| |
| Yazar |
Mesaj |
SailorMars

Venus Fan

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 640 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Çok sevimliler bazı yerleri çok saçma olsada çok güzel bir çizgi film.Saçma olan yerleri mesela:
1-Suda ateş yakabiliyorlar.
2-Suyun içinde binalar falan var.
bunun gibi saçma şeyler var.Ama olsun sonuçta bu bir çizgi film her şey olabilir.Çok güzel kısacası.  _________________
Made By Tornado
|
|
 |
|
24 Nis 2009 12:19 |
|
 |
sailor_michiru_haruka

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 25 Mar 2009 Mesajlar: 557 Ünvan: Prenses Puan: 300 Nerden: küreselleşen dünya Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| ayprensesi yazmış: |
bayıla bayıla izleriim komedi sünger bob ve petrik [okunduğuyla yazdım ]
|
aynen petriki bende çok seviyom
hele sevgililer günü diye bi bölüm vardı izlerken kopmuştum  _________________
NePtUnE&uRaNuSs
|
|
 |
|
 |
dolunayperisi

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 09 May 2009 Mesajlar: 216 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok şeker yaa sevimli _________________
Arkadaş senin ağladığını görmez. Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanı.r Arkadaş davetine katılınca bir paket hediyeyle gelir. Dost sana yardım etmek için erken gelir ve toparlanman için geç gider. Arkadaş bir kavgadan sonra herşeyin bittiğini düşünür. Dost ise tekrar arar. Arkadaş yanlışlıklarını görünce başına kakar. Dost yanlışlıklarını örtmeye çalışır!!!...http://i0906.hizliresim.com/2009/6/12/1096.jpg
|
|
 |
|
31 May 2009 11:23 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1671 Ünvan: Prenses Puan: 535 Nerden: Kei*min yanındaaan *O* Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| EnmaKun yazmış: |
patrick adamım ya süper bi karakter. çok safff, garibim
|
Puhahaha aynen xDD _________________
Chuck <3 Blair
--
By *SeRoS* ~ *O*
.
.
Queen B! ~~ Chuck Bass <3
|
|
 |
|
 |
hotarubi_moon

Ay Savaşçısı

Kayıt: 28 Hzr 2009 Mesajlar: 713 Nerden: havadan sudan xD Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
benim eşyaları çok hoşuma gidiyor... _________________ ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦
|
|
 |
|
 |
***_ejj_***

Yeni Üye

Kayıt: 11 Oca 2009 Mesajlar: 45 Ünvan: Prenses Puan: 500 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Her zaman izliyorum xD
En sevdiğim çizgi film xD _________________
|
|
 |
|
 |
Hachiko

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2860 Ünvan: Prenses Puan: 785 Nerden: zıkkımdan o.o'' Teşekkür: 19 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
puhaha XD her yaş grubu için asdadsfds XD bi bu bide simsonlar ha bu soul park var *-* muhteşemlik abidesi sünger XD karanlık korkusu bölümünde yıkıldım asdassdf gözleyini yiyim onun ~_~ _________________
ohauaaa XD
|
|
 |
|
 |
asil cadı

Sağlam Üye

Kayıt: 15 Tem 2009 Mesajlar: 178 Ünvan: Prenses Nerden: Geçmişten geleceğe Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
severek izlediğim bi çizgi film ben en çok bay yengeçin para aşkını seviyom
|
|
 |
|
 |
Sailor Star Fighter

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 13 May 2009 Mesajlar: 3054 Ünvan: Prenses Puan: 1150 Nerden: Mysterious Palace... Teşekkür: 53 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ben bunu çok ama çokkkkkk seviyorum  _________________
ßy ''DaydReaM''
|
|
 |
|
 |
Ayaka

Yeni Üye

Kayıt: 11 Ekm 2009 Mesajlar: 49 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok sevdiğim ve hiç bıkmadan tekrar bölümlerini izleyebildiğim bir çizgi dizidir =) _________________
teşekkür ederim Sailor Daydream
|
|
 |
|
11 Ekm 2009 17:08 |
|
 |
Queen_Serenity12

Yeni Üye

Kayıt: 25 Arl 2009 Mesajlar: 42 Ünvan: Prenses Nerden: Sailor venüsün yanından Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Sanırım ay savaşçısından sonra en sevdiğim çizgi film süngerbob olsa gerek. _________________
Ashley[m]
|
|
 |
|
25 Arl 2009 17:42 |
|
 |
Sailor Star Fighter

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 13 May 2009 Mesajlar: 3054 Ünvan: Prenses Puan: 1150 Nerden: Mysterious Palace... Teşekkür: 53 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok seviyorum bunu yaf süngerim benimm muck  _________________
ßy ''DaydReaM''
|
|
 |
|
 |
Gama_Sennin

Master Otaku

Kayıt: 21 Oca 2010 Mesajlar: 415 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
İnanılmaz bir çizgi dizi *-*
Sünger bob ve patrick saçmalamarı,squidbord un tipi bay yengecin sevdası,uçan hollandalı..
Beni en çok güldüren çizgi dizi sanırım ^^ _________________
|
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 2051 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2300 Nerden: LF malikanesinden xD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Son zamanların en popüler çizgi dizisi Anime izlememe "çocuk işi" diyenler bile bayılarak izliyorlar sünger bobu xD _________________
|
|
 |
|
 |
xLowemex

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 28 Hzr 2009 Mesajlar: 578 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul -_- Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Sünger Bob'a bayılırım sınıftakiler bizim başkana çakma Sünger Bob diyorlar xDxD _________________
ßy VenusYıldızı
Evlerde tül tül, tombul yanaklı Betül sağol kuzu sns*
-------------------------------------------------------
Spongebob <3//by me
|
|
 |
|
 |
|
|