| |
| Yazar |
Mesaj |
rei

Ay Savaşçısı

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 773 Ünvan: Prenses Puan: 1100 Nerden: belediye çöplüğünün yanındaki pembe mukavvalı karton evimden! xD Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
^Kanon^

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 27 Hzr 2009 Mesajlar: 4 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ck ii tanıtmışsın cnm saol kız hakkaten cok gzl yaw erkek olsam asık olurdum ama sinirlendim şimdi matsumotomla mı cıkmış
@rei üzgünüm yıwrum marsa cok yakışmış keiko, biçilmiş kaftan
|
|
 |
|
03 Tem 2009 11:52 |
|
 |
Sweet Witch

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2587 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: James Malikanesinden Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ayaka ile keiko birlikte drama mı ne yapacaklarmış temmuzda^^
evet keiko güzel kızdır rolünü de çok iyi yapar xP
| Alıntı: |
|
şimdi matsumotomla mı cıkmış
|
matsumo ??? _________________
Ceyda direk el koydum buna xD
bradleyi yirler FC
ava içn japon hocama michiye teşekkürler
Ayaka Komatsu <3 Olivia Lufkin <3 Bradley James <3
So give me something to believe
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
You Know You Love Me
Itazura Na Kiss Fan
|
|
 |
|
03 Tem 2009 12:07 |
|
 |
^Kanon^

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 27 Hzr 2009 Mesajlar: 4 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Sweet Witch yazmış: |
| Alıntı: |
|
şimdi matsumotomla mı cıkmış
|
matsumo ???
|
jun matsumoto nie ynlş mı yazdım adını
|
|
 |
|
03 Tem 2009 12:29 |
|
 |
Sweet Witch

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2587 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: James Malikanesinden Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
haha tmm xP
keikonun yapacağıco dramanın da adı Buzzer Beat ~Hero on the Edge~ miş sanırım orda yampai de varmış yani önceden mi ne varmış devam ediyolarmış(sanırım )
keiko hiç boş durmuyo  _________________
Ceyda direk el koydum buna xD
bradleyi yirler FC
ava içn japon hocama michiye teşekkürler
Ayaka Komatsu <3 Olivia Lufkin <3 Bradley James <3
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
You Know You Love Me
Itazura Na Kiss Fan
|
|
 |
|
03 Tem 2009 12:56 |
|
 |
merkür prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1155 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Sweet Witch yazmış: |
haha tmm xP
keikonun yapacağıco dramanın da adı Buzzer Beat ~Hero on the Edge~ miş sanırım orda yampai de varmış yani önceden mi ne varmış devam ediyolarmış(sanırım )
keiko hiç boş durmuyo
|
drama henüz yayına girmedi, çekimler devam ediyor ama bu ay içinde başlayacak.
rei-chan, aynen katılıyorum.
Akanishji Jin + Shirota Yuu'yla bile dedikodusu var -__-
tam Yamapi sendromunu da atlatıcaktım Buzzer Beat belası çıktı başıma -_- hem de sevdiği kızı oynuyor ya bu kadar olur! -__-
öf.  _________________
Vasiyetname...
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 773 Ünvan: Prenses Puan: 1100 Nerden: belediye çöplüğünün yanındaki pembe mukavvalı karton evimden! xD Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
venüs prensesi
Moderator

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1338 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 400 Nerden: zamanın ve uzaklığın olmadığı sonsuz yerden Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| rei yazmış: |
sevmiyorum bu kızı artık. pis kız kaka kız. hem yamapiyle çıkmış hem matsujunumla çıkmış!!! gerçi matsujun dedikodu ama olabilir! üstelik pgsmde reiyi oynamış! sinir oldum pis kız tüm hayallerimi yerine getirmiş ya xd
ay sinirlendim gideceğim.
|
ahahaXD kıyamam sana Ece XD Keiko'da kimmiş sen onu cebinden çıkarırsın bozma moralinixP Sende aynı şekilde BihterxP
Yahh... Güzel kız şimdi yalan yok ne kusur bulacağız şimdi buldum favori kaçış cümlesi "Güzel ama İticiU_U" XP _________________ ...Here comes the rain again
Raining in my head like a tragedy
Tearing me apart like a new emotion
Here it comes again
Here it comes again...
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1155 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
anlamadığım bişey var, Akanishi'yle Yamapi'nin arası çok iyi değil mi?
nası kaldırmış mideleri ajhsdgjgh O_o
kusurlu bi yanını bulamamak da sinirlerimi bozuyor ayrıca. xd _________________
Vasiyetname...
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
 |
|
 |
sailormoooon
Gardiyan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 3032 Ünvan: Prens Teşekkür: 27 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| rei yazmış: |
|
şimdi bihterim insan sinir olmaz mı ya. Matsujun'um, Yamapi'm, Jin'im ve Shirota'm! Ne kızmış be iki dakka boş durmuyo xD çöpçüye davulcuya varır inşallaaaaah.
|
Sen alexander'a yapıodun dimi şimdi görürsün sen muhaha
Keiko aşkım canım bitanem benim ya o herşeye değer..O bir tane..Böyle bir sevgilim olsa var ya dağları delerim..
ohhhhhh    neyse ben kaçar  _________________
ami çok sağol süper bir hediye ..
Myanimelist: [Link]
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
 |
|
 |
Flamesniper

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2548 Ünvan: Güzel Prenses Nerden: İstanbul Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
asdfdghjjkjhkmö Bu başlık ne olmuş böyle bea XDDDD Öhm Keiko güzel kızdır falan filan ama yaptıklarını hiç hoş bulmuyorum açıkçası Ama yine de severim kendilerini (vurmayın bi bea durun )Ama gitsin Tet'e filan da sarkarsa silerim bilgisayarımdaki Keiko Kitagawa klasörünü  _________________
Teşekkürler ami
|
|
 |
|
04 Tem 2009 12:51 |
|
 |
merkür prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
of başlığın da içine ettik xd
sarkar çağlacım sarkar, her yerde eli var maşallah, bi gözünü koyarsa bulur xp
ece, ne yani şimdi oynadılar mı Keiko'yla xd _________________
Vasiyetname...
|
|
 |
|
 |