Sailor Moon Forum
Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 12(DERİN YARALAR!!)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
umi
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Ünvan: Prenses
Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.*
Teşekkür: 21
Durumu: Çevrimdışı

Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 12(DERİN YARALAR!!) Konu: Yanıt: Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 5 Alıntıyla Cevap Gönder
çok güzel bölümdü. bu gizemli savaşçıyı çok merak etmeye başladım Çıldırmış Durumda

imza by Daydream *-*
Spoiler:

Girugamesh is Love ♥

°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 03 Tem 2009 1:26
ay prensesi
Kullanıcı Eşyası

Yeni Üye
Yeni Üye

Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 12(DERİN YARALAR!!) Konu: Yanıt: Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 5 Alıntıyla Cevap Gönder
aman Allah ım öyle güzel anlatmışsın ki okumadım,resmen izledim.sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümü Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Tem 2009 15:11
star dilek
Kullanıcı Eşyası

Anime Fan
Anime Fan

süperdi bu bölüm de (:

... Baş Rahibe, hayal dünyasıyla tanınır. Bilir ki onun gerçekliği sadece kendi iç dünyasında yer alır- diğer her şey sadece, onun görmeyi ve duymayı seçtiği şeylerdir. Asıl gerçeğin dışarda yattığının farkındadır mevcut olan sezgileri ile keşfetmeyi bekler.Bu kart, kadın/erkek ikiliğinin ilk örneğidir ve kadınsı bakış açısını simgeler.
Spoiler:
(Benim için çok değerlisin (^_^) )
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Tem 2009 17:08
tsubasa_13
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prens

teşekkürler,yeni bölüm yrna hazır olur sanıyorum =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Tem 2009 19:11
hemavaz
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Teşekkür: 4

4 bölümü bir çırpıda okudum gerçekten çok güzel olmuş. ellerine sağlık...

teşekkürler sun
Spoiler:

teşekkürler yumiyum... çok tatlısın...

sevgi çok teşekkür ederim... bu güzel imza için ne kadar teşekkür etsem az...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Tem 2009 21:25
tsubasa_13
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

şu ara virüslerle boğuşuyorum...yakında yeni bölümü koyucam..=))
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Tem 2009 2:00
tsubasa_13
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 12(DERİN YARALAR!!) Konu: Yanıt: Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 6 (YENİ) Alıntıyla Cevap Gönder
__BÖLÜM 6__
Ami bir haftadır hastanedeydi.Aldığı yaralar bir türlü iyileşmiyor,kızlar gittikçe daha da endişeleniyordu.
Usagi oturma odasında oturmuş kendince düşünüyordu.Annesi iyiydi,o günle ilgili hiç konuşmamıştı.Usagi buna minnettardı.
Ama yine de annesine baktığında bazen endişeyle ona baktığını farkediyordu.Gizemli savaşçıyı merak ediyordu.
Hayatını kurtarmıştı,hayatlarını...Üstelik bir kaç kez..Savaşçının çok güçlü olduğunu görüyordu Usagi,düşmanları
ne kadar güçlüydü düşünmek istemiyordu.Elini kaldırdı saçlarıyla oynadı..Odasının kapısı açıldı,Usagi döndü,Luna'ydı.
'Merhaba Luna'dedi Usagi keyifsizce.Luna yatağa sıçradı ve : 'Juuban park'tan karanlık bir enerji yayılıyor Usagi,
bir göz atmalıyız'dedi.Usagi başını salladı.Endişeliydi.Luna:Diğerleri bizi orda bekliyor'dedi.Usagi Ami'yi düşündü.
Hastanede yalnız mı kalmıştı?Parka ulaştıklarında Haruka,Michiru,Setsuna ve Hotaru'nun da minako,rei ve mako ile
orada olduğunu gördü.Buna şaşırmıştı.Rei:'Usagi,endişelenme Ami iyi.Kendine geldi,Artemis onunla'dedi.Usagi başını salladı.
Ami olmadan araştırmak çok zordu.Her şey normal görünüyordu.Karşıda aniden Üç kız belirdi.Birbirinden güzeldiler.'Merhaba'
dedi içlerinden biri.Diğeri hafifçe bir kahkaha attı.Ardından diğer kız feryat etti:'Tune Tingle!!'Melodik bir ses yayıldı.
Usagi müthiş bir acı hissetti.Sanki görünmez bıçaklar vücudunun her santimini kesiyor gibiydi.Minako'nun sesi duyuldu.'KIZLAR,
DÖNÜŞÜM ZAMANI'...Hepsi aynı anda dönüştüler.Kızlardan uzun olanı saldırdı.'Circle Fire' etrafa ateş topları yayıldı.
Minako çığlık attı.Usagi şokla döndü.Neptün ateş topları fırlatan kıza döndü'DEEP SUBMERGE!!!!'Alevler söndü.Kız saldırının
şiddetiyle sendeledi.Üç kız da aynı anda saldırdılar.Uzun boylu olan, ilk saldıran ve sinsi görünen diğeri..Usagi kafasının içinde
çığlıklar duyuyordu.Sinsi bakışlı kız kahkaha attı.Ardından birşetyler fısıldadı.Usagi tanıdık basıncı hissetti.Tekrar hiöç birşey yapamadı,
diğer kızlarda beklediler.Fırsattan yararlanan diğer kız tekrar saldırdı.'cİRCLE FIRE'.Yapacakları birşey yoktu,çaresizdiler.
Satürn'ün sesi duyuldu'SİLENT WALL'Hotaru son bir gayretle saldırıyı engellemişti.Ardından aynı ses duyuldu.'HİGH CRUCİAL İLLUSİON'
Basınç kalktı etraf soğudu.Haruka:'Sende kimsin?'dedi.Usagi'nin daha önceden hayatını da kurtaran savaşçı:Sizden yanayım'dedi.
Asasını salladı.Haruka'ya baktı.Ardından:Hey o kılıç ne işe yarıyor?'dedi ve gülümsedi.Haruka şaşırdı gülümseyerek karşılık verdi.
Güzel üç kız tekrar saldırdılar.Bir kaç şey aynı anda oldu.'SPACE SWORD BLASTER' Haruka saldırmıştı.Gizemli savaşçı asasını kaldırdı,
Haruka'nın kılıcı ışıldadı ve üç kız haruka'nın saldırısıyla yere yığıldılar.Setsuna gizemli savaşçı'nın kendisine benzediğini düşünüyordu.Hotaru şaşkındı.
Haruka kendine güç veren bu savaşçıyı tartıyordu.Gizemli savaşçı:Başımıza çok dert açtınız,şimdi bu işi bitirme zamanı'dedi.
'Cherion Destruction Power' dedi.Ve saldırgan kızlar çığlık atarak yok oldu.Usagi sadece bakıyordu.Dehşete düşmüştü.Bunu onlara nasıl yapabilirdi.
Başka birini nasıl öldürebilirdi...Nasıl...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Tem 2009 21:52
hemavaz
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Teşekkür: 4

Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 12(DERİN YARALAR!!) Konu: Yanıt: Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 6(YENİ) Alıntıyla Cevap Gönder
bu gizemli savaşçıda kim?? diğerlerine güç filan veriyor ve usagiden de güçlü... umarım dünya savaşçsı çıkmaz. daha orjinal bir şey bekliyorum...

teşekkürler sun
Spoiler:

teşekkürler yumiyum... çok tatlısın...

sevgi çok teşekkür ederim... bu güzel imza için ne kadar teşekkür etsem az...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Tem 2009 22:14
tsubasa_13
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 12(DERİN YARALAR!!) Konu: Yanıt: Beğenirseniz devam edicem=) fanfic bölüm 6(YENİ) Alıntıyla Cevap Gönder
Hayır diğer bölümlerde de görünmüştü...Eğer okursan...3 Pasaklıyı patakladı die usagi'den güçlü olduğuınu çıkaramazsın sanırım..güç dediğinde neyse artık..kada kuvvet ve sevginin gücünün karşıtlığının vurgulandığı bu animeyle ilgili... Karışık

En son tsubasa_13 tarafından 13 Tem 2009 22:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Tem 2009 22:18
Tornado

Moderator
Moderator

Ünvan: Savaşçı Prens
Teşekkür: 14

Ay neler oluyor ya o__O Ay ay ayyy o__O
Çabuk yazarsan süper olcak *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Tem 2009 22:20
star dilek
Kullanıcı Eşyası

Anime Fan
Anime Fan

heyecanlı,,güzel devamını bekleyeceğim (:

... Baş Rahibe, hayal dünyasıyla tanınır. Bilir ki onun gerçekliği sadece kendi iç dünyasında yer alır- diğer her şey sadece, onun görmeyi ve duymayı seçtiği şeylerdir. Asıl gerçeğin dışarda yattığının farkındadır mevcut olan sezgileri ile keşfetmeyi bekler.Bu kart, kadın/erkek ikiliğinin ilk örneğidir ve kadınsı bakış açısını simgeler.
Spoiler:
(Benim için çok değerlisin (^_^) )
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Tem 2009 22:42
tsubasa_13
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

saolun arkadaşlar....=))
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Tem 2009 2:04
ay prensesi
Kullanıcı Eşyası

Yeni Üye
Yeni Üye

gittikçe ilginçleşiyor.çok iyi gidiyorsun Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Tem 2009 16:30
sewimlisawaşçı91
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

dewam dewam çok güzel gidio yaaaa Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Tem 2009 14:43
prenses hotaru
Kullanıcı Eşyası

Üye
Üye

saol çok güzeldi

soilormoon mars
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 15 Tem 2009 16:13
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 121 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Venus.GEN.TR - Sailor Moon Fan Site © 2001-2009 | Son Güncellemeler