çok güzel *-* o sahipli mi acaba _________________
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where,
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
Spoiler:
By White_MooN
Geri Sayım Grammy İçin ... XD Beyonce 10 Dalda Aday *-*
04 Tem 2009 11:23
venüs prensesi
Güzelliğin Savaşçısı
Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1304 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 800 Nerden: zamanın ve uzaklığın olmadığı sonsuz yerden Teşekkür: 22 Durumu: Çevrimdışı
imza yapmaya çok üşeniyorum tanabata imzasını nasıl yapacağım benT_T biri bana imza yapsın falanXD
+1 bu ne tembelliktir zirilyonlarca resim buldum psyi açıp bakıyorum hiç yapasım gelmiyor üşengeçlikten biri banada yaparsa çok sevaba girer valla >.< =)(=
04 Tem 2009 15:54
venüs prensesi
Güzelliğin Savaşçısı
Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1304 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 800 Nerden: zamanın ve uzaklığın olmadığı sonsuz yerden Teşekkür: 22 Durumu: Çevrimdışı
imza yapmaya çok üşeniyorum tanabata imzasını nasıl yapacağım benT_T biri bana imza yapsın falanXD
+1 bu ne tembelliktir zirilyonlarca resim buldum psyi açıp bakıyorum hiç yapasım gelmiyor üşengeçlikten biri banada yaparsa çok sevaba girer valla >.< =)(=
+1 sorma bir klasör yaptım sırf tanabata için ama imza yapan yok. Bu gariplere yardımT_T bir büyüklük edip sevaba girin>.< afsdfadasXDXD
Baby long as you're here
Spoiler:
By White_MooN
04 Tem 2009 16:42
deli_kiz
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 1282 Ünvan: Büyücü Prenses Puan: 3295 Nerden: napcan mektup mu yollican mektup da eskidi ama nese XD Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimdışı
+1 sorma bir klasör yaptım sırf tanabata için ama imza yapan yok. Bu gariplere yardımT_T bir büyüklük edip sevaba girin>.< afsdfadasXDXD
Aynen resimler bizden yapması sizden Allah rızası için şu gariplere yardım eli. Yardım edenlerin pslerine uzun ömür kotalı olanlara sınırsızlıklar nasip eylesin (amin) x)(x
Aynen resimler bizden yapması sizden Allah rızası için şu gariplere yardım eli. Yardım edenlerin pslerine uzun ömür kotalı olanlara sınırsızlıklar nasip eylesin (amin) x)(x
siz gene iyisiniz ben bi sürü ava-imza yaptım kararsızım biri bana yardım etsiiiiin T___T _________________
By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
Baby long as you're here
Spoiler:
By White_MooN
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız