| |
| Yazar |
Mesaj |
SaİlOrCoSmOs

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 18 Nis 2009 Mesajlar: 566 Ünvan: Prenses Puan: 400 Nerden: death note'nin yanından:D:D:D xD Teşekkür: 11 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
kazananları tebrik ediyorem ben *.* çalışmalar çok güzeldi ^^elinize sağlık ^^ hotaru-chan birinci olmussun >.< çok beğendim siteye yakışmış *-* _________________
michiru >.<
|
|
 |
|
 |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2902 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 6450 Nerden: impala's baggage xD Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 3058 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
@michiru
"whii o__O" naptın ya niye değiştirdin o pembeliyi Çıldırmış Durumda o daha güzeldi >.< neyse olan olmuş üü. bu da güzel (: "
bence bu daha güzel U_U diğerinde kenarlık çıkardığım zaman iğrenç oldu T_T _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
<Daydream>

Süper Üye

Kayıt: 08 Ağu 2008 Mesajlar: 832 Ünvan: Prens Puan: 1800 Nerden: Napçanız lan O.o aboo ne çok soru böle U.U Teşekkür: 24 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
usako

Master Otaku

Kayıt: 16 Eyl 2009 Mesajlar: 449 Ünvan: Prenses Puan: 800 Nerden: Ay Krallığı Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Sailor Daydream yazmış: |
whi hemen msn açıp bana tekniğini anlat nolur yaa nasıl yaptın sen onu
|
evet ya renkleri nasıl yaptın  _________________ Usako-Mamo chan FoReVeR!
^^ By Daydream ^.^
*Mamoru & Usagi FC*/ *Seiya Kou FC*
|
|
 |
|
16 Ksm 2009 20:10 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 3058 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
yaparım ben U_U gradientten xD _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
michiru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 3275 Ünvan: Prenses Puan: 1400 Nerden: Neko no Sekai ^_^ Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| White_MooN yazmış: |
@michiru
"whii o__O" naptın ya niye değiştirdin o pembeliyi Çıldırmış Durumda o daha güzeldi >.< neyse olan olmuş üü. bu da güzel (: "
bence bu daha güzel U_U diğerinde kenarlık çıkardığım zaman iğrenç oldu T_T
|
bende fikrimi söyledim zaten ... senin çalışman sonuçta istediğini koyarsın tabiki
tekrar tebriklerr herkese  _________________ Michiru-chan no Nikki
|
|
 |
|
 |
USAGİ_AY SAVAŞÇISI

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 25 Hzr 2009 Mesajlar: 229 Ünvan: Prenses Puan: 3400 Nerden: Ayışığı Krallığı Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Kazanan arkadaşlardan hotaru-chan kutlarım çok güzel bir çalışma hayran kaldım diğer kazanan dArk JeaNNe, Gold, Tornado, White_MooN, Sailor Daydream arkadaşları kutlarım
Hepiniz yaratıcılık bir numarasınız kutlarım  _________________
|
|
 |
|
18 Ksm 2009 13:36 |
|
 |
SailorMars

Venus Fan

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 640 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Kazananları tebrik ederim valla herkesinki güzeldi bence  _________________
Made By Tornado
|
|
 |
|
18 Ksm 2009 17:13 |
|
 |
rei hino

Ay Savaşçısı

Kayıt: 22 Ağu 2007 Mesajlar: 755 Ünvan: Prenses Nerden: canımımn istediği yerdenn Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
tebrik ediyorum arkiler  _________________
küçük melek'e sonsuz teşekkürlerr....
yuichirou's dreams
|
|
 |
|
 |
mamoru
Koruyucu

Kayıt: 03 Hzr 2007 Mesajlar: 1917 Ünvan: Prens Teşekkür: 124 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Evet millet! Bir hafta sonrasında tekrardan bir aradayız, sınavlar, dersler derken epey yorucu bir hafta geçirdiğinizi düşünerek bu hafta oyun etkinlikleriyle eğlenelim istedim.
Cumartesi, 16:00 - 16:30 - Amiral Battı
Pazar, 19:00 - 20:00 - Fan Kulüpleri
Güzel bir haftasonu dileklerimle ^^ _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
|
|
 |
|
 |
|
|