| |
| Nasıllar ? |
| Güzel *-* |
| 52% |
[ 11 ] |
| Süper *0* |
| 42% |
[ 9 ] |
| Eh İşte |
| 4% |
[ 1 ] |
| Bune Bee |
| 0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 21 |
|
| Yazar |
Mesaj |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 3058 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
sağolun ^^ dowacım haklısın onların hepsini 10 dakkayı azcık geçen bi sürede yaptım acemilik işte xD bi kaçtane ders baktım onların sonuçlarıda berbat xd
bunu etrafını döndürülmesi nası oluo die bi derse bakmıştım ondan yaptımm
bunu ölesine bi derse bakarak yaptım
bunu çok hoşuma giden bi ders sayesinde yaptım çok hoşuma gitti benim xD
 |
|
 |
Tsukino-Usagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Nis 2009 Mesajlar: 1231 Ünvan: Prenses Puan: 200 Nerden: Silver Millenium Kingdom Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
oyy,balooon çok hoş olmuş yaa  _________________
EFSUN ÖĞRETİSİ fanı
Efsun Öğretisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
|
|
 |
|
 |
neptune

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 1354 Ünvan: Prenses Puan: 450 Teşekkür: 62 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
sonuncusu çok güzel olmuş gerçekten  _________________
Sailor Daydream
|
|
 |
|
20 Ksm 2009 23:45 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 3058 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
sağol(un) ilk deneme oldular ama xD _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

|
|
|
whi-grafik yazıo bunu yeni yaptım sonra bitane daha yaptım ama beyenmedim bunu tek koyuyorum U_U
 |
|
 |
<Daydream>

Süper Üye

Kayıt: 08 Ağu 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prens Puan: 1800 Nerden: Napçanız lan O.o aboo ne çok soru böle U.U Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
hotaru-chan

Efsane Üye

Kayıt: 21 Tem 2008 Mesajlar: 1691 Ünvan: Prenses Puan: 2000 Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
pembe baloonlu çooook tatlı olmuş *.* >.< ve tabi diğer leride çok gzl *.*
O_O nerde bu dersler bn de istiorm bn de bn de >.< _________________
.
Lee Hong Ki~ || Jeremyyyy~
|
|
 |
|
 |
makatoverei

O Bir Yıldız!

Kayıt: 30 Tem 2008 Mesajlar: 1426 Ünvan: Prenses Nerden: Hayden'nın yanından *.* Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bu benim olsun mu whii >.< XD dayanamadım gene _________________ My Love Hayden Christensen *-*
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

|
|
|
olsun olsun ^^ msnde titretin beni link veriyim valla çok güzel dersler  _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

|
|
|
şu denemeyi geliştiriyim dedim ama bişi yapamadım xD
 |
|
 |
Risa

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 27 Mar 2008 Mesajlar: 2572 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1200 Nerden: Teppei*mMm şu an nerdeyse ordan *.* Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
<Daydream>

Süper Üye

Kayıt: 08 Ağu 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prens Puan: 1800 Nerden: Napçanız lan O.o aboo ne çok soru böle U.U Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
sailor neptune

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 2843 Ünvan: Prenses Puan: 2800 Nerden: 40 Lira saydığım incecik kitabımın yanından O.o i Teşekkür: 13 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
whi-chan ben bu dersle bunu yapıyorum ama benimkilerin arkası seninkilerin durduğu gibi durmuyor?
Png olarak kaydediyorum ama o.o _________________
Bebişim sevgi*m çok şekersinn
Hachiko *-* O.o Süperr *-*
By Gold *-*
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

|
|
|
sağolun ^^
@sailor neptune:
o nası yaa yaptığını koy bi bakıyım  _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
makatoverei

O Bir Yıldız!

Kayıt: 30 Tem 2008 Mesajlar: 1426 Ünvan: Prenses Nerden: Hayden'nın yanından *.* Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bu sahipsizse aliğim o zaman *-* (gene dayanamadım XD) _________________ My Love Hayden Christensen *-*
|
|
 |
|
 |
|
|