| |
| Yazar |
Mesaj |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2909 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 6450 Nerden: impala's baggage xD Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ehende benim çalışmam =P
karalama maksatıyla yaptım O.o azcık ucundan beğendim gibi ~
yarına yetişebilirsem değiştiririm sanırım ~
yazıcıyla aramız bozuk olduğu için cep telefonuyla çekmek zorunda kaldım, resim pek net görünmeyebilir affola u.u
edit: yoo , o kadar da kötü görünmedi şimdi gözüme O.o ehuehu _________________ .
silgitozu ~
Asterisk ~
anime graphic design ~
|
|
 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2723 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bu da benim koca kafalı chibi usa'm. xD aylardır bir şey çizmediğimden hamlamışım ^^"
USAGİ_AY SAVAŞÇISI senin çizimin çok hoş olmuş. kafası biraz daha büyük olabilirmiş onun dışında çizim de renklendirme de çok güzel  _________________
imza by Daydream *-*
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
|
|
 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

Kayıt: 12 Eyl 2009 Mesajlar: 610 Ünvan: Prenses Puan: 300 Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
hepnizinki çok güzel ami,USAGİ_AY SAVAŞÇISI ikinizinkinede bayıldım birazdan katılacağım ben:P _________________
<Daydream> arigatou =>
|
|
 |
|
09 Şub 2010 9:31 |
|
 |
Neptune Princess

Otaku

Kayıt: 20 Oca 2010 Mesajlar: 364 Ünvan: Prenses Nerden: Niye sordun? Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Hepinizinki süper olmuş O.o.Ben niye öle yapamıyorum.Bende öle yapıcam(yıllardır resim yapmıyorum)
edit:19 yıldır yani yaşım kadar  _________________ Bir varmış bir yokmuş
İki varmış iki yokmuş...
|
|
 |
|
 |
USAGİ_AY SAVAŞÇISI

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 25 Hzr 2009 Mesajlar: 229 Ünvan: Prenses Puan: 3400 Nerden: Ayışığı Krallığı Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| umi yazmış: |
|
USAGİ_AY SAVAŞÇISI senin çizimin çok hoş olmuş. kafası biraz daha büyük olabilirmiş onun dışında çizim de renklendirme de çok güzel
|
| Roiworld yazmış: |
|
hepnizinki çok güzel ami,USAGİ_AY SAVAŞÇISI ikinizinkinede bayıldım birazdan katılacağım
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ami,umi sizinkilerde çok güzel olmuş sizin resimleri görünce yaptığım resmi hiç beğenmedim
Roiworld Senin resmi göremedim emenim seninki de güzeldir _________________
|
|
 |
|
09 Şub 2010 11:36 |
|
 |
sailormoon_15

Sağlam Üye

Kayıt: 17 Nis 2009 Mesajlar: 152 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bu benim
|
09 Şub 2010 11:59 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

Kayıt: 12 Eyl 2009 Mesajlar: 610 Ünvan: Prenses Puan: 300 Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| USAGİ_AY SAVAŞÇISI yazmış: |
| umi yazmış: |
|
USAGİ_AY SAVAŞÇISI senin çizimin çok hoş olmuş. kafası biraz daha büyük olabilirmiş onun dışında çizim de renklendirme de çok güzel
|
| Roiworld yazmış: |
|
hepnizinki çok güzel ami,USAGİ_AY SAVAŞÇISI ikinizinkinede bayıldım birazdan katılacağım
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ami,umi sizinkilerde çok güzel olmuş sizin resimleri görünce yaptığım resmi hiç beğenmedim
Roiworld Senin resmi göremedim emenim seninki de güzeldir
|
ben daha boyuyorum(: öle iğrenç yaptım ki! Naoko Takeuchi'ye hakaret olur  _________________
<Daydream> arigatou =>
|
|
 |
|
09 Şub 2010 12:25 |
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 2051 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2300 Nerden: LF malikanesinden xD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Bayağı uğraştım çizmek için umarım olmuştur Buyrun~~
Üzerinde 1-2 değişiklik yapıp koyarım tekrar eğer vaktim olursa ^^" _________________
|
|
 |
|
 |
neptune

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 1390 Ünvan: Prenses Puan: 450 Nerden: neptuneden^^ Teşekkür: 63 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Eternal Moon yazmış: |
Üzerinde 1-2 değişiklik yapıp koyarım tekrar eğer vaktim olursa ^^"
|
favorim sensin süper olmuş bu ya  _________________
dArk JeaNNe
|
|
 |
|
09 Şub 2010 15:28 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

|
|
|
Üzerinde 1-2 değişiklik yapıp koyarım tekrar eğer vaktim olursa ^^"
|
Bu gerçek mi?? çok harika olmuş sen ve USAGİ_AY SAVAŞÇISI varken kazanmak imkansız  _________________
<Daydream> arigatou =>
|
|
 |
|
09 Şub 2010 15:30 |
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 2051 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2300 Nerden: LF malikanesinden xD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Teşekkür ederim *-* Diğer arkadaşlrınkiler de beğendim ben ^__^ + umi-chan bence hiç paslanmamışsın  _________________
|
|
 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

|
|
|
((((: ehem ehem ehem bende katılıyorum...u.u'~
Nasıl olmuş ? biliyorum 1 oy ile bitireceğim u.u _________________
<Daydream> arigatou =>
En son Roiworld tarafından 09 Şub 2010 19:48 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
 |
|
09 Şub 2010 16:57 |
|
 |
hacker1372

Yeni Üye

Kayıt: 20 Arl 2009 Mesajlar: 42 Ünvan: Prenses Nerden: antalya Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
USAGİ_AY SAVAŞÇISI ve Roiworld arasında kaldım ikinizinkide muhteşem  _________________ sailor neptune çokkk teşekürler harikasın
|
|
 |
|
09 Şub 2010 17:08 |
|
 |
moon_prenses

Süper Üye

Kayıt: 14 Oca 2010 Mesajlar: 816 Ünvan: Prenses Nerden: Evden XD Teşekkür: 19 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
USAGİ_AY SAVAŞÇISI harikasın muhteşem olmuş favorimsin  _________________
~Venüs Prensesi~
Doğarken niçin ağladığımı,yaşadıkça anlıyorum...
Susmαk kabuLLenmek deiL ~ αnLαyαbiLene cevαptır...
Zaman déğiLmi$ gideni getiren, AsLında zamanmı$ var oLanı götüren...
|
|
 |
|
09 Şub 2010 17:13 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2750 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
^^"
|
Bu harika bi çizim olmuş yahu Ellerine sağlık çok beğendim canım^^
@Damlaaa kızım o kadar söylendin ama bence senin çiziminde çok güzel olmuş ellerine sağlık tatlım^^
valla oy vermek iyice zorlaşıyor yaw _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
09 Şub 2010 18:06 |
|