Sailor Moon Forum

rei ile mamoru ilişkisi
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Sailor Moon Forum -> Sailor Moon

Yazar Mesaj
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

rei ile mamoru ilişkisi Konu: Yanıt: rei ile mamoru ilişkisi Alıntıyla Cevap Gönder

Ben Mamaro ile Rei ilişkisine hiç iyi bakmıyordum, şimdi ise Rei'yi candan kutluyorum.

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 28 Şub 2008 02:28
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

rei ile mamoru ilişkisi Konu: Yanıt: rei ile mamoru ilişkisi Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="SaILoRSuN"]Ben Rei ye acımıyorum çünkü rei ve Mamoru birbirine tam anlamıyla hiçbir zaman aşık olmadı.Eğer öyle olmuş olsaydı bir kader takıntısı içine gireceklerini sanmıyorum.Eğer "kederimizmiş..." deyip dursalardı düşmalara karşı yok olduklarında asla bir geri dönüş olmazdı.Mamoru ya balıkgözü de aşık oluyor ona da yazık o zaman...bana kalırsa "geçek" aşk ne olursa olsun devam eder yani Usagi ve Mamoru nun aşkı gibi;Rei bana kalırsa youchiru yu gerçekten seviyor sorun şu Rei için bunu anlamak zaman alıyor.Mamoru ya anlık vuruldu ama youchiru ya aşık oldu bence.
Bu tıpkı Usagi nin önceden Motoki ye aşık olması gibi...O da gerçek bir aşk olsaydı Usagi Mamoru yu sevmezdi.[/quote]

haklısın sana aynen katılıyorum çok doğru Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Mar 2008 19:24
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Sailor sun aynen katılıyorum
usaginin motokiye seslenişini hatırlıyorum ha "MOTOKİ ONİTA" Kahkaha Atıyor

Spoiler:

How can you see into my eyes...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Mar 2008 20:22
rei hino

Anime Fan
Anime Fan

zaten rei ile mamoru pek yakışmıyo, mamoru onu sewmedi , rei ise platonik olarak ondan hoşlanmıştı...ama rei seiya ile daha çok yakışır bencee Çok Mutlu

müthişsin Prenses Serenetty!!!
Spoiler:
süpersin sailor neptunee!!!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Nis 2008 16:52
merve-usagi

Üye
Üye

benim de rei ye pek acıdığım sölenemez daha çok reinin peşinden ayrılmadığı sıralarda mamoruya acıyordum :P sadece en yakın arkadaşı ile hoşlandığı ve çıktığını zannettiği kişinin birbirine aşık olması üzücü bir durumdu ve rei için de pek uzun sürmedi zaten
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Hzr 2008 18:44
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

haklısın mamoru hiçbir zaman reiye aşık olmadı reide platonik aşk yaşıyodu oda bence aşık diğildi sadece hoşlanıyodu ve mamoruyla rei birbirlerine yakışmıyolardı Kayan Gözler
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Hzr 2008 00:50
hannah montana

Lanetli

rei doğrusunu yaptı bence ama o bu şekilde yalnız kalmamalı Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Ekm 2008 09:34
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 67 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız