| |
| Yazar |
Mesaj |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2723 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
aman tanrım bu nasıl bir şeydir böyle. bayıldım. L'i çok severim. senin çiziminle de daha da şirinleşmiş gerçekten çok yeteneklisin aslında fotoğraflarını burada çizimlerini fanart bölümünde başlık açarak paylaşırsan daha güzel olur  _________________
imza by Daydream *-*
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
|
|
 |
|
 |
aykhut

Yeni Üye

Kayıt: 02 Tem 2009 Mesajlar: 33 Ünvan: Prens Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
teşekkür ederim gerçekten
okadar abartılacak şeyler değiller pek(: aslında o benim çalışma masam, dosya kağıdına çizip yırtmıştım sonra masama koyup fotoğrafını çektim.Ama duvarlarıma da yapıyorum resim, fotoğrafını çekipo koyarım dilersen(:
 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2723 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
hep duvarlara resim yapmak istemişimdir *.* ama izin verilmezler ki eğer koyabilirsen görmeyi çok isterim ^-^
söylemeden edemicem kullandığın ifadeler aşırı güzel ve şirin  _________________
imza by Daydream *-*
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
|
|
 |
|
 |
aykhut

Yeni Üye

|
|
|
çok teşekkür ederim(: tabiki koyarım. Şirin şeyleri seviyorsan bilgisayarımda bulduğum ne zaman çektiğimi hatırlamadığım bir fotoğraf buldum belki beğenirsin:
 |
|
 |
Sweet Princess

Efsane Üye

Kayıt: 20 Eyl 2007 Mesajlar: 1613 Ünvan: Prenses Puan: 760 Nerden: Ashford Akademisi'nden *-* Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ay çok hoş ^-^ _________________
By me~
|
|
 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

|
|
 |
|
 |
ekin_y

Venus Fan

Kayıt: 06 May 2008 Mesajlar: 659 Ünvan: Prenses Puan: 2125 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
Çok güzel rozetler ^^ Bende boynuzluyu ve arkası pembe olanı çok sevdim çok şirinler ^w^
|
|
 |
|
04 Tem 2009 0:51 |
|
 |
aykhut

Yeni Üye

|
|
 |
|
 |
brc

Ay Fedaisi

Kayıt: 21 Hzr 2009 Mesajlar: 452 Ünvan: Prenses Puan: 3500 Nerden: aslında yoğğum ben asdaadf XD Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
süper yaa çok güzel şeyler çiziyosun, rozetler de çok şekermiş  _________________
by ekinoş *Q*
|
|
 |
|
04 Tem 2009 12:22 |
|
 |
mikan_NATSUME

Master Otaku

Kayıt: 20 Şub 2009 Mesajlar: 417 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok güzeller _________________
|
|
 |
|
04 Tem 2009 12:43 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2750 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
cidden farklı bi tarzın var ama çok hoş çok şeker
böylesine sevimli şeylerin devamını dört gözle bekleriz  _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
04 Tem 2009 13:03 |
|
 |
fawn_fairy

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 1121 Ünvan: Prenses Puan: 1150 Nerden: engürü x) Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
L çizimin gerçekten harika olmuş ^^ _________________ ~~
Teşekkür ederim tusako'm ^_^
|
|
 |
|
04 Tem 2009 14:10 |
|
 |
aykhut

Yeni Üye

|
|
 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2750 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok şirin olmuş bence okulda bizde hep ders aralarında deftere karalardık
bişiler buda gayet sevimli bence
(vampirleri severim vejeteryan olanlarını tabi ) _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
04 Tem 2009 16:16 |
|
 |
Kaptan

Efsane Üye

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1780 Ünvan: Prenses Puan: 7950 Nerden: ay krallığı...(yersen) Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
inanılmaz ya ^^ kawai ! çizimlerin ifadelerin ve fotoğrafların çok şeker ^__^ *-* _________________
ve kaptan tekrar günlüğüne yazmaya başlar~
tıkla--> [Link]
|
|
 |
|
 |
|
|