| |
| Yazar |
Mesaj |
dowaa

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2008 Mesajlar: 1706 Ünvan: Prenses Puan: 3325 Nerden: Ben aslında yokum öldüm ò.ó Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Kendimi hep gazetede görmeyi hayal etmişimdir O.O
Ama 3. sayfa haberlerde değil <.< yanlış anlaşılmasın >.<
Hayallerim gerçek oldu *.*
ka-chan'm süpersinn *______*
mei-chan daha güzel ama *kedir
Ana kız güzeller .. dowali derdine yanmaya koşar Q__Q _________________
Ceyda..
Johnny Depp <3
|
|
 |
|
08 Şub 2010 22:54 |
|
 |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2908 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 6450 Nerden: impala's baggage xD Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
Buki
Moderator

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 951 Ünvan: Prenses Puan: 37 Nerden: Bir gün japonyadan demek umuduyla... Japanese iz lav <3 Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
uuu teşekkürler ka-chan <3 aman sanki sen çirkinsin XD kız kardeşim çirkin olamaz U.U ama doğrudur analı-kızlı güzeliz xP ami sağol canım *-* o senin tatlılığın bende seni yirim *_* _________________
dowa ka-chan <3
|
|
 |
|
09 Şub 2010 1:00 |
|
 |
AnToNy_AhMeT

Ay Fedaisi

Kayıt: 31 May 2009 Mesajlar: 464 Ünvan: Prens Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Waw! Mükemmel Resimlerimi görmeseniz daha iyi
|
|
 |
|
09 Şub 2010 1:29 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

Kayıt: 12 Eyl 2009 Mesajlar: 610 Ünvan: Prenses Puan: 300 Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben bu kadar çirkinmiyim bea daha yeni görüyorum
Buda KuKaCaN ile beraber:)
 |
|
09 Şub 2010 9:59 |
|
 |
Neptune Princess

Otaku

Kayıt: 20 Oca 2010 Mesajlar: 364 Ünvan: Prenses Nerden: Niye sordun? Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Beğenmenize çok sevindim.Bende koymayacağım ama sizinkiler çok güzel süper olmuş resmen.
_________________ Bir varmış bir yokmuş
İki varmış iki yokmuş...
|
|
 |
|
 |
Kaptan

Efsane Üye

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1779 Ünvan: Prenses Puan: 7950 Nerden: ay krallığı...(yersen) Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Eternal Moon yazmış: |
[
Anası kılıklı Kızım biz denizlerin adamıyız xD "Sonsuz"a kadar buruşmicaz
|
yesuuu! buruşmamak forever xD
umi* teşekkürler ^.^
bukiiiiğ lan her zamanki gibi kawai kawai kawai! _________________
ve kaptan tekrar günlüğüne yazmaya başlar~
tıkla--> [Link]
|
|
 |
|
 |
Buki
Moderator

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 951 Ünvan: Prenses Puan: 37 Nerden: Bir gün japonyadan demek umuduyla... Japanese iz lav <3 Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
tişkürler asiam *-* <3 sende über düprt kawaiisin sns <3 _________________
dowa ka-chan <3
|
|
 |
|
09 Şub 2010 21:01 |
|
 |
jessica_18

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 02 Şub 2010 Mesajlar: 12 Ünvan: Prenses Nerden: turkey Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
09 Şub 2010 21:22 |
|
 |
Gama_Sennin

Master Otaku

Kayıt: 21 Oca 2010 Mesajlar: 415 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Yanlız şu dikkatimi çekti..
Başlık,
Fotoğraflarınızdan komik resimler oluşturun
Resimler
Sugeee
Kaptan,anan güzelmiş asdaf XD Buki'nin orjinal resmine öldüm *-* Ve herkes çok tatlı çıkmış *__*
Bu da benden xD
Romantik bir filmde oynuyorum aslında ama..korku filminde gibi çıkmışım XD ''dowaanın gazetesi nerde ya bulamadım XD''
|
 |
neptune

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 1385 Ünvan: Prenses Puan: 450 Nerden: neptuneden^^ Teşekkür: 63 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
resimler çok hoş valla eğlenceli görünüyor
damla yerim ben seni ne tatlısın öyle sen  _________________
dArk JeaNNe
|
|
 |
|
10 Şub 2010 21:15 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

Kayıt: 12 Eyl 2009 Mesajlar: 610 Ünvan: Prenses Puan: 300 Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| neptune yazmış: |
resimler çok hoş valla eğlenceli görünüyor
damla yerim ben seni ne tatlısın öyle sen
|
biliyorum canımxD
eminim siz daha datLusunuzdur=)) _________________
<Daydream> arigatou =>
|
|
 |
|
10 Şub 2010 21:25 |
|
 |
Buki
Moderator

|
|
|
Gama birini kesmeye çalışırsan bir daha daha uzakdan ve yandan çek XD böyle daha çok içip içip psiko olmuş gibisin U.U tırstım U.U _________________
dowa ka-chan <3
|
|
 |
|
12 Şub 2010 15:40 |
|
 |
Gama_Sennin

Master Otaku

Kayıt: 21 Oca 2010 Mesajlar: 415 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Buki yazmış: |
|
Gama birini kesmeye çalışırsan bir daha daha uzakdan ve yandan çek XD böyle daha çok içip içip psiko olmuş gibisin U.U tırstım U.U
|
uzaktan ve yandan youkaishimashta XD
Tırsmış XD Bende senden tırsıyorum nolcak şimdi
neyse yahu,hoşuma gitti bu ^^
Bu kadar değersizmiyim ya T_T ve kafam neden sığmamış >.<
asdaf XD sabah sabah ABD evime girdi >_< Obama ya bak,uykulu beni görünce pek bii şee etti
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 2051 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2300 Nerden: LF malikanesinden xD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Gama xD Sana Asuma-senseinin keltoş arkadaşı kadar değer koymalıydılar yanlış basılmıştır o
Obamalı da harika xD _________________
|
|
 |
|
 |
|
|