By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
LLLLLLLLLLLLLLL
Aşkım yaaa bir karekter bu kadar zeki olup bu kadar yakışıklı datlu yani herşey olabilir mi?? Olmamalıydı ama oldu ve iyikide olmuş seviyorum LLLLLLLLLLLLLLL çok seviyorum aşkım yhaaa
Spoiler:
Light seni parçalayıp doramak istiyorum
"Belkide sigarayı sevmemin tek nedeni, benim için yanıp tutuşan tek varlık olmasıdır...
Hemde her nefeste..."
Gerçekten görebileceğimiz en orijinal kişiliklerden biri.
Özellikle oturuşuna hastayım. ^^
Her ne kadar Light'ın verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekleyip onun tarafında olsam da öldüğünde bayağı acımıştım.
Edit:Light'ı desteklemek mi?Tekrar izledim ve bunun mantıklı olmadığına karar verdim.Öldürürken daha bilinçli olabilirdi. _________________
Gold-chan ^^ Bunu yapan insan olamaz.
En son Wish Stars tarafından 28 Nis 2009 20:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Gerçekten görebileceğimiz en orijinal kişiliklerden biri.
Özellikle oturuşuna hastayım. ^^
Her ne kadar Light'ın verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekleyip onun tarafında olsam da öldüğünde bayağı acımıştım.
ühü dün 25. bölümü izledim L ühü öldü Kira da ölümünü zevkle izledi (Rem iyi ki öldün ölmeseydin ben gelip öldürürdüm seni ) _________________
-----Soul Eater-----
Senin, Bloody Rabbit'in ya da Raven'nın önemi yok. Cheshire sadece o kız için
burada....
Yok ediyorum... Bir ses duyuyorum. Alice'ın üzgün sesini...
Korkuyorum...
Alice ! Cheshire'in... Değerli....
Kim ? Kim öldürdü zavallı Alice'i ?
---Pandora Hearts---
L *-* biriciktir karizmadır candır onun çilek yiyişinin kurbağası olayım
çok karizma çok zeki süper bi kişilik *-* oturuşu yeter zaten bacaklarım ağrıdı onun gibi oturayım derken _________________
Light karizmadan yoksun.L karizmadan zengin.Rem e gıcık oluyorum.L gibi bir karakter görmedim ya.ben onun oturuşunu seviyorum.
L nin ölmesine üzüldüm
Light ölünce göbek attım
son bölümde Ryuk'u kıskandım.Light'i ben öldürmeliydim.
Bu animede baş karakterler öldü.Baş karakterlerin ölmesi bu animenin orjinal olduğunu gösterir bence
edit:
herkes 25. bölümden sonra Death Note'yi bırakmış _________________
By moon_prenses... Umutsuzluk etrafa hüküm sürmüşken, ölüm sessizliği etrafa hakimken; verimsiz (ve) kurak toprakta açan çiçek asıl mucizedir.
Sessiz karanlıkta içimde bir çiçek açtı sonsuz karanlığı tarihe gömen bir çiçek... Bilir misiniz o çiçeğin adını?
ayrıca death note'un benim için 25. bölümden sonra bitmesine neden olan karakterdir.
ah L, ah...
evet kesinlikle N ortaya çıktıktan sonra bende dahil galiba herkese onu öldürme isteğinde bulundu... L çok tatlı hele bi de sınavı en iyi dereceyle bitirdikleri için ödül verilirken ayakkabılarını çıkarıp sandalyede dizleri çekik oturmasına çook gülmüştüm...ben en çok saçlarını (karışık ve kirli de olsa) ve bakışlarını seviyorum...
açıklıyorum,ben L'nin ikiziyim hem oturuş bakımından hem huy bakımından pek çok ortak özelliklerimiz var"mış" mangasını daha yeni okudum ve onun ikizi olarak doğal olarak L diyorum başka bişi demiyorum _________________
Spoiler:
Söylesem ah söyleyebilsem derdimi
Mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi
Göreceksin seninle dolu
Desem, diyebilsem ki seviyorum seni
Çılgınca aşığım sana
Ama demem, diyemem
Çünkü aramızda dağlar, denizler
Ve benim o kahrolası gururum var
Victor Hugo
light-kun un azmine hayranım ama kendisine gıcık olurum özellikle de misa'yı aldattığı ve suçsuz insanları da öldürdüğü için (bknz: FBI dedektifi ve onun nişanlısı,..)
finalde muhteşem bi sahne vardı light ölürken karşısında L'in siluetini görüyordu orda ağlamıştım resmen light öldü ama L de öldü, misaya şimdi kim göz kulak olucak diye(mantığa bak )
paylaşım için teşekkürler _________________
light-kun un azmine hayranım ama kendisine gıcık olurum özellikle de misa'yı aldattığı ve suçsuz insanları da öldürdüğü için (bknz: FBI dedektifi ve onun nişanlısı,..)
finalde muhteşem bi sahne vardı light ölürken karşısında L'in siluetini görüyordu orda ağlamıştım resmen light öldü ama L de öldü, misaya şimdi kim göz kulak olucak diye(mantığa bak )
paylaşım için teşekkürler
merak etme arkasından misa'da geldi.artık diğer tarafta devam ederler xP _________________
Spoiler:
Söylesem ah söyleyebilsem derdimi
Mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi
Göreceksin seninle dolu
Desem, diyebilsem ki seviyorum seni
Çılgınca aşığım sana
Ama demem, diyemem
Çünkü aramızda dağlar, denizler
Ve benim o kahrolası gururum var
Victor Hugo
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız