bence eternal^^ o yüzden ilk puanlarımı ona biriktirip onu aldım zaten^^ _________________
Yıldızların ve Güneş'in Tılsımını Taşıyan Savaşçı ve Güneş'in Prensesi...SaILoRSuN... SaILoRSuN : "Hayallerimin gerçeğiniz olması dileğiyle..."
EFSUN ÖĞRETİSİ Hikayesi de yeni bölümler ve yeni sürprizler ile Fanfic bölümünde okuyucularını BEKLİYOR!
O broş çok hoşuma gidiyor. İçinde kırmızı, mavi, yeşil ve sarı renkleri diğer iç gezegen savaşçılarını simgeliyor gibi. Bana daha güçlü ve anlamlı görünüyor. O dönüşümünü de çok beğeniyorum. _________________
çok teşekkürler hotaru-chan^^
Kesinlikle Cosmic Power Bu kadar estetik duran başka broş yok..Crisis ve Eternal bana fazla abartılı geliyor.Özellikle eternal en sevmediğim Cosmic sade ve estetik süper _________________
ami çok sağol süper bir hediye ..
cosmic power
çok parlak şeyleri sevmiyorum onun için eternalı baştan eliyorum. prisim ve crystal ise biraz basit duruyor sanki. crisis de güzel ama cosmic'i tercih ederim. _________________
imza by Daydream *-*
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız