Çok sevimliler bazı yerleri çok saçma olsada çok güzel bir çizgi film.Saçma olan yerleri mesela:
1-Suda ateş yakabiliyorlar.
2-Suyun içinde binalar falan var.
bunun gibi saçma şeyler var.Ama olsun sonuçta bu bir çizgi film her şey olabilir.Çok güzel kısacası. _________________
24 Nis 2009 12:19
sailor_michiru_haruka
Ay Fedaisi
Kayıt: 25 Mar 2009 Mesajlar: 455 Ünvan: Prenses Puan: 300 Nerden: küreselleşen dünya Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
Arkadaş senin ağladığını görmez. Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanı.r Arkadaş davetine katılınca bir paket hediyeyle gelir. Dost sana yardım etmek için erken gelir ve toparlanman için geç gider. Arkadaş bir kavgadan sonra herşeyin bittiğini düşünür. Dost ise tekrar arar. Arkadaş yanlışlıklarını görünce başına kakar. Dost yanlışlıklarını örtmeye çalışır!!!...http://i0906.hizliresim.com/2009/6/12/1096.jpg
puhaha XD her yaş grubu için asdadsfds XD bi bu bide simsonlar ha bu soul park var *-* muhteşemlik abidesi sünger XD karanlık korkusu bölümünde yıkıldım asdassdf gözleyini yiyim onun ~_~ _________________
İnanılmaz bir çizgi dizi *-*
Sünger bob ve patrick saçmalamarı,squidbord un tipi bay yengecin sevdası,uçan hollandalı..
Beni en çok güldüren çizgi dizi sanırım ^^
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız