| |
| Yazar |
Mesaj |
Alkantikerec

Yeni Üye

Kayıt: 16 Tem 2009 Mesajlar: 31 Nerden: Diyarbakır Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nefrit kötü biriydi.Hatta Naru'ya aşıkça değil aptalca bakıyordu.Ama ne olduysa.Onu bir anda kurtardı.Ve Sonra gene kurtarmaya devam etti.Sevginin gücü ile.Birbirlerinin hayatlarını kurtardılar.Ama o şeytanlar yok mu?Onların sevgisine son buldurdular.Ama önemli olan Nefrit'in aşkı için ölmesiydi.İyi olup ölmesiydi.İşte o bölümde ağladım.Teşekkürler Alkantikerec.
 _________________ ELİMDE BİR KILIÇ,KALBİMDE BİR KALKAN,VER ELİNİ BALKAN,ÇÜNKÜ ADIM ALKAN.
|
|
 |
|
 |
Lord Kunzite

Efsane Üye

Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 1538 Ünvan: Prens Nerden: Savaş Lordlarının Ülkesinden Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bulanık işte adamda karakter olcak...çocuğu yaşta birine ne diye aşık olursun...
hadi savaşçılardan biri için ölsen (usagi hariç) neyse diycem yine kurtarır ama nefrite bişey demiyorum artık pis bulanık sevgi, aşk bunlar boş şeyler...
ayrıca o şeytanlarıda ben yollamıştım  _________________ Savaşçı Prensesim Benim
YABANCI: Heyecanlı,Romantik,Dramatik,Duygusal ve
xLowemex Yapımıdır
Bölüm 54: Evrenin Sonu (Yayın Tarihi)
|
|
 |
|
 |
tusako

Süper Üye

Kayıt: 14 Oca 2009 Mesajlar: 870 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: içten xD Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ah yaran bir bölüm daha ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda  _________________
|
|
 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2751 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| tusako yazmış: |
ah yaran bir bölüm daha ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda
|
+1 aynen  _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
27 Tem 2009 7:09 |
|
 |
hotaru_cha

Anime Fan

Kayıt: 30 Hzr 2009 Mesajlar: 333 Ünvan: Prenses Puan: 725 Nerden: zaman ve mekanın önemi yok benim için u.u Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben izlerken evi su basmıştı ensevdigim bölümlerden dir kendisi  _________________
Bir World-sensei baş yapıtı
Sulananın, göz koyanın, laf edenin vb. hal ve hareket içerisinde bulunan forum üyesi veya üye olmayan bütün insancıkların gözleri itinayla oyulur haberiniz ola
|
|
 |
|
 |
melikebetl

Üye

Kayıt: 13 Mar 2009 Mesajlar: 61 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
PAylaşımlar için sağolun, jüçük olduğum için bilmiyorum dadlular. _________________ Usagi
|
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 2051 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2300 Nerden: LF malikanesinden xD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| tusako yazmış: |
ah yaran bir bölüm daha ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda
|
-ağlama kısmı hariç XD- tamamen katılıyorum T__T en sonundaki hayır diye bağırışı çok fenaydı be Q__Q _________________
|
|
 |
|
 |
Serenaaaa

Yeni Üye

|
|
|
Evet yaa ay çok kötü bir bölümdü  _________________
By Ps Kraliçesi Prenses Serenetty Majesteleri muhteşem yapmışsınız. ÇOOOOOOOOOOOOOOK güzel olmuş bittim
|
|
 |
|
22 Eyl 2009 20:50 |
|
 |
Saffiru

Venus Fan

Kayıt: 15 Eyl 2009 Mesajlar: 672 Ünvan: Prens Nerden: Kara Ay Krallığı Teşekkür: 20 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Benim en çoooooooooookkkkkkkkk............. sevdiğim bölümlerden bir tanesi, saf aşkı gösteriyor Nefrit. Hiç bir zaman birlikte yaşayamayacaklarını bile bile  _________________
|
|
 |
|
23 Eyl 2009 23:05 |
|
 |
matrixsakini

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 975 Ünvan: Prenses Puan: 2810 Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Kesinlikle favori sahnelerimden
Ah nefrit ah... sanki naru'nun çığlıklarını duyabiliyorum hala... ben de ağlamıştım onunla...
|
 |
|
 |
hotarubi_moon

Ay Savaşçısı

Kayıt: 28 Hzr 2009 Mesajlar: 705 Nerden: havadan sudan xD Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
tusako
aynen walla  _________________ ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦
|
|
 |
|
 |
moon_prenses

Ay Savaşçısı

Kayıt: 14 Oca 2010 Mesajlar: 754 Ünvan: Prenses Nerden: Olmayan Çileğimin Yanından :( Teşekkür: 19 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben bu bölümü pek sevmiyorum  _________________ Bir Daydream şaheseri saolasın
|
|
 |
|
18 Oca 2010 17:03 |
|
 |
>HarukaTenou<

Lanetli

Kayıt: 21 Eyl 2009 Mesajlar: 63 Ünvan: Prens Nerden: Nereyee Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok güsl bi bölümdü yha =) _________________ Bu Spoilerdeki kızı güzel buluyorsan Bir diğerine bak
|
|
 |
|
08 Şub 2010 20:43 |
|
 |
..:Usagi:..

Yeni Üye

Kayıt: 25 Ksm 2009 Mesajlar: 31 Nerden: Ank Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
İtiraf ediyorum ben de ağlamıştım bu bölümde.Gerçekten çok güzel bir bölümdü, benim de naruyu gerçekten sevdiğim bölümdü ama sonra o kol bandını uminoya verince biraz sinir olmuştum
|
|
 |
|
20 Şub 2010 18:13 |
|
 |
_alis_

Ay Fedaisi

Kayıt: 29 Ksm 2009 Mesajlar: 450 Ünvan: Prenses Nerden: yLdzLrD'N Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ilk sm'in bu bolumunde aglamishtim  _________________
|
|
 |
|
 |
|
|