| |
| Futurama mı Yoksa Simpsonlar mı !?!? |
| d-) Amerikan çizgi - dizilerini sevmem |
| 50% |
[ 2 ] |
| b-) Simpsonlar |
| 25% |
[ 1 ] |
| c-) Fark etmez, eğlendirsinde... |
| 25% |
[ 1 ] |
| a-) Futurama |
| 0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 4 |
|
| Yazar |
Mesaj |
Saffiru

Ay Savaşçısı

Kayıt: 15 Eyl 2009 Mesajlar: 772 Ünvan: Prens Nerden: Kara Ay Krallığı Teşekkür: 71 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Simpson'ların reytingini 2 kat aşan, amerikayı resmen tv'ye kitleyen çok eğlenceli, geleceğin dünyasını inceden alaya alan, tiplemeleri uçuk bir çizgi - diziydi. Diyaloglarına bayılıyordum.
Pizza dağıtıcısı bir genç, sipariş götürdüğü apartman dairesinin içinde vücutları gelecekte çözülmek üzere dondurulan insanların bulunduğunu görür. Merak edip içeri girer ve bir dondurucunun içini merak edip girince kapı otomatil olarak kapanır ve 3000 yılında bulur kendisini.  _________________
En son Saffiru tarafından 20 Ksm 2009 10:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
 |
|
10 Ksm 2009 23:08 |
|
 |
makatoverei

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 30 Tem 2008 Mesajlar: 1080 Ünvan: Prenses Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
evet bende bayılıyorum izlediğim her bölümünde karnıma gülmekten ağrılar giriyor xD ama ben Simpsonlar diyorum ^-^ Bart'ı kimseye değişmem ^-^ _________________
|
|
 |
|
20 Ksm 2009 9:51 |
|
 |
Saffiru

Ay Savaşçısı

Kayıt: 15 Eyl 2009 Mesajlar: 772 Ünvan: Prens Nerden: Kara Ay Krallığı Teşekkür: 71 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Bende Futurama'daki robot karakter " Bender "ı değişemem diğer çizgi film karakterleriyle
İşte bir kaç resim daha:
|
20 Ksm 2009 10:45 |
|
 |
|
|