ilk defa 2. oluyorum tadı da güzelmiş her neyse bana oy verenlere, oy vermeyi düşünenlere, arada kalanlara ya da hiç bi şekilde oy vermeyi düşünmeyenlere kısacası herkese çok teşekkür ederim ayrıca herkesi tebrik ederim özellikle tornado ve fawn_fairy'yi _________________
En son tusako tarafından 03 Tem 2009 21:43 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
03 Tem 2009 21:43
Tornado Moderator
Kayıt: 30 Oca 2009 Mesajlar: 2628 Ünvan: Savaşçı Prens Puan: 6950 Nerden: Depth of the Hell xD Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimiçi
Tornado, tusako, fawn_fairy tebrik ederim. diğer arkadaşları da kutlarım. hepimizi güldürdünüz. eğlenceli bir etkinlikti _________________
imza by Daydream *-*
kazananları tebrik ederim. _________________ Baş Rahibe
... Baş Rahibe, hayal dünyasıyla tanınır. Bilir ki onun gerçekliği sadece kendi iç dünyasında yer alır- diğer her şey sadece, onun görmeyi ve duymayı seçtiği şeylerdir. Asıl gerçeğin dışarda yattığının farkındadır mevcut olan sezgileri ile keşfetmeyi bekler.Bu kart, kadın/erkek ikiliğinin ilk örneğidir ve kadınsı bakış açısını simgeler.
Yıldızların ve Güneş'in Tılsımını Taşıyan Savaşçı ve Güneş'in Prensesi...SaILoRSuN... SaILoRSuN : "Hayallerimin gerçeğiniz olması dileğiyle..."
EFSUN ÖĞRETİSİ Hikayesi de yeni bölümler ve yeni sürprizler ile Fanfic bölümünde okuyucularını BEKLİYOR!
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where,
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
Spoiler:
By White_MooN
Geri Sayım Grammy İçin ... XD Beyonce 10 Dalda Aday *-*
kazananları tüm kalbimle kutluyorum gerçekten çok hoş ve eğlenceli bi etkinlikti herkesin çalışması ayrı ayrı çok güzel ve komikti _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız