Güzelmiş Jeanne Darc ın mangası da. Benim aklıma bir soru geldi. Bu Jeanne'nin anime ile mangasının arasında SM niniki gibi bir fark var mı?? _________________
Spoiler:
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Spoiler:
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam)
Güzelmiş Jeanne Darc ın mangası da. Benim aklıma bir soru geldi. Bu Jeanne'nin anime ile mangasının arasında SM niniki gibi bir fark var mı??
benim bildiim kadarıyla bayağı bi fark var mangayla animesi arasında.bitişi falan çok farklı zaten.bi kaç olay daha geçio arada.ama mangasıda en az animesi kadar güzel yani .okuyun derim ben _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
resimlerine dikkat ettim de animedeki çizim tarzına çok benziyo sm'de bayağı fark vardı aralarında _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
çok sağool siteyi söylediğin için
orda baktım
günde 10 dosya indrimekte hiç ii değil her gün indrmek için uğraşamm neyse
yinede tekrardan sağol bakıp benim için adresi vermem ii sağol
aslında günde 10 indirme hakkıyla tüm kkj mangasını ordan bi günde indirebilirsin (siteyi gördükten sonra üye olup okudum da )çünkü toplam 7 volume'ü(cilt) var ve her cilt bir indirme sayılıyor yani hepsini bi günde indirsen bile yine 3 hakkın artar _________________
çooook teşekkürler sailor neptune
harikasın sun-chan
15 Eyl 2008 18:16
Sailormoon_ami
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1260 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız