Sailor Moon Forum

kamikaze kaitou jeanne mangası
Sayfaya git Önceki  1, 2

Sailor Moon Forum -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prenses

kamikaze kaitou jeanne mangası Konu: Yanıt: kamikaze kaitou jeanne mangası Alıntıyla Cevap Gönder

Paylaşımın için saol ama ingilizce koysaydın daha güzel olurdu ama aksanından anladığım kadarıyla portekizce sanırsam İnanamıyor!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 27 Eyl 2007 20:33
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

kamikaze kaitou jeanne mangası Konu: Yanıt: kamikaze kaitou jeanne mangası Alıntıyla Cevap Gönder

Güzelmiş Jeanne Darc ın mangası da. Benim aklıma bir soru geldi. Bu Jeanne'nin anime ile mangasının arasında SM niniki gibi bir fark var mı??

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 May 2008 13:34
maron nagoya

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

paylaşım için sağol canım
harika

müthişsin Sailor Neptune'm

Spoiler:
harikasın Gold Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 May 2008 16:13
princess mercury

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

gusbel_sitav yazmış:
Güzelmiş Jeanne Darc ın mangası da. Benim aklıma bir soru geldi. Bu Jeanne'nin anime ile mangasının arasında SM niniki gibi bir fark var mı??

benim bildiim kadarıyla bayağı bi fark var mangayla animesi arasında.bitişi falan çok farklı zaten.bi kaç olay daha geçio arada.ama mangasıda en az animesi kadar güzel yani Hayranlık Besliyor .okuyun derim ben Gülücük Dağıtıyor

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 May 2008 17:19
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

manga ve animesi çok farklı, bir kere mangada olay sonlanıyormuş.

bu arada

Bu Manga İçin Çevirmen Aranmaktadır!!!!

ilgilenenlerin öm yoluyla bana ulaşması rica olunur.

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 May 2008 18:46
prenses-usagi

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

paylaşım için sağol çok güzelmiş Çok Mutlu

çooook teşekkürler sailor neptune

harikasın sun-chan
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2008 09:37
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

resimlerine dikkat ettim de animedeki çizim tarzına çok benziyo sm'de bayağı fark vardı aralarında Çok Mutlu Çok Mutlu

Spoiler:

How can you see into my eyes...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Ağu 2008 10:24
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Prenses Serenetty yazmış:
resimlerine dikkat ettim de animedeki çizim tarzına çok benziyo sm'de bayağı fark vardı aralarında Çok Mutlu Çok Mutlu

yok canım o kadar değil ya da o kadar varmıydı sm mangasında yaaa:? neyse paylaşım için teşekkürler Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Ağu 2008 10:41
prenses-usagi

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

çibiçibi yazmış:
çok sağool siteyi söylediğin için
orda baktım
günde 10 dosya indrimekte hiç ii değil her gün indrmek için uğraşamm neyse
yinede tekrardan sağol bakıp benim için adresi vermem ii Gülücük Dağıtıyor sağol

aslında günde 10 indirme hakkıyla tüm kkj mangasını ordan bi günde indirebilirsin Çok Mutlu (siteyi gördükten sonra üye olup okudum da Şaşırmış Durumda )çünkü toplam 7 volume'ü(cilt) var ve her cilt bir indirme sayılıyor yani hepsini bi günde indirsen bile yine 3 hakkın artar Çok Mutlu

çooook teşekkürler sailor neptune

harikasın sun-chan
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Eyl 2008 18:16
Sailormoon_ami

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

paylaşım için saol bide türkçe yada ingilizce olsaymış tam süper olurmuş. Çok Mutlu

çok teşekkür ederim SaILoRSuN

hotaru-chan Harikasın *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 Eyl 2008 16:29
maron nagoya

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

harikasın çibiçibi

müthişsin Sailor Neptune'm

Spoiler:
harikasın Gold Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 28 Arl 2008 15:18
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız