| |
| Yazar |
Mesaj |
Gold

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 3266 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1355 Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
L gerçekten çok karizmatik *_* _________________
Bir Daydream şaheseridir *-* Sulananı oyarım üü.
Dikkat dikkat!
Şimdilik buralardayım ama her an gidebilirim ~~
|
|
 |
|
 |
dowaa

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2008 Mesajlar: 1693 Ünvan: Prenses Puan: 3075 Nerden: Ben aslında yokum öldüm ò.ó Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
24 Oca 2009 21:39 |
|
 |
fawn_fairy

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 1121 Ünvan: Prenses Puan: 1150 Nerden: engürü x) Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
L ...
Tatlı ve şeker insan *-*
En sevdiğim anime karakterlerinden birisi.
O oturuş şekli,telefonu tutuşu,vs. her şeyiyle sıradışı... _________________ ~~
Teşekkür ederim tusako'm ^_^
|
|
 |
|
20 Mar 2009 18:27 |
|
 |
Wish Stars

Süper Üye

Kayıt: 28 Şub 2009 Mesajlar: 800 Ünvan: Prenses Nerden: Karanlık Krallık Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Gerçekten görebileceğimiz en orijinal kişiliklerden biri.
Özellikle oturuşuna hastayım. ^^
Her ne kadar Light'ın verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekleyip onun tarafında olsam da öldüğünde bayağı acımıştım.
Edit:Light'ı desteklemek mi?Tekrar izledim ve bunun mantıklı olmadığına karar verdim.Öldürürken daha bilinçli olabilirdi. _________________
Gold-chan ^^ Bunu yapan insan olamaz. 
En son Wish Stars tarafından 28 Nis 2009 20:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
 |
|
20 Mar 2009 19:21 |
|
 |
Natsume-Mikan

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 10 Mar 2009 Mesajlar: 512 Ünvan: Prenses Puan: 150 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Wish Stars yazmış: |
Gerçekten görebileceğimiz en orijinal kişiliklerden biri.
Özellikle oturuşuna hastayım. ^^
Her ne kadar Light'ın verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekleyip onun tarafında olsam da öldüğünde bayağı acımıştım.
|
aynen bende  _________________
by Natsume-Mikan
Dev TeXture Arşivim İçin Tıkla Gerçekten Dev
ANTİ REİ FC...
|
|
 |
|
 |
Risa

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 27 Mar 2008 Mesajlar: 2572 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1200 Nerden: Teppei*mMm şu an nerdeyse ordan *.* Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
küçük-melek

Efsane Üye

Kayıt: 09 Tem 2008 Mesajlar: 1693 Ünvan: Prenses Puan: 1650 Teşekkür: 11 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ühü dün 25. bölümü izledim L ühü öldü Kira da ölümünü zevkle izledi (Rem iyi ki öldün ölmeseydin ben gelip öldürürdüm seni ) _________________
by me xD
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 3058 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Risa yazmış: |
| haruka* yazmış: |
ben onun bakışlarına da hastayım deli deli bakıyor
|
+1
|
+1 çok tatlı yaa  _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
tusako

Süper Üye

Kayıt: 14 Oca 2009 Mesajlar: 871 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: içten xD Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
L *-* biriciktir karizmadır candır onun çilek yiyişinin kurbağası olayım
çok karizma çok zeki süper bi kişilik *-* oturuşu yeter zaten bacaklarım ağrıdı onun gibi oturayım derken  _________________
|
|
 |
|
 |
JEANNE D'ARC

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 01 Mar 2009 Mesajlar: 1039 Ünvan: Prenses Nerden: Ölümün Sessizliğinden... Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
Light karizmadan yoksun.L karizmadan zengin.Rem e gıcık oluyorum.L gibi bir karakter görmedim ya.ben onun oturuşunu seviyorum.
L nin ölmesine üzüldüm
Light ölünce göbek attım
son bölümde Ryuk'u kıskandım.Light'i ben öldürmeliydim.
Bu animede baş karakterler öldü.Baş karakterlerin ölmesi bu animenin orjinal olduğunu gösterir bence
edit:
herkes 25. bölümden sonra Death Note'yi bırakmış  _________________ By Daydream...
Son kez!Parla!
|
|
 |
|
 |
kang hoo

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 02 Hzr 2009 Mesajlar: 533 Ünvan: Prenses Nerden: istanbul Teşekkür: 11 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ya neden hiç bi resim gözükmüyo yüzünü merak etmeye başladım _________________ sağ ol bitanem..larum ..meleğim..(ya tutturdu imzanız çok uzun diye bazı yerlerini silmek zorunda kaldım )
...Selam sana eyy biricik, yeganee..
Akan yağmur damlaları, engin denizler adına..
Selam sana eyy kardeş..
Hiç bitmeyen ve bitmeyecek Dostluklar adına..
Selam olsun sana benim küçüğüm..
Her zaman değişmeyecek ve sonsuza dek sürecek olan dostluğumuz ve sevgimiz adına..
Selamlar olsun biricik dostuma..
Her geçen gün artan, ve artmakta olan hasret adına..
|
|
 |
|
14 Tem 2009 12:03 |
|
 |
flightless_bird

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
evet kesinlikle N ortaya çıktıktan sonra bende dahil galiba herkese onu öldürme isteğinde bulundu... L çok tatlı hele bi de sınavı en iyi dereceyle bitirdikleri için ödül verilirken ayakkabılarını çıkarıp sandalyede dizleri çekik oturmasına çook gülmüştüm...ben en çok saçlarını (karışık ve kirli de olsa) ve bakışlarını seviyorum...
|
|
 |
|
08 Ağu 2009 16:08 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1007 Ünvan: Prenses Puan: 130 Nerden: bilinmiyor XD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
açıklıyorum,ben L'nin ikiziyim hem oturuş bakımından hem huy bakımından pek çok ortak özelliklerimiz var"mış" mangasını daha yeni okudum ve onun ikizi olarak doğal olarak L diyorum başka bişi demiyorum  _________________ rezilliğimin kanıtı XD
|
|
 |
|
 |
Tsukino-Usagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Nis 2009 Mesajlar: 1231 Ünvan: Prenses Puan: 200 Nerden: Silver Millenium Kingdom Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
light-kun un azmine hayranım ama kendisine gıcık olurum özellikle de misa'yı aldattığı ve suçsuz insanları da öldürdüğü için (bknz: FBI dedektifi ve onun nişanlısı,..)
finalde muhteşem bi sahne vardı light ölürken karşısında L'in siluetini görüyordu orda ağlamıştım resmen light öldü ama L de öldü, misaya şimdi kim göz kulak olucak diye(mantığa bak )
paylaşım için teşekkürler  _________________
EFSUN ÖĞRETİSİ fanı
Efsun Öğretisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
|
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1007 Ünvan: Prenses Puan: 130 Nerden: bilinmiyor XD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Tsukino-Usagi yazmış: |
light-kun un azmine hayranım ama kendisine gıcık olurum özellikle de misa'yı aldattığı ve suçsuz insanları da öldürdüğü için (bknz: FBI dedektifi ve onun nişanlısı,..)
finalde muhteşem bi sahne vardı light ölürken karşısında L'in siluetini görüyordu orda ağlamıştım resmen light öldü ama L de öldü, misaya şimdi kim göz kulak olucak diye(mantığa bak )
paylaşım için teşekkürler
|
merak etme arkasından misa'da geldi.artık diğer tarafta devam ederler xP _________________ rezilliğimin kanıtı XD
|
|
 |
|
 |
|
|