ah be baba müthiş bi iş daha keşke ben de olaydım bu sezonda senle ii kanka modunda ii bişi çıkardık nese artık başka sezona nasip ama süpersin ya _________________
Kai Suzuke Genshi Corporation ™
Spoiler:
kuzii thnx
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ..
Betül,Gözde,Gül,Gold,Büşra ABLAM usagididem ve sayamadığım tüm dostlarım alayınızı çook sewiom lan...
17 Şub 2010 9:32
Lord Kunzite
Lanetli
Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 1401 Ünvan: Prens Puan: 400 Nerden: Savaş Lordlarının Ülkesinden Teşekkür: 134 Durumu: Çevrimdışı
eyvallah kai daha dur ne yaptıkki ; ) aklımdakileri bir ben bilirim birde şeytan anladınız siz onu
bilirim bilirim bu yüzden kankayız senle daha ortak sezon yapcaz da bi fırsat bulursam işten güçten vakit ayırcam ona da ki bu sitenin daha fazla kopmaya ihtiyacı var _________________
Kai Suzuke Genshi Corporation ™
Spoiler:
kuzii thnx
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ..
Betül,Gözde,Gül,Gold,Büşra ABLAM usagididem ve sayamadığım tüm dostlarım alayınızı çook sewiom lan...
17 Şub 2010 9:40
Sailor Star Fighter
Efsane Üye
Kayıt: 13 May 2009 Mesajlar: 2449 Ünvan: Prenses Puan: 2250 Nerden: Yalnız kalpler sokağından* Teşekkür: 98 Durumu: Çevrimdışı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız