|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
Küçük esnafın, küçük kasabanın, "küçük" insanların "büyük" filmi Dondurmam Gaymak, bu bağlamda küreselleşen dünya ekonomisi karşısında çaresizce çırpınan küçük esnafın, eski tarz teknikle üretim yapıp satan bir dondurmacının traji-komik hikâyesini anlatan bir film. Yıl 1995. Ege'nin küçük bir kıyı kasabasında babadan kalma mesleği dondurmacılıkla geçinen Ali Usta, büyük dondurma firmalarının karşısında durabilmek için banka kredisiyle küçük bir motosiklet alır ve bu motoru dondurma satmaya uygun bir şekilde römork ve benzeri aksesuarlarla donatır. Yakın çevresi bu durumu alaycı ve sitemkâr bir tavır ile karşılar. Satış yapmak için yola koyulduğu bir gün, Ali Usta'nın motoru ve dondurma yüklü römorku çalınır. Deliye dönen Ali Usta, olayı büyük dondurma şirketlerinin kendisine karşı bir planı olarak algılar. Oysa hırsızlar, dondurmaları afiyetle yiyen bir çocuklar çetesinden ibarettir.
filmden görüntüler:
okular arasında bilgi yarışmasında bize bu fille lgili soru sormuşlardı saolsun ahmet arkaadalımız filmi izlediğinden bilmişti çok hoşta bir sitesi var acılış olsun içeriği olsun işte linki:
http://www.dondurmamgaymak.net/ _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
En son Gece tarafından 23 Eyl 2007 17:03 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
23 Eyl 2007 13:46 |
|
 |
sailor33

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
| çok sağol gerçekten güzel bir site |
|
 |
|
23 Eyl 2007 14:37 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
bu filmi pek sevmedim ya. pek komik değildi.. bu da biraz zaman kaybı _________________
 |
|
 |
|
31 Oca 2008 14:43 |
|
 |
dowaa

Master Otaku

|
|
|
|
| jingjing yazmış: |
bu filmi pek sevmedim ya. pek komik değildi.. bu da biraz zaman kaybı |
Bence bu zaman kaybedilecek filmlerden değill çok hoş çok güzell ben 2 kere izledim hepsinde de güldümm herkese öneririrm yani  _________________
Bu muhteşem takımı bana yapan öykü*me teşekkür edmiyeceğim xP
---Sağol MELEK^^MmMm...---
|
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2181 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 3305
|
|
|
|
acayip komikti yaww  _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-* |
|
 |
|
19 Eyl 2008 19:37 |
|
 |
marvelgirl

Otaku

|
|
|
|
| izlerken gülmekten gözümden yaş geldi ya tavsiye ederim |
|
 |
|
19 Eyl 2008 20:21 |
|
 |
|
|
 |
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|