Valla gayet iğrenç bir durumdu benim için. Son bölümlerini izleyememiştim. Baştan başlıyor diye havalara uçmuştum bu sefer sonunu izleyeceğim diye ama bir kaç bölüm sonra bitirdiler. Ama şu an internetten izleyip yılların öcünü alıyorum xD _________________
ağlamaktan gözlerimin altı mosmor olmuştu yaa
neden her güzel şey kısa sürüyo diye kendimi yiyip bitirmiştim _________________ EFSUN ÖĞRETİSİ fanı
Efsun Öğretisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
ben de çok ağlamıştım,daha sonra tv de göremediğimde kendimi çok yalnız hissetmiştim aşırı bağlıydım,hala da bağlıyım _________________ the Moonlight Carries the Message of the Love...
hımmmmm
galiba o gün sonuncu bölümü kaçırmıştım.yeni okuluma başlamıştı o kadar ısrar ettim gitmeyeyim diye ama nerde
bittiğine baya üzülmüştüm ama ağlamadım çünkü tekrar yayınlanacağını biliyordum
3 yıl ardı ardına hiç bıkmadan izledim ama hep ne olduysa son bölümü hiç izleyemedim _________________
~Nobu and Hachiko~
by Arashi *___*
Diyebileceğim söz kalmadı >.<
Spoiler:
Manyağız çatlağız bizi deli yapana dalarız
domo ikizime *-*
ben hiç biteceğini düşünmemiştim onun için çok kötü bir duygu hissetmemeiştim. hep yeniden başlayacağını düşünüyordum.... _________________ Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü
teşekkürler sun
Spoiler:
teşekkürler yumiyum... çok tatlısın...
sevgi çok teşekkür ederim... bu güzel imza için ne kadar teşekkür etsem az...
03 Tem 2009 21:47
jeanne_maron
Anime Fan
Kayıt: 27 Oca 2009 Mesajlar: 345 Ünvan: Prenses Puan: 1900 Nerden: İzmir Durumu: Çevrimdışı
İyiler kazanmadı mutlu sonla bitti..İyiler kazanmış olsaydı galaxia yok olurdu.Ama Sailor Moon Galaxia'yı kurtardı.Dostluk,arkadaşlık,sevgi kazandı... _________________
ami çok sağol süper bir hediye ..
ben son bölümü arkadaşımın evinde izlemiştim arkadaşımın son sahnede hale bunlar mı uçuyor yoksa ay mı havalanıyor? sorusundan sonra SON yazısını görünce şoke oldum ve bir daha göstermicekler diye üzüldüm nese sonra ilk bölümlerini yayınladılar ondan sonra da kaldırdılar _________________
by me xD
Spoiler:
Hachiko her zamanki gibi harikasın
kyaaa michi-chan çok teşekkürler
~ Satürn~
14 Tem 2009 13:32
Saffiru
Venus Fan
Kayıt: 15 Eyl 2009 Mesajlar: 677 Ünvan: Prens Nerden: Kara Ay Krallığı Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
tahmin edin bakaLım XD tabikide forumun en sulugözLüsü oLarak ağLadım XD neyse cime bence yazıLabiLecek ve oLabiLecek en güzeL sondu U_U özeLLikle şu usaginin galaxia nın elini tutmak için uçtuğu sahne warya hani sailor moon un 5. başLangıç şarkısı çaLıyor özeLLikLe o sahneye bitiyorum yaa *.* _________________ .
tam 3 gün boyunca gerzek gibi v başında beklemiştim.böle sulu gözlerle ve annnemin saaff die dalga geçmelerini dinleyerek.ağladım ağladım ağladım.kapıdan mamoru gircek die bekledim.o ara psikolojim bozulmuştu epey.. _________________ hayat sen ne çabuk harcadın beni!!kahrol emi....
tam hatırlayamadım ama cok üzüldüğüm kesindi.Çok severdim vede tvde görme şansım olmazsa hiç göremezdim diye düşünürdüm.Bir not defteri buldum üstünde bütün savascıların resmi vardı.bütün not defterlerini aldıgımı hatırlıyorum net olarak ..Ve hala kapımın arkasında isimleri yazar hepsinin.Millette sorar bunlar ne diye?? _________________ 08.09.09
DaHa O GüN AnLaMaLıYDıM
BeNiM SaNa ErKeN
SeNiN BaNa GeÇ KaLDıĞıNı !!Es-LiM!!
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız