|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Ben Mamaro ile Rei ilişkisine hiç iyi bakmıyordum, şimdi ise Rei'yi candan kutluyorum. _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
[quote="SaILoRSuN"]Ben Rei ye acımıyorum çünkü rei ve Mamoru birbirine tam anlamıyla hiçbir zaman aşık olmadı.Eğer öyle olmuş olsaydı bir kader takıntısı içine gireceklerini sanmıyorum.Eğer "kederimizmiş..." deyip dursalardı düşmalara karşı yok olduklarında asla bir geri dönüş olmazdı.Mamoru ya balıkgözü de aşık oluyor ona da yazık o zaman...bana kalırsa "geçek" aşk ne olursa olsun devam eder yani Usagi ve Mamoru nun aşkı gibi;Rei bana kalırsa youchiru yu gerçekten seviyor sorun şu Rei için bunu anlamak zaman alıyor.Mamoru ya anlık vuruldu ama youchiru ya aşık oldu bence.
Bu tıpkı Usagi nin önceden Motoki ye aşık olması gibi...O da gerçek bir aşk olsaydı Usagi Mamoru yu sevmezdi.[/quote]
haklısın sana aynen katılıyorum çok doğru  |
|
 |
|
11 Mar 2008 19:24 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
Sailor sun aynen katılıyorum
usaginin motokiye seslenişini hatırlıyorum ha "MOTOKİ ONİTA"  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
rei hino

Anime Fan

|
|
|
|
zaten rei ile mamoru pek yakışmıyo, mamoru onu sewmedi , rei ise platonik olarak ondan hoşlanmıştı...ama rei seiya ile daha çok yakışır bencee  _________________ www.marssavascisi.azbuz.com
müthişsin Prenses Serenetty!!!
|
|
 |
|
 |
merve-usagi

Üye

|
|
|
|
| benim de rei ye pek acıdığım sölenemez daha çok reinin peşinden ayrılmadığı sıralarda mamoruya acıyordum :P sadece en yakın arkadaşı ile hoşlandığı ve çıktığını zannettiği kişinin birbirine aşık olması üzücü bir durumdu ve rei için de pek uzun sürmedi zaten |
|
 |
|
17 Hzr 2008 18:44 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
haklısın mamoru hiçbir zaman reiye aşık olmadı reide platonik aşk yaşıyodu oda bence aşık diğildi sadece hoşlanıyodu ve mamoruyla rei birbirlerine yakışmıyolardı  |
|
 |
|
19 Hzr 2008 00:50 |
|
 |
hannah montana

Lanetli

|
|
|
|
rei doğrusunu yaptı bence ama o bu şekilde yalnız kalmamalı  _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5 |
| 5. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 67 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|