alacakarnlık resimli film kitabı
alacakaranlık(3.kere)
yeniay(3.kere)
tutulma(3.kere)
şafak vakti(3.kere)
işaret
ihanet
yeniay(4.kere) _________________
by Princess Power
26 Ekm 2009 16:59
venusyıldızı
Vazgeçilmez Üye
Kayıt: 23 Eyl 2009 Mesajlar: 522 Ünvan: Prenses Puan: 450 Nerden: İstanbul demek isterdim ama .... Teşekkür: 17 Durumu: Çevrimiçi
sonunda suç ve cezanın ilk cildini bitirdim ama daha ikinci cildi duruyo ve onu da hemen bitirmem gerekiyo _________________
By <Daydream>
çoo...k teşekkür ederim kanka ya
evet, en son Cahillikler Kitabı 2 'yi bitirdim gerçekten harika bir kitap, hayvanlarla ilgili bilmediğim o kadar çok şey varmış ki... -.- _________________ .
152 kişi severim demiş. Bir de Türkiyede okuma oranı düşük derler
valla en son hangi kitabı okudum hatırlamıorum şu an senaryo yazarı olmak kitabını okuyrum _________________
SailorMarsReiChan'e imza ve avatar için çok tşk ediyorum
Sevimli Hırsız a imza ve avatar için çok teşekkürler
17 Ksm 2009 18:33
Chou~
Sailor Moon Fan
Kayıt: 18 Tem 2009 Mesajlar: 257 Ünvan: Prenses Puan: 2100 Nerden: Eskişehir Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
Şehir ölüsünü okudum ama serinin 2. kitabıymış. Arkadaşta canım sıkıldığı için okumuştum şimdi 1. kitabını almayı düşünüyorum, çok beğendim. _________________ Süpersin dowaa seviyorum seni ai-chancık *-* ~~
hastanede kitap okumak için bol bol vaktim oluyor
son iki haftam
bir idam mahkumunun son günü-viktor amca-
budala-dostoyevski
fareler ve insanlar-john steinback-
suç ve ceza-dostoyevski-
şu an da hala okuyor olduğum
diriliş -tolstoy-
biliyorum hepsi klasik ama napiim seviyorum bir gün ben de klasiklere giricem yaaa inş. ondandır _________________ ayaka*m utena*m herşey*im arigato gosaimas:D
shun*-*
Spoiler:
Bir shun gitti, yenisi geldi afdsfd xD
i love all shuns, expect oguri shun:P
i love all my friends, aishiteruuu...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız