| |
| Yazar |
Mesaj |
merkür prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1155 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
venüs prensesi
Moderator

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1336 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 400 Nerden: zamanın ve uzaklığın olmadığı sonsuz yerden Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ayy evet ami-chan harikalar bide arkada benim şarkım olunca zaten ikiside müthiş uymuş az daha ağlıyodum tekrar teşekkürler ami-chan
|
|
 |
|
 |
tweety

Venus Fan

Kayıt: 14 Ksm 2007 Mesajlar: 635 Ünvan: Prenses Puan: 300 Nerden: Darkland Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
off sonu çok fena bitiyor he... Oboronun " I love you Gennosuke-sama ' deyip kendini öldürmesi çok hüzünlü  _________________
avatar + imza için teşekkürler michi'm *-*
En son tweety tarafından 09 Şub 2010 22:52 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
 |
|
 |
nabari_uwara

Yeni Üye

Kayıt: 13 Mar 2008 Mesajlar: 31 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
videolar için saol ben şu an için bakamıyom videolara sorun varpc de nerde anlamadım
sonunu merak ettim
|
|
 |
|
 |
tweety

Venus Fan

Kayıt: 14 Ksm 2007 Mesajlar: 635 Ünvan: Prenses Puan: 300 Nerden: Darkland Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ayrıca videolar için teşekkür ederim  _________________
avatar + imza için teşekkürler michi'm *-*
En son tweety tarafından 09 Şub 2010 22:53 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 558 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Çok duygusaldı yaaa  _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam)
|
|
 |
|
 |
hotarubi_moon

Ay Savaşçısı

Kayıt: 28 Hzr 2009 Mesajlar: 704 Nerden: havadan sudan xD Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben zaten basılsık ilk izlediğimde hotarubinin öldüğü bölüme denk gelmiştim kıza tam ısındım dedim geldi şu kılıktan kılığa giren pis herif öldürdü ya sonra en baştan sona dek netten izledim  _________________ ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦
|
|
 |
|
 |
Gama_Sennin

Master Otaku

Kayıt: 21 Oca 2010 Mesajlar: 412 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Iga dan nefret ediyorum >_> Oboro,yashamaru ve hotarubiyi severim ama,jingoru tenzen falan çok adi adamlar >_< Paylaşım için teşekkürler,bilmem kaç kere gözlerim doldu bu seride Seamon'un kız kardeşi de çok kötü ölmüştü T_T of ya lanet igalılar,aslında lanet tenzen...oboroya yaptıklarından sonra  _________________
|
|
 |
|
 |
|
|