Hepinizin beğenmesi beni o kadar mutule ettiki *-* havalara resmen uçtumm ^.^ Bu sevinme ile bi kaç çalışma daha yaptım matrixsakini'nin avatar dersine bakarken işte saçma bi Yuya'lı avatar yaptım sonra Yamapi aşkım depreşti bi tanede imza yapayım dedim kendime ^.^
lütfen eksiklerimi bulursanız söyleyin ^^ çünkü başka türlü kendimi geliştiremiyorum ^^ umarım beğenirsiniz *-* _________________
Ceyda..
Johnny Depp <3
20 Ksm 2009 19:49
umi
Eternal Sailor Moon
Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2723 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
evet çok güzel olmuş.. hımm madem eleştiri istiyosun çok sölim bişeyler mesela imza rengi fazla kırmızı mı olmuş ne yani adamın suratı çok canlı dahha soluk olabilirdi.. ama gene de çok güzel _________________
doğa başlığını yerim U_U pisi pisi ~~~ XD
çalışmalara diycek laf yok süper oldukları için yuya'lı çok başarılı imzayı çok beğendim *-* _________________ Michiru-chan no Nikki
böcük git işine yaaa >.< saçmaymış >.< sensin saçma >.< bişi dedirtmem ben böcüğümün süper çaLışmaLarına >.< git başka çalışmaLara saçma de >.< _________________ .
Spoiler:
byy gold *-*
basketçim benim yerim senniii >.<
Risa <3 Teppei
. ..... doo bee doo
21 Ksm 2009 15:33
dowaa
Efsane Üye
Kayıt: 04 Eyl 2008 Mesajlar: 1707 Ünvan: Prenses Puan: 3325 Nerden: Ben aslında yokum öldüm ò.ó Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
@ :Evet Buzzer Beater'da oynamış idi ^^ beğenmene sevindim ^^
@neko-chan: dimi çok kawaii *-* yaşasın pisiler .. beyenmen beni mutlu etti neko-chan ^^
@whi-chan: bende dedim yapmıyım çerçevesiz olsun ama güzel durmamış mı ^^'' neyse artık XD
@böcüğüm: sen öyle san gayette saçma ama biliyomusun ilk defa yaptığım çalışmaları beyendim belki yamapi ve yuya olduğu için belkide O_o
işte yeni çalışmalarım O_o bakalım ne diyceksiniz sanırsam yine fazla kararttım ama bu sefer güzel gibi oldu ne dersinbiz O_o
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız