Ünvan: Prenses Puan: 1500
|
|
|
|
Part III
İyi okumalar ^^
|
17 Ağu 2008 11:53 |
|
 |
sungirl

Otaku

|
|
|
|
PART IV:
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1379 Ünvan: Prenses Puan: 2925
|
|
|
|
PART V:
|
 |
Sweet Witch

Biri Beni Durdursun

|
|
 |
|
28 Ağu 2008 15:13 |
|
 |
sungirl

Otaku

|
|
|
|
Son olarak:
GALERİ
-Hikaye için çizdiğim resimlerin büyük boyutluları-
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
hikayenizi oldukça yeni gördüm ve hepsini bi anda okudum harikasınız hepinizin ellerine sağlık çok güzeldi eğer devamı olursa ilk okuyan ben olurum herhalde ellerinize sağlık süpersiniz hikayeniz oldukça akıcı ve heycanlıydı merak uyandırıcıydı |
|
 |
|
13 Eyl 2008 01:23 |
|
 |
|
|