| |
| Yazar |
Mesaj |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 1039 Ünvan: Prenses Puan: 950 Nerden: Ay'ın Kaderinden ^-^ Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Gelmiş bulunmaktayım.^^' Yorumlar için teşekkürler. _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
Tsukino-Usagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Nis 2009 Mesajlar: 1231 Ünvan: Prenses Puan: 200 Nerden: Silver Millenium Kingdom Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çalışmaların çok güzeel
istek alıyorsan bana da mamo-cahn ve chibi-usa chanlı bişiler yapar mısın  _________________
EFSUN ÖĞRETİSİ fanı
Efsun Öğretisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 1039 Ünvan: Prenses Puan: 950 Nerden: Ay'ın Kaderinden ^-^ Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Aslında bunun için pek söz veremeyebilirim,derslerim çok yoğun ama boş bir zamanımda yaparım elbet.(Tabii paslanmadıysam) _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
Geç oldu ama, senin için bir sakıncası oldu mu?^^' _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
Tsukino-Usagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Nis 2009 Mesajlar: 1231 Ünvan: Prenses Puan: 200 Nerden: Silver Millenium Kingdom Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok teşekkür ederim Princess Moon  _________________
EFSUN ÖĞRETİSİ fanı
Efsun Öğretisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
Önemli değil.^__^ _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
<Daydream>

Süper Üye

Kayıt: 08 Ağu 2008 Mesajlar: 829 Ünvan: Prens Puan: 1800 Nerden: Napçanız lan O.o aboo ne çok soru böle U.U Teşekkür: 24 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
makatoverei

O Bir Yıldız!

Kayıt: 30 Tem 2008 Mesajlar: 1426 Ünvan: Prenses Nerden: Hayden'nın yanından *.* Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
oyy resimler çok hoşuma gitti *-* ellerine sağlık çok güzel olmuş *-* _________________ My Love Hayden Christensen *-*
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
Teşekkürler yorumlar için.^^ _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
İsteklerinizi seve seve alıyorum! _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
makatoverei

O Bir Yıldız!

Kayıt: 30 Tem 2008 Mesajlar: 1426 Ünvan: Prenses Nerden: Hayden'nın yanından *.* Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
yaşasın ^.^
bana bu resimden ava-imza takımı yapar mısın üzerine justin timberlake yazabilirsin =) şimdiden teşekkürler ^.^ _________________ My Love Hayden Christensen *-*
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
Tabiikide yaparım.^__^
Not:Fotoğrafta çok komik çıkmış xD _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
Evet istek bitti;
Burda Justin fazla belli değil dersen düzeltebilirim,ilk önce sorayım ona göre düzelteyim dedim.xD
Senin istediğin fotoğrafla da yaptım,aslında isteğine karışmak istemedim ama vesikalık fotoğraf gibi durdu bu.Nasıl görüldüğüne bakmanı istedim.Beğendiysen arkalarındaki şeyi silerim.Avatarını da yaparım.^^ Tabii karar senin ama ben 1. fotoğrafla olanı daha çok yakıştırdım imzaya.Sen nasıl istersen.^^ _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
makatoverei

O Bir Yıldız!

|
|
|
evet biraz belli olmamış ama ben şahsen öldüm bittim ayrı bir hava katmış *-* çok güzel olmuş ve evet ikincide dediğin gibi olmuş xD ama o da süper olmuş ellerine sağlık çok teşekkür ederim hemen kullanıcam *.* _________________ My Love Hayden Christensen *-*
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

|
|
|
Önemli değil.^^
Bu arada istek alırım arkadaşlar bir daha söyleyeyim.xD _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
|
|