| |
| Yazar |
Mesaj |
JinnoSavas

Lanetli

Kayıt: 05 Tem 2009 Mesajlar: 73 Nerden: İstanbul Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Arkadaşlar müjle sizden biliyorsunuz ki Sinbad adlı anime TRT Çocukta yayına bşaladı.TRT 2-3 kere mail attım bşr kere cevap geldŞ.Elimizde olan nostalji çizgifilmleri nostalji başlığı altında yayınlıcaz.Hesaplarıma göre 2011 yılında yeni animelere yer vereceğiz.
Zaten biliyorsunuz ki TRT de yayınlanan animelerin çoğu satılmış ve anlaşmalar bitmiştir.Geri de 4-5 tane birşey aldığı söylendi.Onlarıda 2 tıl içinde yayınlıcaklarını söylediler.
Yayınlıcakları nostaljileride hatırlattılar
1-Şeker Kız candy(Hala ellerinde)
2-He-Man(Hala ellerinde olan bir program(ATV var.Ama TRT satmadı)
3-Susam Sokağı(Hala ellerinde)
4-Jetgiller(Hale ellerinde)
5-Düğme Burun(Hala ellerinde)(1999'da Fox Kids(Jetix) yayını vardı
|
|
 |
|
 |
zaleza

Yeni Üye

Kayıt: 22 Eyl 2009 Mesajlar: 32 Ünvan: Prenses Nerden: evden :P Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
jetgilleri çok severdim yaa eğer uygun saatte olursa izlemek istiyorum ayrıca şeker kız candy i izlerken de çok küçüktüm hatırlayamıyorum neler oluyodu neler gidiodu
|
|
 |
|
25 Eyl 2009 19:54 |
|
 |
çibiçibi

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 21 Ağu 2007 Mesajlar: 596 Ünvan: Prenses Puan: 800 Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Şila ve herkülde var. 'Ben Şila'yım' derken çoçukken heyecanla kulak kabartarak dinlerdim. Çok küçüktüm 4-6 yaş arası. Hey gidi günler hey. Yeniden konulcak olması mutluluk yarattı ve en azından eskilere dönüp küçük kardeşiminde bunu tadıcak olması sevindirdi. _________________
By Princess Moon
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.
|
|
 |
|
 |
kirby

Yeni Üye

Kayıt: 10 Ekm 2009 Mesajlar: 45 Ünvan: Prenses Nerden: izmir. Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
susam sokaı çok salakça  _________________ DEATH NOTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nEaR lav <,..3
&Shədow, my Sɛcrɛt SouL ^^
愛のように <3
P a R a M o R e !
|
|
 |
|
 |
(dolunayperisi)

Üye

Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 80 Ünvan: Prenses Nerden: Dünyadan :) Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
of ya sailor moon yokmuymuş puf  _________________
offffffffffffffffffffffff bi resim koyamadım gitti
|
|
 |
|
10 Ekm 2009 13:17 |
|
 |
marvelgirl

Ay Savaşçısı

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 784 Puan: 800 Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
hep eski cizgi filmler.daral geldi.sevmedim  _________________
arigatou Tornado
|
|
 |
|
10 Ekm 2009 16:31 |
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 2051 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2300 Nerden: LF malikanesinden xD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Candy'yi izleyebilirim belki o.0 Zamanında pek sarmazdı ya denerim gene xD _________________
|
|
 |
|
 |
billur

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 27 Eyl 2009 Mesajlar: 205 Ünvan: Prenses Nerden: moon Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
trt nin elinde sailor moon kalmamış mı arkadaşlar [/url]
|
|
 |
|
20 Ekm 2009 22:30 |
|
 |
billur

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 27 Eyl 2009 Mesajlar: 205 Ünvan: Prenses Nerden: moon Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
trt nin elinde sailor moon kalmamış mı arkadaşlar
|
|
 |
|
20 Ekm 2009 22:32 |
|
 |
matrixsakini

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 975 Ünvan: Prenses Puan: 2810 Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Candy'yi izlerim verirse. Pek hatırlamıyorum ama güzeldi. Annem bile izlerdi benimle
He-man'e de bakayım. Nostalji...  _________________
çok teşekkürler hotaru-chan^^
Drama Addicted ~
|
|
 |
|
 |
Galaxi Savaşçısı

Venus Fan

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 624 Ünvan: Prenses Puan: 400 Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
anam candy sonuna kadar izleyemediydim oh şükür nasip olacak yayınladıklarında haber verin bana lütfeeennnnn  _________________
SailorMarsReiChan'e imza ve avatar için çok tşk ediyorum
Sevimli Hırsız a imza ve avatar için çok teşekkürler
|
|
 |
|
 |
rei hino

Ay Savaşçısı

Kayıt: 22 Ağu 2007 Mesajlar: 755 Ünvan: Prenses Nerden: canımımn istediği yerdenn Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
sadece candy için sevindimm he-mani falan hiç bilmiyorum. ama candyi izlemeyi gerçekten çok istiyorumm  _________________
küçük melek'e sonsuz teşekkürlerr....
yuichirou's dreams
|
|
 |
|
 |
~Usagi~

Yeni Üye

Kayıt: 04 Ekm 2009 Mesajlar: 28 Ünvan: Prenses Nerden: Karistal Ay Krallığı Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Been küçük cadı kiki yi izlemiştim güzeldi _________________
My love Moon=Usagi Chan
美少女戦士セーラームー
ンわたしは、あ!!!! なた
います 私の最初 のアニメ。...
|
|
 |
|
28 Ksm 2009 23:36 |
|
 |
hotarubi_moon

Ay Savaşçısı

Kayıt: 28 Hzr 2009 Mesajlar: 705 Nerden: havadan sudan xD Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Candy  _________________ ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦
|