| |
| Yazar |
Mesaj |
aykhut

Yeni Üye

Kayıt: 02 Tem 2009 Mesajlar: 33 Ünvan: Prens Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Domokun u duyan ya da izleyen var mı acaba aranızda(:
şu sıralar çok da nadir olsa Nickelodeon yayınlıyor arada görünce çok şaşırdım(: çok eğlenceli bir animasyon, hiç konuşma yok ve her bir bölüm yaklaşık 3 dk sürüyor.Günden güne sadece Asya da değil tüm dünyada hastalık gibi yayılıyor.Bir bakın derim rastlarsanız(:
 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2722 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
birkaç kez rast gelmiştim. şirin bir karakter ama ne yaptıklarını bazen anlamıyorum londrada bu karakterin ürünlerine çok rastlamıştım ama hakkında en ufak fikrim yoktu sonra televeizyonda görünce şaşırmıştım  _________________
imza by Daydream *-*
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
|
|
 |
|
 |
yumiYoko

Anime Fan

Kayıt: 09 May 2009 Mesajlar: 348 Ünvan: Prenses Puan: 200 Nerden: istemeyemi gelicen romeom xD Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben bi ara bakıyodum buna çok şirin bi karakter
anahtarlığıyla tokasını almıştım _________________
+
|
|
 |
|
 |
ekin_y

Venus Fan

Kayıt: 06 May 2008 Mesajlar: 659 Ünvan: Prenses Puan: 2125 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
Bikaç kere rastgeldim ama bana pek şey gelmedi XD
|
|
 |
|
03 Tem 2009 20:53 |
|
 |
Tornado
Moderator

Kayıt: 30 Oca 2009 Mesajlar: 2613 Ünvan: Savaşçı Prens Puan: 6950 Nerden: Depth of the Hell xD Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Iıı... Biraz ağır olacak ama... Söylemeden edemeyeceğim... Nefret ediyorum Bence o karakter malın teki Saçma bi'şey ya onu görünce kanalı değiştiriyorum  _________________
|
|
 |
|
03 Tem 2009 21:14 |
|
 |
B'Day

Otaku

Kayıt: 22 Hzr 2009 Mesajlar: 396 Ünvan: Prenses Nerden: Bakırköy Deliler Hastenesinden XD Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bende pek sevmem ama hoş bir karakter ^^' _________________ You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where,
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
Geri Sayım Grammy İçin ... XD Beyonce 10 Dalda Aday *-*
|
|
 |
|
 |
Haruka_Sun

Ay Savaşçısı

Kayıt: 03 Eyl 2008 Mesajlar: 743 Ünvan: Prenses Nerden: mtv'nin göbeğinden...x) Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
07 Ağu 2009 10:43 |
|
 |
Lulu~

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1320 Ünvan: Prenses Puan: 3825 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bi kaç kez gördüm sıkıcı biraz ama domo nun koşuşu beni bitiriyo sdfsdgfsd _________________
Soul Eater is luv <3
|
|
 |
|
07 Ağu 2009 12:45 |
|
 |
|
|