yok ya nası cevırmemıs sımdı gordum baslıgıda bn ındırmıstım ordan bnde var..
asıl o nasıl oluyo
Alıntı:
Sailor Moon Mangası (53 chapter) + Özel Bölümler + 5 Süper Artbook >>> indirmek için tıklayın<<<
bu bildiğimiz chapter işte manga
özel bölümler the lover of princess kaguyayla casablanca memory( )
5 tane artbook da boyama sayfaları
ben göremiyorum nerde o 3 exam(parallel moonu da sayarsak 4)
sen bana gönder o exam battle mi değil mi _________________
paylasimin icin cok saol sailormoonun turkce mangasini bulmaya calisiyodum ama bulamiyodum saol cok makbule gecti _________________
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. şu ana kadar gakuen alisi hiç kaçırmadım eğer okul yüzünden seyredemeyen varsa bölümlerini nereden bulabileceklerini söyleye bilirim ancak japonca ama altta ingilizcesi yazıyor. ben hep k tunnelden seyrediyorum animenin adını ve hangi bölümü istiyorsanız onu yazmanız yeterli
Eğer smmanga.tr.cx dan indiremiyorsanız [Link] dan indirebilirsininz.Ancak sitede bulmak çok zor oluyor mangaları o yüzden google a sailor moon manga 7bluestars yazıp çıkan siteye tıklamanız yeterli orada manga sezonlarına tıklayınca bütün bölümler var _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız