Sailor Moon Forum

Sizcede sihirli eşyalar çok pahallı değil mi?
Sayfaya git Önceki  1, 2

Sailor Moon Forum -> İstek, Şikayet ve Yardım

Yazar Mesaj
Mao

Üye
Üye

Ünvan: Prenses

Sizcede sihirli eşyalar çok pahallı değil mi? Konu: Yanıt: Sizcede sihirli eşyalar çok pahallı değil mi? Alıntıyla Cevap Gönder

sailormoooon en iyisini yapmış bayıldım imzana sailormoooon Çok Mutlu bnde aynısını yapıcam Çok Mutlu

İmza için SailorMarsReiChan'e çok teşekkür ederim
Spoiler:

Çok sağol SailorMarsReiChan

Aşkım ya çok şirin dimi (haylinden bahsediyorum Çok Mutlu )
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Eyl 2007 21:49
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

Sizcede sihirli eşyalar çok pahallı değil mi? Konu: Yanıt: Sizcede sihirli eşyalar çok pahallı değil mi? Alıntıyla Cevap Gönder

eşyaların bu fiyatları gayet iyi bence Çok Mutlu ama eternal sailor moonun asası veya kupası neden yok Üzgün ya da Ağlıyor olsa hemen alırım herhalde Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Çok teşekkürler usa-chan *-*

bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*

süpersin sweet-chanim *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 21:28
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prens

sailormoooon yazmış:
aaah aahhh keşkee kredi kartıda olsa süper olur walla Çok MutluÇok Mutlu....hemen altın kupayı alırım..Çok MutluÇok Mutlu

bu lafı taaa ne zaman demiştim ... ama şimdi kupam var çok mesudum hahaha Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 21:29
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

kupa var ama eternal sailor moonun asası yokk Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor keşke olsa da alsam Hayranlık Besliyor

Çok teşekkürler usa-chan *-*

bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*

süpersin sweet-chanim *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2008 21:34
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prens

*Gold_Heart* yazmış:
kupa var ama eternal sailor moonun asası yokk Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor keşke olsa da alsam Hayranlık Besliyor

mamoru sihirli eşyaları gittikçe çoğaltıyo..eminim onuda koyar..çünkü ilk sihirli eşya mağzası açıldığında 5 tane eşya vardı..şimdi bak kaç tane var Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 21:51
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

zaten Temmuz ayında neyseki etkinliklere devam edicez inşallah.. İlk işim Eternal Sailor Moon un eşyasını almak olacak şu yeterli puanı kazanayım yeterki Hayranlık Besliyor

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Tem 2008 11:11
Sweet Princess

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

ben daha önce hiç etkinliklere katılmadım aslına bakarsanız kendimede güvenmiyorum ama orada gözüme çarpan bir kaç tane müthiş eşya var Üzgün ya da Ağlıyor ama alamam Çok Mutlu

Süper Ötesisin usacagla*m *-*

avatar için teşekkürler matrixsakini
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Tem 2008 12:09
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

bende sihirli eşyalardan o aynayı almayı istiyodum ama etkinliklere katılamadığım için böyle bişey uzun zaman olmıcak Hüzünlü

Sweet Witch çok teşekkür edrim cnm^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Tem 2008 12:48
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

bu başlık eski puanlara göre açılmıştı, şimdi hepsine %100 zam geldi xD
kötü haber =P
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Tem 2008 23:43
Sweet Witch

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Yaaa.İsim değiştirme ne güzel 500dü şimdi 1000 off.Zaten bi eşya almak istemiyorum.Ama adminler zam yapmadan 980 puanı almam lazım.O da nasıl olacksa

Sweet Dream...

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Tem 2008 10:00
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

benim bir önerim var neden sihirli eşyalarımızı kendimiz yapmıyoruz
Neden böyle dedim?
*İç Savaşçıların (Usagi hariç), Mamoru'nun ve Satürn'ün sailor clubta satılan hiç eşyaları yok.
*Ben Usag'nin asalarından istiyorum ama sailor clup'ta yok
*Kimileri de Chibi Usa'ın asalarını istiyorlardır
*Ben Sailor Club'tan aldığım sihili eşyaların gif şeklinde olmasını istiyorum.
Örneğin yanıp sönebilirler.
*Tutacakları puanlar da sihirli eşyaların MB'larının iki katı olsun.

Ünvanlar
* Ben Bu ünvanlar dışında ünvan istiyorum. Mesela Ay Prensesi olmak isterdim Ya da başka güzel ünvanalar. Ünvanları da kendimiz yapalım.
*Puanları da harf sayısının 200 ile çarpımından elde edilsin. Tabi Bu kimi ünvanalr dışında Kraliçe vs gibi daha daha yükseltici ünvanlar daha pahalı olsun.

Alıntı:
Arkadaşlar bu arada SİHİRLİ EŞYALARA zam mı geldi yoksa ben mi yanılıyorum

Evet doğru saptamışım bari %50 olsaydı

Spoiler:

How can you see into my eyes...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Tem 2008 21:10
Sailormoon_ami

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

peki bu sihirli eşyaları nerede bir türlü bulamıyorum ben Çıldırmış Durumda

çok teşekkür ederim SaILoRSuN

hotaru-chan Harikasın *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Eyl 2008 20:48
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Sailormoon_ami yazmış:
peki bu sihirli eşyaları nerede bir türlü bulamıyorum ben Çıldırmış Durumda

sailor clubda Kayan Gözler

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Eyl 2008 20:07
Sailormoon_ami

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

adresi yollayabilir misin ben hala bulamadımda Şaşırmış Durumda

çok teşekkür ederim SaILoRSuN

hotaru-chan Harikasın *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Eyl 2008 20:34
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

tamam Çok Mutlu

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Eyl 2008 18:39
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 30 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008