| |
| Yazar |
Mesaj |
prenses hotaru

Yeni Üye

Kayıt: 14 Tem 2009 Mesajlar: 25 Ünvan: Prenses Nerden: osmaniye/merkez Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bence olsun güzel olur

|
|
 |
|
 |
Alkantikerec

Yeni Üye

Kayıt: 16 Tem 2009 Mesajlar: 26 Nerden: Diyarbakır Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
İnşallah çıkar.Artık herkes Sailor moon oynasın isterim.  _________________
ELİMDE BİR KILIÇ,KALBİMDE BİR KALKAN,VER ELİNİ BALKAN,ÇÜNKÜ ADIM ALKAN.
|
|
 |
|
 |
damLa_Ra

Üye

Kayıt: 17 Oca 2009 Mesajlar: 50 Ünvan: Prenses Nerden: ~ Venüs Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Sizce güzel mi olur?
- Tabiki de güzel olur *-*
Soru mu bu
Oynanabilir mi?
-Oynanılır.Tabiki
İlgi görür mü?
- Hemde nasıll *-*
Siz yapsaydınız nasıl yapardınız?
- Şimde *-*
Karakterlerin hepsi olsa renk seçilse sonra cımağ gezegenini seçsen falan *-*
metin 2 gibi olsa iyi olur aslında XD _________________
|
|
 |
|
 |
venusyıldızı

Ay Savaşçısı

Kayıt: 23 Eyl 2009 Mesajlar: 706 Ünvan: Prenses Puan: 1650 Nerden: çok merak ediyosan kendin bul :p Teşekkür: 54 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bu oyun projesi ne oldu bilen var mı arkadaşlar oyunlar bölümüne baktım ama göremedim sanki.gözümden kaçmış da olabilir
En son venusyıldızı tarafından 25 Eyl 2009 23:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
 |
|
25 Eyl 2009 23:52 |
|
 |
JEANNE D'ARC

O Bir Yıldız!

Kayıt: 01 Mar 2009 Mesajlar: 1476 Ünvan: Prenses Puan: 450 Nerden: Tahtalı köyden..! Teşekkür: 104 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
evet ne oldu _________________
By moon_prenses...
Umutsuzluk etrafa hüküm sürmüşken, ölüm sessizliği etrafa hakimken; verimsiz (ve) kurak toprakta açan çiçek asıl mucizedir.
Sessiz karanlıkta içimde bir çiçek açtı sonsuz karanlığı tarihe gömen bir çiçek... Bilir misiniz o çiçeğin adını?
|
|
 |
|
 |
venusyıldızı

Ay Savaşçısı

Kayıt: 23 Eyl 2009 Mesajlar: 706 Ünvan: Prenses Puan: 1650 Nerden: çok merak ediyosan kendin bul :p Teşekkür: 54 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| JEANNE D'ARC yazmış: |
|
evet ne oldu
|
sadece merak ettim en son yapım aşamasında kaldığını gördüm bitti mi bitmedi mi bunu sormuştum
|
|
 |
|
25 Eyl 2009 23:59 |
|
 |
~SaiLorworLd~

Ay Savaşçısı

Kayıt: 11 Eyl 2009 Mesajlar: 761 Ünvan: Prenses Nerden: Izaya'nın ofisinden xD Teşekkür: 25 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ewet daha oLmadı sanırım shaiya gibi oLsa varyaa *-* Tadından yenmez *sinsi* _________________
~
Izaya <3 By Daydream.
|
|
 |
|
 |
venusyıldızı

Ay Savaşçısı

|
|
|
| ~SaiLorworLd~ yazmış: |
|
Ewet daha oLmadı sanırım shaiya gibi oLsa varyaa *-* Tadından yenmez *sinsi*
|
soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim
|
|
 |
|
26 Eyl 2009 22:41 |
|
 |
mamaru

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 22 Şub 2008 Mesajlar: 940 Ünvan: Prenses Nerden: kayıp krallık Teşekkür: 64 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
2007 de mesaj atılmış 2 yıldırlı hala kurulamadıysa bence siz unutun bu online işini  _________________
|
|
 |
|
 |
JEANNE D'ARC

O Bir Yıldız!

Kayıt: 01 Mar 2009 Mesajlar: 1476 Ünvan: Prenses Puan: 450 Nerden: Tahtalı köyden..! Teşekkür: 104 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
Keşke unutmasak
sailor moon ve online oyunu -üüüüü-  _________________
By moon_prenses...
Umutsuzluk etrafa hüküm sürmüşken, ölüm sessizliği etrafa hakimken; verimsiz (ve) kurak toprakta açan çiçek asıl mucizedir.
Sessiz karanlıkta içimde bir çiçek açtı sonsuz karanlığı tarihe gömen bir çiçek... Bilir misiniz o çiçeğin adını?
|
|
 |
|
 |
AteM

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 10 Oca 2010 Mesajlar: 6 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
keşke yapabilseydik süper olurdu sailor moon türk oyunu hem yabancılara ihtiyaç kalmazdı
|
|
 |
|
10 Oca 2010 21:23 |
|
 |
Usagi Tsukiano

Otaku

Kayıt: 23 Arl 2009 Mesajlar: 357 Ünvan: Prenses Puan: 150 Teşekkür: 28 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ya bence açalım öyle bi oyun herkesin kendi sailor moon karakteri olsun odası falan işte okula gitsin böyle sosyal etkinlikler olsun sonra düşmanlarla savaşalım web tabanlı indirilmeden oynansın:)benim fikrim bu. _________________
Moda prensesi Poppy(ben) tararfından benim kendi ellerimle açtığım moda blogu textilerep.blogspot.com
|
|
 |
|
 |
hino rei chan

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 23 Oca 2010 Mesajlar: 4 Ünvan: Prenses Nerden: bursa/gürsu Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bende beğendim bu projeyi  _________________
Japon Adı: Michiru Kaioh,
K. Amerika Adı: Michelle,
Anlamı: Olgun okyanus kuralcısı,
Doğum Tarihi: 6 Mart,
Kan Grubu: 0,
Hobileri: Kozmetik Ürünleri,
Sevdiği Renk: Marina Mavisi,
Sevdiği Yemek: Sashimi (Bir Japon Yemeği),
Sevmediği Yemek: Mantar,
Sevdiği Ders: Müzik,
Sevmediği Ders: (Yok),
En Iyi Yaptığı Şey: Keman ve Boyama,
Rahatsız Olduğu Şey: Kabuksuz Sümüklüböcek,
Ideali: Profesyonel Bir Kemancı Olmak
Talisman'daki Yeri: Düşler Aynası (Aqua Mirror)
|
|
 |
|
23 Oca 2010 17:47 |
|
 |
Amylover

Üye

Kayıt: 22 Ağu 2007 Mesajlar: 57 Ünvan: Prens Puan: 35 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
>HarukaTenou<

Lanetli

Kayıt: 21 Eyl 2009 Mesajlar: 35 Ünvan: Prens Nerden: Nereyee Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
süper bi fikir ama rpg makerde aşırı zor ben daha otomatik hareketi yapamıyorum ama lşu lvl gelince şu saldırıyı verio falan varya onu yaparım işte clubpenguine veya sanalikaya benziyor işte =) _________________
Bu Spoilerdeki kızı güzel buluyorsan Bir diğerine bak
|
|
 |
|
09 Şub 2010 16:05 |
|
 |
|
|