| |
| Yazar |
Mesaj |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1135 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1475 Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Douitashimashite usagi460 ^^ _________________
|
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1114 Ünvan: Prenses Puan: 455 Nerden: Netherworld Teşekkür: 9 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
vücudun bölümleri var mı mesela:kol,bacak... vs.  _________________
Teşekkürler Hachiko-chan ^_^
|
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1082 Nerden: Ay Krallığı Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| usa-ko92 yazmış: |
|
harika bir çalışma çok teşekkürler
|
aynennn  _________________
|
|
 |
|
05 Şub 2008 0:11 |
|
 |
michiru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 3008 Ünvan: Prenses Puan: 2600 Nerden: izumitto Teşekkür: 34 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş çok teşekkürler USAGİ... _________________
|
|
 |
|
 |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2717 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 7050 Nerden: Sheldon's Brain <3 Teşekkür: 67 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
bu kelimeleri araştırdığım çoğu site kapanmış -_- burası iyi oldu benm sayemde arkadaşlarımda japonca öğreniyor
neyse sağol USAGİ güzel bir paylaşım olmuş (= _________________
Bzzzt ! ♥
|
|
 |
|
 |
blind

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 05 May 2009 Mesajlar: 226 Ünvan: Prenses Puan: 500 Nerden: nereye... Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Uğraşmışsın; eline sağlık!.. ^^ _________________ Dünyanın hiçbir yerinde tamamen ıssız bir yer yoktur. Geceleri, şehir ve kasabalarınızın caddeleri boşalmış gibi görünse de, aslında, bir zamanlar oralarda yaşamış ve bu güzel toprakları gerçekten seven ruhlarla dolu olacaktır. Beyaz adam asla yalnız kalamayacaktır. Beyaz adamın, benim insanlarıma saygı göstermesini sağlamalısınız, çünkü; ölüler güçsüz değildir.
Ölü mü dedim?
... !
Ölüm diye birşey yoktur ki, sadece dünya değiştirir insan.
'Şef Seattle'
|
|
 |
|
05 May 2009 19:48 |
|
 |
maron nagoya

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 26 Mar 2008 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Nerden: Cephiro Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok güzell payalşım için sağoll  _________________
arigato gozaimasu küçük-melek
....Efsanevi Sihirli Şovalyeler...
...Hikaru Shidou... ...Umi Ryuuzaki... ...Fuu Hououji ....
Burası Cephiro... İnanan kalp Cephiro'da güç olur...
|
|
 |
|
 |
dolunayperisi

Sağlam Üye

Kayıt: 09 May 2009 Mesajlar: 173 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
paylaşım için saol bayabi emek harcamışsındır _________________
Arkadaş senin ağladığını görmez. Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanı.r Arkadaş davetine katılınca bir paket hediyeyle gelir. Dost sana yardım etmek için erken gelir ve toparlanman için geç gider. Arkadaş bir kavgadan sonra herşeyin bittiğini düşünür. Dost ise tekrar arar. Arkadaş yanlışlıklarını görünce başına kakar. Dost yanlışlıklarını örtmeye çalışır!!!...http://i0906.hizliresim.com/2009/6/12/1096.jpg
|
|
 |
|
11 Hzr 2009 23:01 |
|
 |
SpotLiqht_

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 16 Tem 2009 Mesajlar: 5 Ünvan: Prenses Nerden: Evden xD Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Kanpai!
güzeLmiş vaLLa bende bazı japponca kaLimeLeri arıyoRdum burada vaRmış xD saoL _________________
Vampire Knight
zeRo kiRyu <3

|
|
 |
|
 |
kirby

Yeni Üye

Kayıt: 10 Ekm 2009 Mesajlar: 41 Ünvan: Prenses Nerden: izmir. Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
meraba bnm bldiime göre konnitiwa  _________________
DEATH NOTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nEaR lav <,..3
~ShdowmyScRetSouL(!) | |
愛のように <3
P a R a M o R e !
|
|
 |
|
 |
SailorMars

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 577 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Çok teşekkürler...
İşime yaradı. _________________
|
|
 |
|
17 Ksm 2009 10:10 |
|
 |
usako

Sailor Moon Fan

Kayıt: 16 Eyl 2009 Mesajlar: 291 Ünvan: Prenses Puan: 800 Nerden: Ay Krallığı Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok teşekkürler, gerçekteen süppeer bir paylaşıım  _________________
Usako-Mamo chan FoReVeR!
^^ By Daydream ^.^
*Mamoru & Usagi FC*/ *Seiya Kou FC*
|
|
 |
|
17 Ksm 2009 11:01 |
|
 |
Saffiru

Ay Savaşçısı

Kayıt: 15 Eyl 2009 Mesajlar: 772 Ünvan: Prens Nerden: Kara Ay Krallığı Teşekkür: 71 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Helal ya, süper bir çalışma  _________________
|
|
 |
|
17 Ksm 2009 21:47 |
|
 |
|