Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun, (ve bu sefer belki aşkın da) peşindedir. Manny ve Ellie yavruları minik mamutun (şeftalinin xD) doğmasını beklemektedirler. Miskin Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurar fakat bu, Sid için pek de iyi olmayacaktır. Kılıç dişli kaplan Diego da arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediğini sorgulamaktadır. Sid’i başına aldığı belalardan kurtarmak için çıktıkları yolculukta kendilerini birden gizemli bir yeraltı dünyasında bulan ekip, karşılaştıkları dinozorlar, aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleri, yeni bir bitki örtüsü ve tek gözlü, acımasız dinozor avcısı gelincik Buck ile heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir maceranın ortasında kalırlar. Tarihin en cesur kahramanları Manny, Sid, Scrat, Scratiye, Diego, Buck ve arkadaşları başka hiçbir memelinin cesaret edemeyeceği yerlere gidiyor, maceraya hazır olun.
izleyen ve ya izlemek isteyen var mı? _________________ .
en kısa zamanda izliycem _________________
Bir Daydream şaheseridir *-* Sulananı oyarım üü.
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
yarın veya pazar günü gideceğim ilkinde çok güldüm ikiniside güzeldi kesin buda çok komik olucak XD _________________
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where,
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
Spoiler:
By White_MooN
Geri Sayım Grammy İçin ... XD Beyonce 10 Dalda Aday *-*
03 Tem 2009 20:51
umi
Eternal Sailor Moon
Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2722 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
ben de en yakın zamanda izlemek istiyorum. 3D verisyonu da varmış mümkünse 3D olana gitmek istiyorum. ilk 2 filmi ben de çok sevmiştim. _________________
imza by Daydream *-*
şuan parasızlıktan gidemiyorum yoksa şimdiye kadar kaçırmazdım. ama ilk fırsatta gideceğim... teşekkürler tanıtım için... _________________ Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü
teşekkürler sun
Spoiler:
teşekkürler yumiyum... çok tatlısın...
sevgi çok teşekkür ederim... bu güzel imza için ne kadar teşekkür etsem az...
04 Tem 2009 22:47
umi
Eternal Sailor Moon
Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2722 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
sonunda izleyebilim çok güzeldi. sid'in konuşmaları çok hoşuma giiyor XD
Spoiler:
yumurtalarının adı harikayı rafadan, lop, cıvık XD many ve ellie'nin yavrusu şefteli çok şirindi *.* scrat sonunda yine palamutunu kıramadı çok üzüldüm. ama sanki bir yerde palamutun çatladığı görünüyordu orayı anlamdım
Dün izlemeye gittim 3D gözlüklerini de taktım görüntü harikaydı sanki her an ekrandan fırlayacak gibi duruyorlarXD Sid'in tıs tıs konuşması gülmekten öldürdü beni yaaXDDKesinlikle tavsiye ederim çok eğlenceliydi^^
Spoiler:
Yumurtaların adı süperdiXD bide dinazorlar ağlayınca dandini dandini dastaanaa demesi yavrularına tosunum demesiiXD dinazorların annesi gelince hanım hanım diye söylenmesi XDD ayy öldüm gülmekten yaa
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız