Can sıkıntısından bikaç iğrenç avatar işte o.O (avatar demeye de bin şahit ister xP )
Ayrıca sonuncu avatar sadece renklendirme çalışması hani bi tane resmi küçültüp koymadım XD Berbat olabilirler ama o kadar da basitleşmedim o.O XD
Teşekkürler Neo_Queen_Serenity (:
Çok teşekkür ettim venusyıldızı *-*
Teşekkürler USAGİ_AY SAVAŞÇISI ^^
21 Ksm 2009 1:09
<Daydream>
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 08 Ağu 2008 Mesajlar: 1220 Ünvan: Prens Puan: 7250 Nerden: Napçanız lan O.o aboo ne çok soru böle U.U Teşekkür: 89 Durumu: Çevrimdışı
var ya ikinizinde kafasını kopartıcam o____O (xD) ben de alıcaktım bi tane T_T neyse artık daha sonraya T_T harika avalar yaratmışsın Tornado *-* _________________
oha çüs hösd böst höh öh! (v.b. harika oLmuş çıLdırıyorum ifadeLeri) ça-chan smLiLerin her ikisinede ayrı bittim bea O__o'' ay çok güzeLL >.< _________________
Senin, Bloody Rabbit'in ya da Raven'nın önemi yok. Cheshire sadece o kız için
burada....
Yok ediyorum... Bir ses duyuyorum. Alice'ın üzgün sesini...
Korkuyorum...
Alice ! Cheshire'in... Değerli....
Kim ? Kim öldürdü zavallı Alice'i ?
---Pandora Hearts---
21 Ksm 2009 15:51
<Daydream>
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 08 Ağu 2008 Mesajlar: 1220 Ünvan: Prens Puan: 7250 Nerden: Napçanız lan O.o aboo ne çok soru böle U.U Teşekkür: 89 Durumu: Çevrimdışı
Ahah çok teşekkürler arkadaşlar beğenmenize sevindim *-*
@dowaa: texture'dan kaynaklanıyo o ya xP xD
@tolga: hepsi sahipsiz zaten isteyen istediğini alabilir XD _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız