Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nefrit kötü biriydi.Hatta Naru'ya aşıkça değil aptalca bakıyordu.Ama ne olduysa.Onu bir anda kurtardı.Ve Sonra gene kurtarmaya devam etti.Sevginin gücü ile.Birbirlerinin hayatlarını kurtardılar.Ama o şeytanlar yok mu?Onların sevgisine son buldurdular.Ama önemli olan Nefrit'in aşkı için ölmesiydi.İyi olup ölmesiydi.İşte o bölümde ağladım.Teşekkürler Alkantikerec. _________________
ELİMDE BİR KILIÇ,KALBİMDE BİR KALKAN,VER ELİNİ BALKAN,ÇÜNKÜ ADIM ALKAN.
24 Tem 2009 19:17
Lord Kunzite
Lanetli
Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 1401 Ünvan: Prens Puan: 400 Nerden: Savaş Lordlarının Ülkesinden Teşekkür: 134 Durumu: Çevrimdışı
bulanık işte adamda karakter olcak...çocuğu yaşta birine ne diye aşık olursun...
hadi savaşçılardan biri için ölsen (usagi hariç) neyse diycem yine kurtarır ama nefrite bişey demiyorum artık pis bulanık sevgi, aşk bunlar boş şeyler...
ayrıca o şeytanlarıda ben yollamıştım _________________
ah yaran bir bölüm daha ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda _________________
ah yaran bir bölüm daha ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda
+1 aynen _________________
Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
ah yaran bir bölüm daha ah nefrit ah T_T narunun en son sahnede kollarının arasından uçup giden nefritin tozlarını sıkmaya çalıştığı ve bu haksızlık dediği an herşeyi bitiren andır.Çok pis ağlamışlığım vardır o bölümde ve naruyu tam olarak sevmemi sağlayan bölümdür aynı zamanda
-ağlama kısmı hariç XD- tamamen katılıyorum T__T en sonundaki hayır diye bağırışı çok fenaydı be Q__Q _________________
cenk süpersin biliyosun demi <3+
31 Ağu 2009 22:18
Serenaaaa
Yeni Üye
Benim en çoooooooooookkkkkkkkk............. sevdiğim bölümlerden bir tanesi, saf aşkı gösteriyor Nefrit. Hiç bir zaman birlikte yaşayamayacaklarını bile bile _________________
İtiraf ediyorum ben de ağlamıştım bu bölümde.Gerçekten çok güzel bir bölümdü, benim de naruyu gerçekten sevdiğim bölümdü ama sonra o kol bandını uminoya verince biraz sinir olmuştum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız