Sailor Moon Forum
Nefrit'in Aşkı İçin Ölümü 24.bölüm
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Unutulmaz Sailor Moon Sahneleri

Yazar Mesaj
Alkantikerec
Kullanıcı Eşyası

Yeni Üye
Yeni Üye

Durumu: Çevrimdışı

Nefrit'in Aşkı İçin Ölümü 24.bölüm Konu: Nefrit'in Aşkı İçin Ölümü 24.bölüm Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nefrit kötü biriydi.Hatta Naru'ya aşıkça değil aptalca bakıyordu.Ama ne olduysa.Onu bir anda kurtardı.Ve Sonra gene kurtarmaya devam etti.Sevginin gücü ile.Birbirlerinin hayatlarını kurtardılar.Ama o şeytanlar yok mu?Onların sevgisine son buldurdular.Ama önemli olan Nefrit'in aşkı için ölmesiydi.İyi olup ölmesiydi.İşte o bölümde ağladım.Teşekkürler Alkantikerec. Zarif

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Tem 2009 19:17
Lord Kunzite
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prens
Teşekkür: 10

Nefrit'in Aşkı İçin Ölümü 24.bölüm Konu: Yanıt: Nefrit'in Aşkı İçin Ölümü 24.bölüm Alıntıyla Cevap Gönder
bulanık işte adamda karakter olcak...çocuğu yaşta birine ne diye aşık olursun...
hadi savaşçılardan biri için ölsen (usagi hariç) neyse diycem yine kurtarır ama nefrite bişey demiyorum artık pis bulanık Kötülük Düşünmekte! Zarif sevgi, aşk bunlar boş şeyler...
ayrıca o şeytanlarıda ben yollamıştım Zarif

YABANCI: Heyecanlı,Romantik,Dramatik,Duygusal ve
Spoiler:

xLowemex Yapımıdır

Bölüm 54: Evrenin Sonu (Yayın Tarihi)
Spoiler:
12/03/2010 Cuma
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 26 Tem 2009 13:00
tusako
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses
Teşekkür: 10

Nefrit'in Aşkı İçin Ölümü 24.bölüm Konu: Yanıt: Nefrit'in Aşkı İçin Ölümü 24.bölüm Alıntıyla Cevap Gönder
ah yaran bir bölüm daha Üzgün ya da Ağlıyor ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda Zarif
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 26 Tem 2009 13:28
laru
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Teşekkür: 52

tusako yazmış:
ah yaran bir bölüm daha Üzgün ya da Ağlıyor ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda Zarif

+1 aynen Göz Kırpıyor

By Küçük Melek Hayranlık Besliyor

Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!

By İrmaa çok şekersin canım Hayranlık Besliyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Tem 2009 7:09
hotaru_cha
Kullanıcı Eşyası

Anime Fan
Anime Fan

Teşekkür: 2

ben izlerken evi su basmıştı Çok Mutlu ensevdigim bölümlerden dir kendisi Hayranlık Besliyor

Mutlu sonlara bayılıyorum Kahkaha Atıyor

Bir World-sensei baş yapıtı Hayranlık Besliyor Kahkaha Atıyor
Sulananın, göz koyanın, laf edenin vb. hal ve hareket içerisinde bulunan forum üyesi veya üye olmayan bütün insancıkların gözleri itinayla oyulur haberiniz ola Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Tem 2009 15:44
melikebetl
Kullanıcı Eşyası

Üye
Üye

PAylaşımlar için sağolun, jüçük olduğum için bilmiyorum dadlular.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2009 14:17
Eternal Moon
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses
Teşekkür: 5

tusako yazmış:

-ağlama kısmı hariç XD- tamamen katılıyorum T__T en sonundaki hayır diye bağırışı çok fenaydı be Q__Q
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 31 Ağu 2009 22:18
Serenaaaa
Kullanıcı Eşyası

Yeni Üye
Yeni Üye

Evet yaa ay çok kötü bir bölümdü Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Duygusal Salya Sümük Ağlıyor Salya Sümük Ağlıyor Salya Sümük Ağlıyor Salya Sümük Ağlıyor Salya Sümük Ağlıyor

By Ps Kraliçesi Prenses Serenetty Majesteleri muhteşem yapmışsınız. ÇOOOOOOOOOOOOOOK güzel olmuş bittim
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Eyl 2009 20:50
Saffiru
Kullanıcı Eşyası

Venus Fan
Venus Fan

Teşekkür: 20

Benim en çoooooooooookkkkkkkkk............. sevdiğim bölümlerden bir tanesi, saf aşkı gösteriyor Nefrit. Hiç bir zaman birlikte yaşayamayacaklarını bile bile Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Eyl 2009 23:05
matrixsakini
Kullanıcı Eşyası

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Teşekkür: 12

Kesinlikle favori sahnelerimden Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Ah nefrit ah... sanki naru'nun çığlıklarını duyabiliyorum hala... ben de ağlamıştım onunla...

çok teşekkürler hotaru-chan^^

Drama Addicted ~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2009 2:54
hotarubi_moon
Kullanıcı Eşyası

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Teşekkür: 6

tusako

ah yaran bir bölüm daha ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda

aynen walla Gülücük Dağıtıyor

komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Oca 2010 16:58
moon_prenses
Kullanıcı Eşyası

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Teşekkür: 19

ben bu bölümü pek sevmiyorum Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Oca 2010 17:03
>HarukaTenou<
Kullanıcı Eşyası

Lanetli

çok güsl bi bölümdü yha =)

Spoiler:
Az önce SaIlor uranus tarafından öldürüldün

kimin kardeşine baktığına dikkat et Zarif
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Şub 2010 20:43
..:Usagi:..
Kullanıcı Eşyası

Yeni Üye
Yeni Üye

İtiraf ediyorum ben de ağlamıştım bu bölümde.Gerçekten çok güzel bir bölümdü, benim de naruyu gerçekten sevdiğim bölümdü ama sonra o kol bandını uminoya verince biraz sinir olmuştum Madde
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Şub 2010 18:13
_alis_
Kullanıcı Eşyası

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Teşekkür: 3

ilk sm'in bu bolumunde aglamishtim Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Şub 2010 18:52
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 16 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Venus.GEN.TR - Sailor Moon Fan Site © 2001-2009 | Son Güncellemeler