By moon_prenses... Umutsuzluk etrafa hüküm sürmüşken, ölüm sessizliği etrafa hakimken; verimsiz (ve) kurak toprakta açan çiçek asıl mucizedir.
Sessiz karanlıkta içimde bir çiçek açtı sonsuz karanlığı tarihe gömen bir çiçek... Bilir misiniz o çiçeğin adını?
Ben de bir zamanlar ANKARA ÜNİVERSİTEliydim. dün artık mezuniyetimi aldım. artık yüksek lisansa kabul edilirsem orada olacağım. bekleriz güzel bir üniversitedir. _________________
O
kadar güzel unutmuştun ki beni, Hatırlatmaya kıyamadım...
teşekkürler sun
Spoiler:
teşekkürler yumiyum... çok tatlısın...
sevgi çok teşekkür ederim... bu güzel imza için ne kadar teşekkür etsem az...
By moon_prenses... Umutsuzluk etrafa hüküm sürmüşken, ölüm sessizliği etrafa hakimken; verimsiz (ve) kurak toprakta açan çiçek asıl mucizedir.
Sessiz karanlıkta içimde bir çiçek açtı sonsuz karanlığı tarihe gömen bir çiçek... Bilir misiniz o çiçeğin adını?
en iğrenç okul ismi benimki şeker iöo.
okuldan da çok elbiseleri iğrenç çok cırtlak rekte belki görmüşsünüzdür.
bu arada 3. sınıfa gidiyorum.
aaaaa hangi şehir. annen yada babandan tşfaş de çalışan varmı. benim babamda ordan emeklide ilgimi celp etti neyse benim okulumda e.c.a elginkan(eski maltepe merkez anadolu yani)okul süper bu sene yeni bina yapıldı fln bide çok pöpüler nüfüsda fazla (bu sene 9 lardan 300 kişi aldıda) ama eğlenceli bi okul . yani sbs ye giren varsa beklerim seneye _________________
okulsuzum şu an (liseye geçtim)yaz tatilinden sonra sölim size en iyisi _________________
Spoiler:
Söylesem ah söyleyebilsem derdimi
Mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi
Göreceksin seninle dolu
Desem, diyebilsem ki seviyorum seni
Çılgınca aşığım sana
Ama demem, diyemem
Çünkü aramızda dağlar, denizler
Ve benim o kahrolası gururum var
Victor Hugo
08 Tem 2009 15:24
Chou~
Sailor Moon Fan
Kayıt: 18 Tem 2009 Mesajlar: 262 Ünvan: Prenses Puan: 2100 Nerden: Eskişehir Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimdışı
Ben okulumuu öğrenmek istemiyorummm T-T
Eskişehir muzafferçil anadolu lisesinde okuyodum alan seçimi dil yaptım ama gitmek istemiyorum T-T okulu arayıp artık ahngi okulda dil sınıfı açıldı öğrnemem gerek ama korkuyorum yani okulum değişçek diye aramayadım T-T ne olur sanki okulumda kalsam seviyorum ben okulumu T-T _________________
@Üstümdeki
Acep neden o kadar seviyorsun simdiki okulunu :p xDxD
@Konu
Okulumun ismi: Obrstufenzentrum Recht (Gymnasium) <- cok sey anladiniz ya xDxD
Neysem sizin ordaki meslek lisesi gibi sanirim ama agirlik Hukuk bizde xD Yane okul bitince kolaylikla hukuk okuyabilcem ama ben Tipa göz koydum xD
Üni okuyunca bi senelik japonyada okuma firsatim olcak *-*
Ganbatteeeee~ xD _________________
Spoiler:
19 Tem 2009 4:42
Chou~
Sailor Moon Fan
Kayıt: 18 Tem 2009 Mesajlar: 262 Ünvan: Prenses Puan: 2100 Nerden: Eskişehir Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimdışı
@Üstümdeki
Acep neden o kadar seviyorsun simdiki okulunu :p xDxD
@Konu
Okulumun ismi: Obrstufenzentrum Recht (Gymnasium) <- cok sey anladiniz ya xDxD
Neysem sizin ordaki meslek lisesi gibi sanirim ama agirlik Hukuk bizde xD Yane okul bitince kolaylikla hukuk okuyabilcem ama ben Tipa göz koydum xD
Üni okuyunca bi senelik japonyada okuma firsatim olcak *-*
Ganbatteeeee~ xD
Acep neden ? xDDD Bilemedim anacım.. xDD
Ya ben sana ne sorucam senin okudğun sınıf şimdi neye denk geliyo bizde xDDD
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız