| |
| Yazar |
Mesaj |
Lord Kunzite

Efsane Üye

Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 1531 Ünvan: Prens Nerden: Savaş Lordlarının Ülkesinden Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
teşekür ederim okudğunuz için şimdi Yabancı zamanı değilmi ?  _________________ Savaşçı Prensesim Benim
YABANCI: Heyecanlı,Romantik,Dramatik,Duygusal ve
xLowemex Yapımıdır
|
|
 |
|
 |
yngn

Ay Fedaisi

Kayıt: 13 Ksm 2009 Mesajlar: 489 Ünvan: Prenses Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
evet yabancı zamanııı _________________

|
|
 |
|
08 Şub 2010 13:44 |
|
 |
minako-chan

Sağlam Üye

Kayıt: 19 Arl 2009 Mesajlar: 162 Ünvan: Prenses Nerden: Gece Evinden.. Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
eeee lord başka fanfic yazdınmı hiç ? ben göremedim de..
|
|
 |
|
09 Şub 2010 0:02 |
|
 |
Lord Kunzite

Efsane Üye

Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 1531 Ünvan: Prens Nerden: Savaş Lordlarının Ülkesinden Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
tabiki yazdım venüste yazdığım tüm fanficlerin linkleri aşağıda
bunların hepsi word olarak flashımda kayıtlı isteyene atabilirim
Yabancı
[Link]
Arayış
[Link]
Yüreğinin Sesini Dinlemek (Bir kısmını ben yazdım)
[Link]
Ay savaşçısı cehennem yürüyüşü
[Link]
Komik ay savaşçısı hikayeleri
[Link]
Ay savaşçısı vampirlerin dehşeti
[Link]
Ay savaşçısı & Death note
[Link]
Dedektif kuzenler
[Link]
Aşıklar sokağı
[Link] _________________ Savaşçı Prensesim Benim
xLowemex Yapımıdır

En son Lord Kunzite tarafından 09 Şub 2010 11:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
 |
|
 |
Neptune Princess

Otaku

Kayıt: 20 Oca 2010 Mesajlar: 361 Ünvan: Prenses Nerden: Niye sordun? Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ayy hepsi de birbirinden güzel.Hepsine bakıcam okucam ay tşk Sadist Semih Abi  _________________
Çok teşekkür ederim <Daydream>
Avatar içinde güneş savaşçısına teşekkürler
|
|
 |
|
 |
Lord Kunzite

Efsane Üye

|
|
|
sadece abi demen yeterli _________________ Savaşçı Prensesim Benim
xLowemex Yapımıdır
|
|
 |
|
 |
minako-chan

Sağlam Üye

Kayıt: 19 Arl 2009 Mesajlar: 162 Ünvan: Prenses Nerden: Gece Evinden.. Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
kunzite saol hepsini okuıycam gene ama gözlerim yakında iflas edicek galba
|
|
 |
|
09 Şub 2010 16:30 |
|
 |
usagi345

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 01 Şub 2010 Mesajlar: 104 Ünvan: Prenses Puan: 500 Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
güzel olmuş eski türk filmleri gibi  _________________ venüsyıldızın'a teşekkürler=)
|
|
 |
|
09 Şub 2010 16:58 |
|
 |
kai suzuke

Lanetli

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 327 Ünvan: Prens Puan: 550 Nerden: Kingdom Of The Sun Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ah be baba müthiş bi iş daha keşke ben de olaydım bu sezonda senle ii kanka modunda ii bişi çıkardık nese artık başka sezona nasip ama süpersin ya  _________________ Kai Suzuke Genshi Corporation ™
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ..
Betül,Gözde,Gül,Gold,Büşra ABLAM usagididem ve sayamadığım tüm dostlarım alayınızı çook sewiom lan...
|
|
 |
|
 |
Lord Kunzite

Efsane Üye

|
|
|
eyvallah kai daha dur ne yaptıkki ; ) aklımdakileri bir ben bilirim birde şeytan anladınız siz onu _________________ Savaşçı Prensesim Benim
xLowemex Yapımıdır
|
|
 |
|
 |
kai suzuke

Lanetli

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 327 Ünvan: Prens Puan: 550 Nerden: Kingdom Of The Sun Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Lord Kunzite yazmış: |
|
eyvallah kai daha dur ne yaptıkki ; ) aklımdakileri bir ben bilirim birde şeytan anladınız siz onu
|
bilirim bilirim bu yüzden kankayız senle daha ortak sezon yapcaz da bi fırsat bulursam işten güçten vakit ayırcam ona da ki bu sitenin daha fazla kopmaya ihtiyacı var  _________________ Kai Suzuke Genshi Corporation ™
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ..
Betül,Gözde,Gül,Gold,Büşra ABLAM usagididem ve sayamadığım tüm dostlarım alayınızı çook sewiom lan...
|
|
 |
|
 |
Sailor Star Fighter

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 13 May 2009 Mesajlar: 3046 Ünvan: Prenses Puan: 1150 Nerden: Mysterious Palace... Teşekkür: 53 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Semih abi süper yazmışsın okurken öldüm gibi oldu o kadar çok güldüm ki gözlerimden yaş geldi
Michiru&Kuntize  _________________ ╔╗ ♥
║║♫═╦╦╦╔╗║♫╝╠═╦╦╗
♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║♥
╚═╩═╩♫╩═╝ ╚╝╚═╩═╝
|
|
 |
|
 |
|
|