| |
| Yazar |
Mesaj |
Haruka_Sun

Ay Savaşçısı

Kayıt: 03 Eyl 2008 Mesajlar: 743 Ünvan: Prenses Nerden: mtv'nin göbeğinden...x) Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben en çok hama chisaki ve keiko kitagawa'yı beğendim bana göre ikiside bu rollerine iyice odaklanmışlardı ayaka komatsu da rolüne daha iyi odaklanabilirdi diye düşünüyorum =) _________________
By Ayaka
Beni Aklında Tut! ~
Becca's Graphic! ~
|
|
 |
|
17 Ağu 2009 14:44 |
|
 |
Sweet Witch

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2592 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: James Malikanesinden Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Haruka_Sun yazmış: |
|
ben en çok hama chisaki ve keiko kitagawa'yı beğendim bana göre ikiside bu rollerine iyice odaklanmışlardı ayaka komatsu da rolüne daha iyi odaklanabilirdi diye düşünüyorum =)
|
gel buraya bakiim sen xD
yanlız keiko dizide daha sessiz gibi yinede çok güzel oynadı xD _________________
Ceyda direk el koydum buna xD
bradleyi yirler FC
ava içn japon hocama michiye teşekkürler
Ayaka Komatsu <3 Olivia Lufkin <3 Bradley James <3
So give me something to believe
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
So give me something to believe
You Know You Love Me
Itazura Na Kiss Fan
|
|
 |
|
17 Ağu 2009 14:48 |
|
 |
Haruka_Sun

Ay Savaşçısı

Kayıt: 03 Eyl 2008 Mesajlar: 743 Ünvan: Prenses Nerden: mtv'nin göbeğinden...x) Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Sweet Witch yazmış: |
| Haruka_Sun yazmış: |
|
ben en çok hama chisaki ve keiko kitagawa'yı beğendim bana göre ikiside bu rollerine iyice odaklanmışlardı ayaka komatsu da rolüne daha iyi odaklanabilirdi diye düşünüyorum =)
|
gel buraya bakiim sen xD
yanlız keiko dizide daha sessiz gibi yinede çok güzel oynadı xD
|
geldim cnm ayaka hayranısın galiba ama ben gördüğümü söylüyorum rolüne daha iyi odaklanabilirdi  _________________
By Ayaka
Beni Aklında Tut! ~
Becca's Graphic! ~
|
|
 |
|
17 Ağu 2009 14:50 |
|
 |
Sailor Star Fighter

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 13 May 2009 Mesajlar: 3067 Ünvan: Prenses Puan: 1150 Nerden: Mysterious Palace... Teşekkür: 53 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Katılıyorum
Ayaka* odaklansaydı süper olurdu bazı sahnelerde çok güzel iş çıkarttı  _________________
ßy ''DaydReaM''
|
|
 |
|
 |
~SaiLorworLd~

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 11 Eyl 2009 Mesajlar: 984 Ünvan: Prenses Nerden: Jang'la birlikte *Q*. Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Keiko Tabiki *-* Bana gerçekten saiLor marsı yaşattı ^-^ _________________
Come to Papa ..Woo-Ram <3
|
|
 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

Kayıt: 12 Eyl 2009 Mesajlar: 611 Ünvan: Prenses Puan: 300 Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
tabikide mars keiko-chan hem güzel vede sailormars'aa çok benzetmişler favorim rei bana göre o daha güçlüü _________________
SéRé-chaN=>
|
|
 |
|
01 Ksm 2009 12:17 |
|
 |
Neo_Queen_Serenity

Süper Üye

Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 817 Puan: 550 Nerden: Gümüş Bin Yıl Teşekkür: 19 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Bence Keiko Kitagawa... _________________
L. Lawliet. Ryuga. Ryuzaki.
|
|
 |
|
05 Ksm 2009 23:53 |
|
 |
Ken-zhi

Lanetli

|
|
|
| Roiworld yazmış: |
|
tabikide mars keiko-chan hem güzel vede sailormars'aa çok benzetmişler favorim rei bana göre o daha güçlüü
|
mars fena değil ya _________________
貴方を愛して居ます。
|
|
 |
|
 |
temmuz

Anime Fan

Kayıt: 22 Ksm 2009 Mesajlar: 306 Ünvan: Prenses Nerden: Seul'den desem kim inanır? Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bence de keiko. hem çokta güzel bir kız  _________________ *SeRos*a teşekkürler
|
|
 |
|
22 Ksm 2009 17:52 |
|
 |
|