| |
| Yazar |
Mesaj |
SailorMars

Venus Fan

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 640 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Evet fragmanda bazı sahneleri birleştiriyorlar bizde olay öyle oldu sanıyoruz.Çok saçma.Bu arada onları Beşir gördü. _________________
Made By Tornado
|
|
 |
|
23 Eyl 2009 9:44 |
|
 |
moon_princess

Otaku

Kayıt: 11 Eyl 2009 Mesajlar: 387 Ünvan: Prenses Puan: 400 Nerden: DerinLerdenn...^_^ Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| SailorMars yazmış: |
|
Evet fragmanda bazı sahneleri birleştiriyorlar bizde olay öyle oldu sanıyoruz.Çok saçma.Bu arada onları Beşir gördü.
|
Evet oda bu fragmanda Ednan Bey^e anlatıcak gbi gözüküyo Doğru olduğunu sanmıyorum ama  _________________
-<3-
|
|
 |
|
 |
NeptuneMichiru

Üye

Kayıt: 19 Oca 2010 Mesajlar: 65 Ünvan: Prenses Nerden: Ankara Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ben cok seviyorum bu diziyi.
Hiç kaçırmadan izliyorum. _________________
|
|
 |
|
19 Oca 2010 20:26 |
|
 |
usagididem

Lanetli

Kayıt: 22 Eyl 2009 Mesajlar: 856 Ünvan: Prenses Puan: 400 Nerden: hüzünler ülkesinden^^ Teşekkür: 24 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ağarmış vücut kıllarına bakmadın daş hatun alan ednan beyin dramı bu diziyi açıklayan tek cümle  _________________ hayat sen ne çabuk harcadın beni!!kahrol emi....
|
|
 |
|
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): marvelgirl
|
marvelgirl

Ay Savaşçısı

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 785 Puan: 800 Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
usagididem yorumunda koptum  _________________
arigatou Tornado
|
|
 |
|
20 Oca 2010 17:19 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2751 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
valla şimdi o kadar karııştıki yaww öncelikle firdevs hanım ednan beye göz koyduğuna ednan beyinde kızına abayı yaktığına , bihterinde behlülle mercimeği fırına verdiğine , beşirinde nihale aşık olduğuna , nihalinse behlüle yanık olduğuna göre , ve şu ansa son durumun ne olduğunu bilemediğime göre en iyisi devrelerim daha fazla karışmadan aşkı memnu izlemeye bir son veriyim ben yaw _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
20 Oca 2010 17:35 |
|
 |
yngn

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 13 Ksm 2009 Mesajlar: 507 Ünvan: Prenses Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
valla cogu sevmeyenin aksine bende seviorum bu diziyi ama neden seviorum
bknz:kıvanc tatlıtug
bknz:hazal kaya
birde nebahat çehre...(kadınn yıllardır aynı valla bende o yasta öle olmak isterm)
ilk baslarda bende izlemiodum yani gecen sene felan (yazın basladım tekrarlardan)bu sene iyice sardım her bölüm izliorum.
Adnan beyin dramı hosuma gidio ayrıca kitaba göre gideceksek çapkın behlül nihaye nihalle dize gelecek die merak ediorumm:Dama bu gidisle öyle bisey olacagı yok
iyice sapııttılar yahuu
dizideki bihtere basından beri kılım zaten ilk zamanlar evdeki çalışanlarla aralarında bişiler olmuştu daha ilk zamandan belli etti kendini.Birde yüzsüz tavırları yokmu tvye atlayıp gırtlagına yapısasım gelio.
Böyle gıcık bir karaktere rağmen neden izliyorum.Üstteki sebepleri cıkarırsak aslında merakta diebiliriz.Yani bu isin sonu nereye varacak die merak ediorum herhalde bihter intihar ettiğinde kıskıs gülenlerden biri olurum.
Ayrıca hazal kaya kıvanç tatlıtuğ anlarınada bitiorum yani özelliklede mezuniyet balosu ve hani su uyurken gizlice öpme sahnesi süperdi..
artık eskisi gibi güzel anları olmuo nedense yah benim anlamadıgım iki olay var bu roman günümüze uyarlanmıssa 18 yasında bi insan neden üniversiteye bile gidemeden evlendirilio
Ayrıca behlül her kızı öptün bir nihali öpmedin yuh diorum herhalde en soğuk çift bunlardır.kız elini bile tutmak için davetiye beklioo resmen.kitaba uymak istiyorlarsa sunlara bi romantizm yasatıversinler:D _________________

|
|
 |
|
25 Oca 2010 23:17 |
|
 |
~SaiLorworLd~

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 11 Eyl 2009 Mesajlar: 984 Ünvan: Prenses Nerden: Jang'la birlikte *Q*. Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
klasik türk dizisi aldaltmalar ölmüş adamın genç hatun alması o hatunun bunu para için yapması artık çok alışıldık ya türk dizileri is heyt. _________________
Come to Papa ..Woo-Ram <3
|
|
 |
|
 |
usagididem

Lanetli

Kayıt: 22 Eyl 2009 Mesajlar: 856 Ünvan: Prenses Puan: 400 Nerden: hüzünler ülkesinden^^ Teşekkür: 24 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
dizinin adını böle koymalılar artık:bir boynuzun günlüğü ednan aç gözünü çimdikle kendini edirneden görünüyoooo behlülde domuz gribi olcak yakında.. _________________ hayat sen ne çabuk harcadın beni!!kahrol emi....
|
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2591 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: James Malikanesinden Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
adnan beyin boynuzları görünmeyen cinsten görünmez ama burdaan taa eyfel kulesine kadar hissedilir
annem izlio bütün kızlar konuşuo ve ben bıkıyorum o__O _________________
Ceyda direk el koydum buna xD
bradleyi yirler FC
ava içn japon hocama michiye teşekkürler
Ayaka Komatsu <3 Olivia Lufkin <3 Bradley James <3
So give me something to believe
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
So give me something to believe
You Know You Love Me
Itazura Na Kiss Fan
|
|
 |
|
07 Şub 2010 20:54 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2751 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ailede biçok kişi izliyor diye izlemek durumunda kalıyorum o.O geçen bölüme harbi deli oldum yaa Nerdeyse sinir krizi geçirecektim yahu.. Şu behlülüde az buçuk seviyodum.. ihanetini ikiye katladı yaa artık ona çok sinir oluyorum.. Vallahi anneme lann şu ednanın telefonunu bulup arıyacam lann amcaa gözünü aç lann bedeninde haddi hesabı olmayan boynuz yaraları var.. delik deşik oldun süzgeçe döndün şerefime.. tövbe tövbe yaa _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
|
|
 |
|
07 Şub 2010 21:01 |
|
 |
Tsukino-Usagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Nis 2009 Mesajlar: 1231 Ünvan: Prenses Puan: 200 Nerden: Silver Millenium Kingdom Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben kitabını okumuştum önceden, bihter kendini vuruyodu sonunda o bölüm gelsin diye her fragmanı izliyom, bakalım ne zaman nalları dikçek?  _________________
EFSUN ÖĞRETİSİ fanı
Efsun Öğretisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
|
|
 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

|
|
|
Reytingleri bu kadar yüksek olursa, diziyi 3 4 sezon daha götürürler bkz: yaprak dökümü T__T
ee bu durumda bihterin kendini imha etmesi için uzunca bi zaman bekliycez gibi _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
|
|
 |
|
07 Şub 2010 22:11 |
|
 |
Neptune Princess

Otaku

Kayıt: 20 Oca 2010 Mesajlar: 361 Ünvan: Prenses Nerden: Niye sordun? Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ya para ve rahatta onların.Ben hala Behlül'ün Nihal'i sevip sevmediğini anlayamadım?Yoksa Bihter'i gıcık etmeye mi çalışıyor???
Konular fazla karışık değil aslında.Ama şöhret vb. şeyler biraz fazla abartılmamış mı???Aslında çok kötü değil ama çok seyretmiyorum  _________________
Çok teşekkür ederim <Daydream>
Avatar içinde güneş savaşçısına teşekkürler
|
|
 |
|
 |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2903 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 6450 Nerden: impala's baggage xD Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
şu diziye uyuz olduğum kadar başka diziye uyuz oluyor muyumdur acaba ?
- bkz: yaprak dökümü <.< -
Bihter için çok ağır kelimeler kullanmak isterdim fakat ortam müsait değil <.<
Ednan bir ayrı alemlerde~ Nihal desen derdi bambaşka O.o Behlül- konuşmak bile istemiyorum -.-
yanlış anlamayın izlediğimden değil reklamlar her şeye yetiyor -.-
Halit Ziya Uşaklıgil romanının bu hale geleceğini bilseydi yazmaktan vazgeçerdi be O.o Reyting uğruna herbişeyin içine ettikleri gibi bununda ettiler, bravo ! _________________ .
silgitozu ~
Asterisk ~
anime graphic design ~
|
|
 |
|
 |
|
|