| |
| Yazar |
Mesaj |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
Yönetmen Steve Beck
Senaryo Mark Hanlon, Mark Hanlon
Oyuncular Gabriel Byrne, Julianna Margulies, Ron Eldard, Desmond Harrington, Isaiah Washington
Filmin Türü Aksiyon, Korku
Orijinal Adı Ghost Ship
Yapımcı Firma Dark Castle Entertainment [us]
Yapım Yılı 2002
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 91 dakika
Resmi Sitesi http://www.ghostshipmovie.com/
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 24.01.2003
Filmin Konusu
1954 yılında inşa edilen heybetli transatlantik Antonia Graza, modern ve sofistike görünümüyle tam bir sanat eseri ve İtalyan Denizyollarının gururuydu. Yolcularına sınırsız lüks sunan gemi 1962 baharında Amerika’ya doğru yelken açtığında taşıdığı yolcular pek yakında üstlerine çökecek olan kabustan ve bunun son yolculukları olduğundan habersizdiler... Geminin Labrador açıklarında kaybolduğu bildirildi.
Olaydan 40 yıl sonra Arctic Warrior adlı bir römorkördeki kurtarma ekibi, Bering Boğazı açıklarında bu lüks İtalyan yolcu gemisini bulur. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü gemi artık şeytani bir gücün yuvasıdır. |
|
 |
|
03 Ksm 2007 16:08 |
|
 |
aqua_vita

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Biz bu filmi 8. sınıfta tüm sınıf olarak izlemiştik.Öğle aralarımızın vazgeçilmez filmi...Pek güzel değildi.Bu türde çekilmiş çok daha iyi filmler var. _________________
 |
|
 |
|
04 Ksm 2007 22:00 |
|
 |
Seher_odb

Master Otaku

Kayıt: 13 Ağu 2007 Mesajlar: 445 Ünvan: Prenses Puan: 1800
|
|
|
|
nedense bu filmi her düşündüğümde aklıma Özlem Tekin'in Laubali şarkısı gelir...İzlerken de gelmişti..Bilmiom nie..Zamanına göre bayaa ii çekilmiş bi film çok etkileyici bir girişi wardı, 8-9 yaşımdayken islemiştim bu filmi, yada daha sonra... ama islediimde pek moda diildi gibi hatırlıoum... yinede gusl...  _________________
off off
http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size hah!
En son Seher_odb tarafından 11 Tem 2008 20:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
09 Ksm 2007 22:27 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
hazırlık sınıfındayken türkçe alt yazılı izlemiştik korkmadık gülmekten izleyemedik hatta  _________________
 |
|
 |
|
07 Şub 2008 14:54 |
|
 |
prenses amy

Üye

|
|
|
|
bn bu filmin cd sini almıştım ama hiç korkmadım _________________
 |
|
 |
|
01 Mar 2008 12:31 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 592 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Batman
|
|
|
|
çok güzel bir film izlerken biraz ürkmüştüm _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
Sailormoon_ami

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1260 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
ne yalan söyleyim ilk izlediğimde korktum
ikinci izleyişimde aslında o kadar da korkunç olmadığını farkettim
en son izleyişimde komik bulmaya bile başladım  _________________
çok teşekkür ederim SaILoRSuN
hotaru-chan Harikasın *-* |
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
ilk dvd si cıktığında cok izlemek istemistim ve fırsat bulduğumda izledim ama sevmedim.sadece sonu sasırtıcı gelmisti _________________
 |
|
 |
|
04 Arl 2008 21:20 |
|
 |
Sailormoon_ami

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
| Cohen_Mangaka yazmış: |
| ilk dvd si cıktığında cok izlemek istemistim ve fırsat bulduğumda izledim ama sevmedim.sadece sonu sasırtıcı gelmisti |
bana şaşırtıcı değilde saçma geldi  _________________
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1169 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
bu filmde hanigemideki sosyetikler parti verirlerken birden keskin bi ipin geçemsi ile ortadan ikiye ayrılıyolardı dimi  _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
Sailormoon_ami

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
| USAGİ yazmış: |
bu filmde hanigemideki sosyetikler parti verirlerken birden keskin bi ipin geçemsi ile ortadan ikiye ayrılıyolardı dimi  |
evet  _________________
|
 |
|
 |
|
|