| |
| Yazar |
Mesaj |
rei

Ay Savaşçısı

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 735 Ünvan: Prenses Puan: 1100 Nerden: belediye çöplüğünün yanındaki pembe mukavvalı karton evimden! xD Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
sevmiyorum bu kızı artık. pis kız kaka kız. hem yamapiyle çıkmış hem matsujunumla çıkmış!!! gerçi matsujun dedikodu ama olabilir! üstelik pgsmde reiyi oynamış! sinir oldum pis kız tüm hayallerimi yerine getirmiş ya xd
ay sinirlendim gideceğim.  _________________
|
|
 |
|
 |
^Kanon^

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 27 Hzr 2009 Mesajlar: 2 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ck ii tanıtmışsın cnm saol kız hakkaten cok gzl yaw erkek olsam asık olurdum ama sinirlendim şimdi matsumotomla mı cıkmış
@rei üzgünüm yıwrum marsa cok yakışmış keiko, biçilmiş kaftan
|
|
 |
|
03 Tem 2009 11:52 |
|
 |
Sweet Witch

Efsane Üye

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2323 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: So Random^^ un setinden Teşekkür: 57 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ayaka ile keiko birlikte drama mı ne yapacaklarmış temmuzda^^
evet keiko güzel kızdır rolünü de çok iyi yapar xP
| Alıntı: |
|
şimdi matsumotomla mı cıkmış
|
matsumo ??? _________________
by gönüllerin kraliçesi dey :M oha süpersin xD
|
|
 |
|
 |
^Kanon^

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 27 Hzr 2009 Mesajlar: 2 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Sweet Witch yazmış: |
| Alıntı: |
|
şimdi matsumotomla mı cıkmış
|
matsumo ???
|
jun matsumoto nie ynlş mı yazdım adını
|
|
 |
|
03 Tem 2009 12:29 |
|
 |
Sweet Witch

Efsane Üye

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2323 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: So Random^^ un setinden Teşekkür: 57 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1068 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Sweet Witch yazmış: |
haha tmm xP
keikonun yapacağıco dramanın da adı Buzzer Beat ~Hero on the Edge~ miş sanırım orda yampai de varmış yani önceden mi ne varmış devam ediyolarmış(sanırım )
keiko hiç boş durmuyo
|
drama henüz yayına girmedi, çekimler devam ediyor ama bu ay içinde başlayacak.
rei-chan, aynen katılıyorum.
Akanishji Jin + Shirota Yuu'yla bile dedikodusu var -__-
tam Yamapi sendromunu da atlatıcaktım Buzzer Beat belası çıktı başıma -_- hem de sevdiği kızı oynuyor ya bu kadar olur! -__-
öf.  _________________
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 735 Ünvan: Prenses Puan: 1100 Nerden: belediye çöplüğünün yanındaki pembe mukavvalı karton evimden! xD Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
şimdi bihterim insan sinir olmaz mı ya. Matsujun'um, Yamapi'm, Jin'im ve Shirota'm! Ne kızmış be iki dakka boş durmuyo xD çöpçüye davulcuya varır inşallaaaaah. _________________
|
|
 |
|
 |
venüs prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1249 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 800 Nerden: zamanın ve uzaklığın olmadığı sonsuz yerden Teşekkür: 22 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| rei yazmış: |
sevmiyorum bu kızı artık. pis kız kaka kız. hem yamapiyle çıkmış hem matsujunumla çıkmış!!! gerçi matsujun dedikodu ama olabilir! üstelik pgsmde reiyi oynamış! sinir oldum pis kız tüm hayallerimi yerine getirmiş ya xd
ay sinirlendim gideceğim.
|
ahahaXD kıyamam sana Ece XD Keiko'da kimmiş sen onu cebinden çıkarırsın bozma moralinixP Sende aynı şekilde BihterxP
Yahh... Güzel kız şimdi yalan yok ne kusur bulacağız şimdi buldum favori kaçış cümlesi "Güzel ama İticiU_U" XP _________________
Niru~
|
|
 |
|
04 Tem 2009 8:40 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
ha bu arada, matsumotoyla çıkması falan dedikodu, yoksa şimdiye kadar matsujunun çıktığı kesin olan bir kız yok xD canım benim çok utanıyo böyle şeylerde XD keiko da havasını alsın xD gerçi akanishi jin ve yamapi kesin, o yüzden hala çok şanslı olduğunu düşünüyorum ama.. O_o hızlı ve öfkelide falan da oynadı bi de, parlıyo hatunun yıldızı. _________________
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1068 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
anlamadığım bişey var, Akanishi'yle Yamapi'nin arası çok iyi değil mi?
nası kaldırmış mideleri ajhsdgjgh O_o
kusurlu bi yanını bulamamak da sinirlerimi bozuyor ayrıca. xd _________________
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
di mi aynen kötüleyeceğim kötüleyemiyorum xD
ve evet ben de jinle pi çok iyi arkadaş diye biliyorum. demek ki o kadar sevmiyolarmış keikoyu xD yoksa yapmazları birbirlerine böyle bişiy  _________________
|
|
 |
|
 |
Sensou
Gardiyan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 3001 Ünvan: Prens Teşekkür: 40 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| rei yazmış: |
|
şimdi bihterim insan sinir olmaz mı ya. Matsujun'um, Yamapi'm, Jin'im ve Shirota'm! Ne kızmış be iki dakka boş durmuyo xD çöpçüye davulcuya varır inşallaaaaah.
|
Sen alexander'a yapıodun dimi şimdi görürsün sen muhaha
Keiko aşkım canım bitanem benim ya o herşeye değer..O bir tane..Böyle bir sevgilim olsa var ya dağları delerim..
ohhhhhh    neyse ben kaçar  _________________
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
Sen alexander'a yapıodun dimi şimdi görürsün sen muhaha
Keiko aşkım canım bitanem benim ya o herşeye değer..O bir tane..Böyle bir sevgilim olsa var ya dağları delerim..
|
cenk pisliğin tekisin!!!!   
hiç de utanmıyo ya bi de admin olucaksın xP xD
intikamını alırım bunun. xd _________________
|
|
 |
|
 |
Flamesniper

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2546 Ünvan: Güzel Prenses Nerden: İstanbul Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
04 Tem 2009 12:51 |
|
 |
merkür prensesi

Venüs Savaşçısı

|
|
|
of başlığın da içine ettik xd
sarkar çağlacım sarkar, her yerde eli var maşallah, bi gözünü koyarsa bulur xp
ece, ne yani şimdi oynadılar mı Keiko'yla xd _________________
|
|
 |
|
 |
|