| |
| Yazar |
Mesaj |
jeanne_maron

Anime Fan

Kayıt: 27 Oca 2009 Mesajlar: 345 Ünvan: Prenses Puan: 1900 Nerden: İzmir Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bncede pgsm nin en güzel ve en tatlı kızı oydu çok sewiyorum onu
 |
|
22 Mar 2009 16:39 |
|
 |
SailorMars

Venus Fan

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 640 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Pgsm'yi izlemiyorum ama güzel kız  _________________
Made By Tornado
|
|
 |
|
22 Nis 2009 11:17 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 3058 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
güzel bir bayan teşekkürler  _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
Risa

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 27 Mar 2008 Mesajlar: 2572 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1200 Nerden: Teppei*mMm şu an nerdeyse ordan *.* Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
ebusss

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 29 Oca 2009 Mesajlar: 1319 Ünvan: Prenses Puan: 325 Nerden: L'imin yanından x3 Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Çok güzel kız yav
Son resim hariç hepsi çok süper  _________________
Cey0}
|
|
 |
|
 |
Risa

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 27 Mar 2008 Mesajlar: 2572 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1200 Nerden: Teppei*mMm şu an nerdeyse ordan *.* Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
LADY REİ

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 19 Tem 2009 Mesajlar: 16 Ünvan: Prenses Nerden: İSTANBUL Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
resimleri göremiyorum  _________________ sailor mars hastası kim jeong hoon aşığı F.T ISLAND a bayılan ben kimiyim işte size cevap LADY REİ
|
|
 |
|
 |
LADY REİ

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 19 Tem 2009 Mesajlar: 16 Ünvan: Prenses Nerden: İSTANBUL Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
resimleri göremiyorum  _________________ sailor mars hastası kim jeong hoon aşığı F.T ISLAND a bayılan ben kimiyim işte size cevap LADY REİ
|
|
 |
|
 |
~SaiLorworLd~

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 11 Eyl 2009 Mesajlar: 984 Ünvan: Prenses Nerden: Jang'la birlikte *Q*. Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
pgsmdeki tartışıLmaz en güzeL kız^-^  _________________
Come to Papa ..Woo-Ram <3
|
|
 |
|
 |
mamaru

Süper Üye

Kayıt: 22 Şub 2008 Mesajlar: 848 Ünvan: Prenses Nerden: kayıp krallık Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
gerçektende güzel kızmış  _________________
|
|
 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2751 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
vala güzel kızmış vesselam resimler için teşekkürler.. _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
21 Ksm 2009 2:14 |
|
 |
temmuz

Anime Fan

Kayıt: 22 Ksm 2009 Mesajlar: 306 Ünvan: Prenses Nerden: Seul'den desem kim inanır? Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
evet bence de en güzeli keiko. hatta benim en çok sevdiğim bir sanatçı [img][/img][url][/url] _________________ *SeRos*a teşekkürler
|
|
 |
|
22 Ksm 2009 14:55 |
|
 |
hotarubi_moon

Ay Savaşçısı

Kayıt: 28 Hzr 2009 Mesajlar: 705 Nerden: havadan sudan xD Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
 _________________ ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦
|